!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
-θελω περιπολικό να πάω σπίτι μου.
- το περιπολικό δεν είναι ταξί, κυρία μου.
Απόσπασμα από διάλογο θύματος με τσαίουλα στον εισαγγελατο, πριν λίγο.
Λέτε να γράφει και πχορουμ αυτός ο μπάτσος? Καθόλου απίθανο.
- Fata_Morgana
masterridley έγραψε: 03 Απρ 2024, 15:02Otto Weininger έγραψε: 03 Απρ 2024, 14:48Και μόνο που ανέφερες το jiu jitsu ως πρόταση για αυτοάμυνα (γενικά, πόσο μάλλον από γυναίκα) πρέπει να φας 6μηνο μπαν.
Κοίτα εγώ είχα εντυπωσιαστεί από ένα συγκεκριμένο βίντεακι, επειδή παρακολουθώ Μάγκνους Μιτμπο (climber, απ'τους δυνατότερους άνθρωπους στο κόσμο ανά κιλό κτλ)
Είναι απίστευτο το τι έλεγχο έχεις όταν βάλεις τον άλλο κάτω (όσα κιλά και να ναι). Αν δεν μπορέσεις όμως με την μία, τελείωσες.
Αν το συνδυάσουμε με νυχιές κτλ;
Αφού το κορίτσι δεν δέχεται το τρέξιμο!
Κάνεις πολύ παρέα με τον Ασέβαστος κύριε ψεμματούρη.
Το περιπολικό δεν είναι ταξί, είπε και συνέχισε να κουβαλά τα ψώνια του βουλευτή-βουλεύτριας ή επιχειρηματία, που είναι αποσπασμένος.vantono έγραψε: 03 Απρ 2024, 16:29 -θελω περιπολικό να πάω σπίτι μου.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στις εκλογές του 2019 πάντως (ή ευρωεκλογές που έπεσαν κάπου εκεί κοντά, δεν θυμάμαι) περιπολικό βρήκε τον παππού μου στο δρόμο που πήγαινε να ψηφίσει, και του ζήτησαν οι ίδιοι να μπει μέσα στο περιπολικό αν θέλει, να τον πάνε να ψηφίσει, να τον περιμένουν και μετά να τον γυρίσουν και σπίτι.
Αρνήθηκε αφού τους ευχαρίστησε και τους είπε ότι ήθελε να περπατήσει, κι ότι δεν μένει πολύ μακριά.
Δεν ήξερα πως αν ο παππούς μου δεχόταν να μπει μέσα, ακόμα και με δική τους προτροπή, αυτό θα ήταν "παράνομο".
Αρνήθηκε αφού τους ευχαρίστησε και τους είπε ότι ήθελε να περπατήσει, κι ότι δεν μένει πολύ μακριά.
Δεν ήξερα πως αν ο παππούς μου δεχόταν να μπει μέσα, ακόμα και με δική τους προτροπή, αυτό θα ήταν "παράνομο".
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αν είναι να ψηφίσεις νέα Δημοκρατία, σε πάνε και ετοιμοθάνατο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ο κλεφτοπασοκος αρνειται να παραιτηθει
Εαν ο παπους εμπαινε και λιγο πιο κατω συνεβαινε ενα τροχαιο θα ειχαν χοντρο προβλημα.vantono έγραψε: 03 Απρ 2024, 16:56 Στις εκλογές του 2019 πάντως (ή ευρωεκλογές που έπεσαν κάπου εκεί κοντά, δεν θυμάμαι) περιπολικό βρήκε τον παππού μου στο δρόμο που πήγαινε να ψηφίσει, και του ζήτησαν οι ίδιοι να μπει μέσα στο περιπολικό αν θέλει, να τον πάνε να ψηφίσει, να τον περιμένουν και μετά να τον γυρίσουν και σπίτι.
Δεν ήξερα πως αν ο παππούς μου δεχόταν να μπει μέσα, ακόμα και με δική τους προτροπή, αυτό θα ήταν "παράνομο".![]()
Αυτοι ειμαστε... Αν ηταν πολιτικος, βουλευτης η κανενας λοατκι δεκα διμοιριες θα ειχαν μαζευτει... https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... eripolika/
ειναι ακόμα χειρότερο
δες εδω το πουλέν του σώγαμπρου :
https://twitter.com/JeronymoBoss2/statu ... 8103772215
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Σκότωσαν τον δήμαρχο Παγγαίου, επειδή θα τους ξεσκεπαζε.πατησιωτης έγραψε: 03 Απρ 2024, 12:06Ασέβαστος έγραψε: 03 Απρ 2024, 11:49ουτε πρωταπριλια .Σενέκας έγραψε: 03 Απρ 2024, 11:19 ξέρω ότι δεν θα πρέπει να μας σοκάρει τίποτα πλέον αλλά όσο και να προσπαθώ, είναι δύσκολο να εμπεδώσει κανείς το μέγεθος της ξεφτίλας. Ο καταδικασμένος που θεωρητικά εξετειε ποινή φυλάκισης ήταν έξω "με βούλευμα" και δούλευε φρουρός σε αστυνομικό τμήμα![]()
![]()
![]()
![]()
Νέα περίπτωση ληστών του Παγγαίου είναι.Την εποχή του αντιμνημονιακού αγώνα δύο δημόσιοι υπάλληλοι στο Παγγαίο διέπραξαν μια ληστεία.Συνελήφθησαν αλλά συνέχισαν να πληρώνονται από το δημόσιο αν και σε διαθεσιμότητα διότι είναι πολύ δύσκολο να απολύσεις ένα μόνιμο δημόσιο υπάλληλο.Πρέπει πρώτα να υπάρξει οριστική καταδίκη του και οι δίκες χρονίζουν.
Κάθε φορά που η κυβέρνηση διαμαρτυρόταν για τις πιέσεις της τρόικας για περικοπές μισθών αυτοί ρωταγαν 'απολύθηκαν οι ληστές του Παγγαίου ή όχι ακόμη"Κυκλοφορεί ότι ο Σαμαράς ο ίδιος έπαιρνε τηλέφωνα - μπορεί να χρησιμοποίησε και τον διαβόητο παναθηναικάκια - για να πετύχει επιτέλους την οριστική καταδίκη τους ώστε να μπορέσει να τους απολύσει και να απαλλαγεί από αυτούς.
Όσο ήταν φυλακή πληρωνονταν κανονικά, μέχρι που έγινε θέμα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Απ οτι κατάλαβα, το περιπολικό που βρήκε ο παππους σου στο δρόμο, συντονίζονταν απο το κέντρο της Άμεσου Δράσης και είχε ευχέρεια κινήσεων στα πλαισια της αποστολής του. Τα περιπολικά που είναι χρεωμένα στην ευθύνη των τμημάτων, έχουν αρκετά μικρότερα περιθώρια κινήσεων.vantono έγραψε: 03 Απρ 2024, 16:56 Στις εκλογές του 2019 πάντως (ή ευρωεκλογές που έπεσαν κάπου εκεί κοντά, δεν θυμάμαι) περιπολικό βρήκε τον παππού μου στο δρόμο που πήγαινε να ψηφίσει, και του ζήτησαν οι ίδιοι να μπει μέσα στο περιπολικό αν θέλει, να τον πάνε να ψηφίσει, να τον περιμένουν και μετά να τον γυρίσουν και σπίτι.
Δεν ήξερα πως αν ο παππούς μου δεχόταν να μπει μέσα, ακόμα και με δική τους προτροπή, αυτό θα ήταν "παράνομο".![]()
-
Εμπεδοκλής
Ένας στους τρεις αστυνομικούς κάνει τον ταξιτζή ή σεκιουριτά σε 1200 vip πρόσωπα αλλά κατά τα λοιπά έχουμε κενές οργανικές θέσεις και ελλείψεις.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Απρ 2024, 16:42Το περιπολικό δεν είναι ταξί, είπε και συνέχισε να κουβαλά τα ψώνια του βουλευτή-βουλεύτριας ή επιχειρηματία, που είναι αποσπασμένος.vantono έγραψε: 03 Απρ 2024, 16:29 -θελω περιπολικό να πάω σπίτι μου.
Και η πλάκα είναι ότι συνεχώς ανακοινώνουν απόσυρση από τη φύλαξη ιδιωτών αλλά συνεχώς αυξάνει το ποσοστό.
Κατά τα λοιπά, δίνουμε ως χώρα γύρω στο 2,5% του ΑΕΠ για την αστυνομία αλλά έρχεται ο κάθε μαϊντανός να σου πει ότι δεν είναι ταξί όταν το έχεις ανάγκη.
Ναι δεν φταίει η Αστυνομία...Φταίει το θύμα γιατί τα 'μπλεξε με φρικιό και δεν έφυγε έγκαιρα!Juno έγραψε: 02 Απρ 2024, 15:44Άπλυτος antifa είναι.
https://twitter.com/o_peripteras1/statu ... 4158029873
https://twitter.com/alex_mcon/status/17 ... 8193098946
Δηλαδή εάν πχ τον είχε χωρίσει πριν κάνα χρόνο αυτός δεν θα την σκότωνε.
- Τοξοβόλος_UK
Έπρεπε να τον πυροβολήσει ο σκοπός. Είδα το βίντεο κ το ηχητικό κ ανατρίχιασα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 2 Απαντήσεις