Κόκκορας έγραψε: 03 Απρ 2024, 00:08σημαινει οτι το ποδοσφαιρο ειναι ο βασιλιας των σπορomg kai 3 lol έγραψε: 02 Απρ 2024, 22:56
και η Barcelona FC εχει 126m followers ενω ολο το ΝΒΑ 81m τι συμπερασμα βγαινει απο αυτο;
η νιου γιορκ νικς εχουν 4 μυρια followers
ΥΣ κανε μενσιον το ονομα μου ρε συ να διαβαζω την μεταγενεστερη επεξεργασια,αν δηλ θες να απαντω
εκει θες να καταληξεις οτι το ποδοσφαιρο ειναι ο βασιλιας των σπορ; και πανηγυριζεις που ο παοκακος σου παιζει στο conf λιγκ?
η ελλαδα με 22 συμμετοχες στο Final 4 και 9 κατακτησεις φιλοξενησε μολις 3 φορες το Final 4! τελευταια φορα το 2007!
ακομα και στις χρυσες εποχες του ελ μπασκετ τα McDonald's Open δεν εγιναν ποτε στην ελλαδα εγιναν στο Μιλανο, Παρισι, Λονδινο, Μοναχο, Παρισι, Βαρκελωνη, Ρωμη, Μαδριτη με μολις μια συμμετοχη ελ ομαδας και αυτο αναγκαστικα επειδη την προηγουμενη χρονια ειχε παρει το Πρωταθλητριων
πριν μερικους μηνες 2 ομαδες του ΝΒΑ κουβαληθηκαν στην ευρωπη και επαιξαν κανονικο αγωνα της σεζον (μαντεψε που) στο Παρισι των Γαλλων της Μονακο και της Βιλερμπαν και το ιδιο σκηνικο ειναι προγραμματισμενο και για του χρονου, καταλαβες τωρα μπαοκακο μου;
ανεφερες τους 170χιλ subscribers του ποδοσφαιρικου μπαοκ,
ξερεις ποσους εχει η Μπαγιερν στο αντιστοιχο καναλι της μπαοκακο μου; 4 μυρια