ο τυπος εριξε 5 μαχαιριες σε ελαχιστο χρονο και μετα χαραξε το λαιμο του και επεσε κατω ... μετα δεν ειχε νοημα να πυροβολησει κανεις ...vantono έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:16Ισχύει, όπως ακριβώς και με τη σκοπιά του στρατού.Mel έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:08Στην πραγματικότητα τίποτα.Ισα ίσα που είναι ακίνητος στόχος για τις ορέξεις τρελών και τρομοκρατών.Σε πολλά κράτη η σκοπιά στα τμήματα έχει καταργηθεί εδώ και δεκαετίες και έχει αντικατασταθει από κάμερες και άλλα μέσα.Beria έγραψε: 02 Απρ 2024, 18:47
Eαν ο φρουρός αστυνομικού τμήματος δεν μπορεί να σταματήσει ένα έγκλημα που γίνεται μπροστά στο φυλάκιο ενός αστυνομικού τμήματος τι ακριβώς κάνει εκεί;
Ωστόσο, εκπαιδευμένος αστυνομικός υποτίθεται οτι εισαι, βγες και ρίξ'του με οπλο, ακομα κι αν εχει προλαβει ήδη να μαχαιρώσει την κοπελα.
Σιγά μην καταδικαζόταν και δις ισοβια η σκοπός, επειδη θα προσπαθούσε να αποτρέψει μια δολοφονία (είτε το κατάφερνε, είτε οχι).
Και αυτα τα ψεκωλίκια τύπου "μα αφου δεν μου επιτρέπουν να πυροβολάω γυφταρμάδες και λάθρους με την ησυχία μου, ε ας κατσω κι εγω να κοιτάω ενα σφάξιμο μπροστά στα ματια μου", πρέπει να ειναι παραλληλισμός που απο το μυαλό ολων των αστυνομικων (ακομα και αυτων με τη ΔΥ νοοτροπία) παίζει να μην εχει περάσει ουτε μία φορά. Μόνο απο το μυαλό των ψεκ ακροδεξιών περνούν κατι τέτοια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Fata_Morgana
Γιατί ποιος είπε να έχει μικρότερη ποινή αν γυναίκα σκοτώσει γυναίκα με τα κίνητρα που το κάνει ένας αντρας γυναικοκτόνος;masterridley έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:20Να τον πούμε. Είναι ένα φαινόμενο υπαρκτό και ξεκάθαρο σε όλους τους παρατηρητές! Μπορούμε να γράψουμε άρθρα γι'αυτό, να μιλήσουμε στα καφενεία και στα πχώρα κτλ.Fata_Morgana έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:02 Πας στο αστυνομικό τμήμα και ζητάς βοήθεια γιατί σε παρακολουθεί ο πρώην. Σου λένε δεν έχουμε περιπολικό να σε πάει σπίτι ασφαλή. Βγες εξω και κάλεσε την άμεσο δράση. Βγαίνεις έξω σε σκοτώνει ο πρώην επειδή τον άφησες,σχεδόν μπροστά στο τμήμα. Αλλά μη πούμε τον όρο γυναικοκτονία. Απαπα.
Στο ποινικό δίκαιο δεν πρέπει να μπει έτσι με τίποτα. Βάλε όσο ισχυρές ποινές θέλεις σε όποιες πράξεις θέλεις, αλλά πες το "καταπολέμηση ενδο-ζευγικής(?) βίας"
Δηλαδή αν αύριο άντρας κάνει το ίδιο σε άντρα, θα τιμωρηθούν με μικρότερη ποινή; Ή γυναίκα σε γυναίκα;
Αυτά είναι αστεία
- hellegennes
Ό,τι ο φρουρός σε σκοπιά στρατοπέδου.Beria έγραψε: 02 Απρ 2024, 18:47Eαν ο φρουρός αστυνομικού τμήματος δεν μπορεί να σταματήσει ένα έγκλημα που γίνεται μπροστά στο φυλάκιο ενός αστυνομικού τμήματος τι ακριβώς κάνει εκεί;nemo έγραψε: 02 Απρ 2024, 18:27ρεαλιστικο ειναι να προλαβει ο φρουρος να σταματησει το εγκλημα στην στιγμη που γινεται;Otto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2024, 18:20
δεν χρειάζονται ειδικές πολεμικές τέχνες για να εξουδετερώσεις κάποιον που είναι απασχολημένος με άλλον ειδικά όταν κρατάς και όπλο.
και μη μου λες εμένα για ταινίες, ο,τι γράφω πάνω σε αυτά είναι 100% ρεαλιστικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Fata_Morgana
Πραγματικά είναι από τις υποθέσεις που ρίχνεις ανάθεμα σε όλη τη κοινωνία.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σφαγμένη αν του έριχνε με οπλο, απο απόσταση ασφαλείας? Νίντζα ήταν πια αυτος ο τυπος?Ασέβαστος έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:22οπως αναφερθηκε, στη σκοπια ηταν γυναικα. εχει κι αυτο τη σημασια του. μηπως να λεμε παλι καλα που δεν κατεληξε και αυτη σφαγμενη;vantono έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:16Ισχύει, όπως ακριβώς και με τη σκοπιά του στρατού.Mel έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:08
Στην πραγματικότητα τίποτα.Ισα ίσα που είναι ακίνητος στόχος για τις ορέξεις τρελών και τρομοκρατών.Σε πολλά κράτη η σκοπιά στα τμήματα έχει καταργηθεί εδώ και δεκαετίες και έχει αντικατασταθει από κάμερες και άλλα μέσα.
Ωστόσο, εκπαιδευμένος αστυνομικός υποτίθεται οτι εισαι, βγες και ρίξ'του με οπλο, ακομα κι αν εχει προλαβει ήδη να μαχαιρώσει την κοπελα.
Σιγά μην καταδικαζόταν και δις ισοβια η σκοπός, επειδη θα προσπαθούσε να αποτρέψει μια δολοφονία (είτε το κατάφερνε, είτε οχι).
Και αυτα τα ψεκωλίκια τύπου "μα αφου δεν μου επιτρέπουν να πυροβολάω γυφταρμάδες και λάθρους με την ησυχία μου, ε ας κατσω κι εγω να κοιτάω ενα σφάξιμο μπροστά στα ματια μου", πρέπει να ειναι παραλληλισμός που απο το μυαλό ολων των αστυνομικων (ακομα και αυτων με τη ΔΥ νοοτροπία) παίζει να μην εχει περάσει ουτε μία φορά. Μόνο απο το μυαλό των ψεκ ακροδεξιών περνούν κατι τέτοια.
αν γυναικα σκοτωσει αντρα;Fata_Morgana έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:24Γιατί ποιος είπε να έχει μικρότερη ποινή αν γυναίκα σκοτώσει γυναίκα με τα κίνητρα που το κάνει ένας αντρας γυναικοκτόνος;masterridley έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:20Να τον πούμε. Είναι ένα φαινόμενο υπαρκτό και ξεκάθαρο σε όλους τους παρατηρητές! Μπορούμε να γράψουμε άρθρα γι'αυτό, να μιλήσουμε στα καφενεία και στα πχώρα κτλ.Fata_Morgana έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:02 Πας στο αστυνομικό τμήμα και ζητάς βοήθεια γιατί σε παρακολουθεί ο πρώην. Σου λένε δεν έχουμε περιπολικό να σε πάει σπίτι ασφαλή. Βγες εξω και κάλεσε την άμεσο δράση. Βγαίνεις έξω σε σκοτώνει ο πρώην επειδή τον άφησες,σχεδόν μπροστά στο τμήμα. Αλλά μη πούμε τον όρο γυναικοκτονία. Απαπα.
Στο ποινικό δίκαιο δεν πρέπει να μπει έτσι με τίποτα. Βάλε όσο ισχυρές ποινές θέλεις σε όποιες πράξεις θέλεις, αλλά πες το "καταπολέμηση ενδο-ζευγικής(?) βίας"
Δηλαδή αν αύριο άντρας κάνει το ίδιο σε άντρα, θα τιμωρηθούν με μικρότερη ποινή; Ή γυναίκα σε γυναίκα;
Αυτά είναι αστεία
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- hellegennes
Εντάξει πες τον. Τώρα αναστήθηκε το θύμα; Όλα καλά;Fata_Morgana έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:02 Πας στο αστυνομικό τμήμα και ζητάς βοήθεια γιατί σε παρακολουθεί ο πρώην. Σου λένε δεν έχουμε περιπολικό να σε πάει σπίτι ασφαλή. Βγες εξω και κάλεσε την άμεσο δράση. Βγαίνεις έξω σε σκοτώνει ο πρώην επειδή τον άφησες,σχεδόν μπροστά στο τμήμα. Αλλά μη πούμε τον όρο γυναικοκτονία. Απαπα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
σε τι ακριβως φταιει η κοινωνια;Fata_Morgana έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:24 Πραγματικά είναι από τις υποθέσεις που ρίχνεις ανάθεμα σε όλη τη κοινωνία.
Δυο παρατηρησεις πανω σε αυτο.Δεν ειναι εκπαιδευμενοι και το ξερουμε ολοι αυτο,με 25 σφαιρες ριχνουν στη βολη με το πιστολι στη σχολη και αλλες 25 ανα 5ετια και αν ...περισσοτερο κινδυνος εισαι αν το τραβηξεις και κατα δευτερον η βολη εξουδετερωσης σε αστικο περιβαλον με διερχομενους πεζους αυτοκινητα και το φιλο της διπλα ειναι εξαιρετικα δυσκολη και ριψοκινδυνη ακομα και για τον εκπαιδευμενο που στην ελας δε θα τον βρεις στη σκοπια ενος τμηματος αλλα στα εκαμ.vantono έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:16Ισχύει εν μέρει, όπως και με τη σκοπιά του στρατού.Mel έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:08Στην πραγματικότητα τίποτα.Ισα ίσα που είναι ακίνητος στόχος για τις ορέξεις τρελών και τρομοκρατών.Σε πολλά κράτη η σκοπιά στα τμήματα έχει καταργηθεί εδώ και δεκαετίες και έχει αντικατασταθει από κάμερες και άλλα μέσα.Beria έγραψε: 02 Απρ 2024, 18:47
Eαν ο φρουρός αστυνομικού τμήματος δεν μπορεί να σταματήσει ένα έγκλημα που γίνεται μπροστά στο φυλάκιο ενός αστυνομικού τμήματος τι ακριβώς κάνει εκεί;
Και αυτα τα ψεκωλίκια τύπου "μα αφου δεν μου επιτρέπουν αν πυροβολάω γυφταρμάδες και λάθρους με την ησυχία μου, ε ας κατσω κι εγω να κοιτάω ενα σφάξιμο μπροστά στα ματια μου", πρέπει να ειναι παραλληλισμός που απο το μυαλό ολων των αστυνομικων (ακομα και αυτων με τη ΔΥ νοοτροπία) παίζει να μην εχει περάσει ουτε μία φορά. Μόνο απο το μυαλό των ψεκ ακροδεξιών περνούν κατι τέτοια.
στη σκοπια στο στρατο εισαι σε προστατευμενο περιφραγμενο περιβαλλον και η διαρκεια της υπηρεσιας ειναι δυο ωρες(τουλαχιστον οταν υπηρετησα εγω).Στην αστυνομια εισαι συχνα πανω σε πολυσυχναστες οδους του κεντρου οπου διερχονται απο μπροστα σου χιλιαδες ατομα σε μια 8ωρη βαρδια που ειναι αδυνατον να εχεις τεταμενη την προσοχη σου και τα αντανακλαστικα σου για τοσο πολυ.Αυτα αναλυθηκαν απο ψυχολογους- γιατρους εκπαιδευτες με θητειες σε Αμερικες εδω και δεκαετιες στην ΕΛΑΣ δωθηκαν πορισματα σε αρχηγους και υπουργους για 2ωρες υπηρεσιες οπως στο στρατο και φυσικα αγνοηθηκαν.
- Fata_Morgana
Γιατί τα θύματα των παιδοκτόνων, αδελφοκτόνων,μητροκτόνων, πατροκτόνων ανασταίνονται;hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:26Εντάξει πες τον. Τώρα αναστήθηκε το θύμα; Όλα καλά;Fata_Morgana έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:02 Πας στο αστυνομικό τμήμα και ζητάς βοήθεια γιατί σε παρακολουθεί ο πρώην. Σου λένε δεν έχουμε περιπολικό να σε πάει σπίτι ασφαλή. Βγες εξω και κάλεσε την άμεσο δράση. Βγαίνεις έξω σε σκοτώνει ο πρώην επειδή τον άφησες,σχεδόν μπροστά στο τμήμα. Αλλά μη πούμε τον όρο γυναικοκτονία. Απαπα.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Δεν παίρνω όρκο ότι δεν έγινε έτσι. Απλά μου κάνει εντύπωση να μην τον έχουν δει καθ'όλη την διάρκεια. Που βρίσκονταν, στη ζούγκλα;Fata_Morgana έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:16Αφού τον είδε έξω από το σπίτι της και για αυτό το λόγο πήγε στην αστυνομία. Σαφώς και την ακολούθησε.
Τέσπα, σε κάθε περίπτωση, το σημείο κλειδί για μένα είναι η εξής παράγραφος
Every. Goddamn. Time.Επιπλέον ο μάρτυρας ανέφερε πως όσο βρισκόταν έξω από το γραφείο στο τμήμα άκουγε την κοπέλα να μιλά με κάποιες γυναίκες αστυνομικούς και, από τη συζήτηση, κατάλαβε πως οι αστυνομικοί της έλεγαν να κάνει μήνυση και εκείνη το αρνούνταν λέγοντας πως δεν τον φοβάται.
Ε μετά απ'αυτό, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα οι αστυνομικίνες. Αφού σου λέει, δεν τον φοβάται, δεν μιλάμε για επικείμενο κίνδυνο. Πάρε το 100 και γύρνα. (σημείωση: εγώ δεν θα το άφηνα έτσι, αλλά εγώ είμαι παθολογικά φιλότιμος)
Επίσης, αν δεν τον φοβάται, τότε δεν θα κάνει το 2ο καλύτερο πράγμα, που είναι να βρει ένα όπλο. Οπότε;
- hellegennes
Έφυγε από το σπίτι της και πήγε στο αστυνομικό τμήμα να ζητήσει περιπολικό να την πάει σπίτι της; Έχετε χαζέψει;Fata_Morgana έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:16Αφού τον είδε έξω από το σπίτι της και για αυτό το λόγο πήγε στην αστυνομία. Σαφώς και την ακολούθησε.masterridley έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:13Είτε αυτό (που μου ακούγεται πολύ james bond, άκου δεν τον κατάλαβαν), είτε πολύ απλά τον απείλησε ότι θα μιλήσει στην αστυνομία...
και μετά πήγε εκεί και δεν υπέβαλλε καν μήνυση
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΑΝ του εριχνε. ΑΝ τον πετυχαινε. ΑΝ τον πετυχαινε αρκετα καλα για να σταματησει.vantono έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:26Σφαγμένη αν του έριχνε με οπλο, απο απόσταση ασφαλείας? Νίντζα ήταν πια αυτος ο τυπος?Ασέβαστος έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:22οπως αναφερθηκε, στη σκοπια ηταν γυναικα. εχει κι αυτο τη σημασια του. μηπως να λεμε παλι καλα που δεν κατεληξε και αυτη σφαγμενη;vantono έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:16
Ισχύει, όπως ακριβώς και με τη σκοπιά του στρατού.
θεωρεις οτι αυτα τα 3 μπορει να τα κανει μια γυναικα εξισου καλα με αντρα; θεωρεις τυχαιο που ηταν 3 γυναικες στο τμημα να κοπανανε σφραγιδες και να λιμαρουν νυχια στη σκοπια, σε μη-μαχιμη υπηρεσια;
μαλακιες γραφουν ... αν καποιος εχει σκοπο να σε σκοτωσει χωρις να τον ενδιαφερουν οι συνεπειες εισαι τελειωμενος ...Ασέβαστος έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:27σε τι ακριβως φταιει η κοινωνια;Fata_Morgana έγραψε: 02 Απρ 2024, 19:24 Πραγματικά είναι από τις υποθέσεις που ρίχνεις ανάθεμα σε όλη τη κοινωνία.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-