Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Otto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:14
Δεν την έδιωξαν οι αστυνομικοί, της είπαν να καλέσει περιπολικό να την πάρει.
Τύπος που σε μαχαιρώσει έξω από αστυνομικό τμήμα με καρτέρι, είναι τύπος που δεν γλιτώνεις από αυτόν με καταγγελίες ή περιοριστικά. Θέμα χρόνου ήταν. Αν όχι σήμερα θα γινόταν αύριο.
Να ελεγχθεί για το αν καθυστέρησε ή όχι να δράσει ο σκοπός.
Επιτρέψτε στην αστυνομία να πυροβολάει ρε μαλάκες της κυβέρνησης.
και να ηθελε η φρουρος να κανει κατι θα επρεπε να γνωριζει αριστα πολεμικες τεχνες
αλλιως θα επρεπε να πυροβολησει λιγο προτου την καρφωσει την πρωτη μαχαιρια
υσ σταματηστε να γραφετε οτι βλεπετε απο ταινιες
δεν χρειάζονται ειδικές πολεμικές τέχνες για να εξουδετερώσεις κάποιον που είναι απασχολημένος με άλλον ειδικά όταν κρατάς και όπλο.
και μη μου λες εμένα για ταινίες, ο,τι γράφω πάνω σε αυτά είναι 100% ρεαλιστικό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:39
Αυτό ακούγεται λίγο χειρότερο. Πήγε η άλλη στο αστυνομικό τμήμα σε αστυνομικούς και της είπαν να καλέσει η ίδια άλλους αστυνομικούς. Μωρή μαλακισμένη που το στόμα σου μυρίζει χύσια κρατουμένων, το μαγαζί που δουλεύεις έχει μια ταμπέλα να που λέει ελληνική αστυνομία για αυτό μπήκε η άλλη. Αν οι γκέι που σε έβαλαν εκεί δεν αντιλαμβάνονται η αστυνομία είναι μία και δουλεία της είναι να κατατοπίσει τον εκάστοτε, πήγαινε και κάνε πιάτσα. Επειδή έξυνε τις τρίχες της, αντί να πει, μισό λεπτό να καλέσω τους συναδέρφους από το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας που ειδικεύονται να τους μιλήσεις να σε κατατοπίσουν της είπαν βγες και κάλεσε αλλού.
Καλές όλες αυτές οι μαλακίες, αλλά ο κανονισμός της αστυνομίας λέει ότι γι' αυτό το θέμα είναι υπεύθυνη η άμεση δράση. Τα παράπονά σου στους πολιτικούς που συνιστούν την ηγεσία της αστυνομίας και συγκεκριμένα στο υπουργείο δημοσίας τάξης.
Καταλαβαίνω ότι ακούγεται κουλό να λειτουργεί έτσι, αλλά έτσι λειτουργεί, δεν μπορούν να κάνουν ό,τι τους κατέβει. Μπορούν βέβαια να πάρουν και οι ίδιοι στην άμεση δράση, αλλά κάποιος πρέπει να κάνει κλήση στο 100, έτσι λειτουργεί αυτό το σύστημα.
Μπορώ να καλέσω στο Αστυνομικό Τμήμα/Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, για περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη;
Για την άμεση αστυνομική επέμβαση σε εν εξελίξει περιστατικό, αρμόδιες είναι οι Υπηρεσίες Άμεσης Δράσης, οι οποίες συλλέγουν τις απαιτούμενες πληροφορίες και συντονίζουν τα πληρώματα των περιπολιών.
Ωστόσο, ακόμη και αν το θύμα καλέσει στο Αστυνομικό Τμήμα ή το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, ο Αξιωματικός Υπηρεσίας ή ο αστυνομικός, που θα απαντήσει την κλήση, θα μεριμνήσουν για την ενημέρωση των Υπηρεσιών Άμεσης Δράσης, ώστε να αποσταλεί άμεσα πλήρωμα περιπολίας, για να παράσχει βοήθεια.
Τα παράπονα μου είναι προς την κοινωνία και τους θεσμούς. Ότι το book τους λέει να λένε στους εισερχόμενους, πάρε άλλη υπηρεσία διότι εμείς είμαστε να ξύνουμε την πέτσα μας και δεν πρόκειται να σε βοηθήσουμε να βρεις άκρη είναι ευθύνη κάποιου.
Αλλά τί να λέμε τώρα. Αν βρεθεί μισός άνθρωπος στη θάλασσα και μισός στη στεριά θα τσακώνονται μεταξύ τους λιμενικοί και αστυνομικοί ποιος από τους δύο δε το αναλάβει.
hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2024, 16:47
Θα τον κρατούσαν στο τμήμα τουλάχιστον μια μέρα. Θα μπορούσε να πάει σπίτι της με ασφάλεια. Βέβαια ο τύπος είναι δολοφόνος, θα έβρισκε ευκαιρία και θα της την έστηνε. Δύσκολες καταστάσεις.
αυτο.
ρεαλιστικα δεν υπηρχε τροπος να τη γλυτωσουν, εκτος ισως απο τιποτα τρομερα δραστικο, οπως να παει σε δομη, η να αλλαξει τοπο διαμονης.
ο καθικης πηγε και την εσφαξε μπροστα στο τμημα, χωρις να τον νοιαζει καν αν θα τον πιασουν. δεν μπορω να σκεφτω τροπο με τον οποιον σταματας τετοιο καθαρμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αυτό ακούγεται λίγο χειρότερο. Πήγε η άλλη στο αστυνομικό τμήμα σε αστυνομικούς και της είπαν να καλέσει η ίδια άλλους αστυνομικούς. Μωρή μαλακισμένη που το στόμα σου μυρίζει χύσια κρατουμένων, το μαγαζί που δουλεύεις έχει μια ταμπέλα να που λέει ελληνική αστυνομία για αυτό μπήκε η άλλη. Αν οι γκέι που σε έβαλαν εκεί δεν αντιλαμβάνονται η αστυνομία είναι μία και δουλεία της είναι να κατατοπίσει τον εκάστοτε, πήγαινε και κάνε πιάτσα. Επειδή έξυνε τις τρίχες της, αντί να πει, μισό λεπτό να καλέσω τους συναδέρφους από το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας που ειδικεύονται να τους μιλήσεις να σε κατατοπίσουν της είπαν βγες και κάλεσε αλλού.
Σαν τις άλλες που κάνουν πίπες μέσα στις τράπεζες ή τα καταστήματα τηλεφωνίας και ρεύματος. Που τους ζητάς κάτι και σου απαντούν κάλεσε στον τάδε αριθμό. Όχι, σήκωσα τον κώλο μου, ήρθα εδώ, είσαι το ίδιο μαγαζί, κάλεσε να συνεννοηθείς και να μου πεις εσύ τί να κάνω.
δηλαδή το όλο πρόβλημα είναι ότι δεν κάλεσαν περιπολικό αυτές;
είτε θα την σκότωνε και πάλι μέχρι να μπει ή θα την σκότωνε μέχρι αύριο. Όταν έχεις τέτοιο αδίστακτο τύπο είναι άλλα αυτά που χρειάζεσαι.
Τα τατουάζ και τα πίρσινγκ δεν προσδιορίζουν από μόνα τους κάποιοκ πολιτικό χώρο, εκτός και αν μιλάμε για κάποιον ξεκάθαρο συμβολισμό, όπως η σβάστικα ή το 1488.
Τοξική αρρενωπότητα και μισογυνισμό μπορείς να βρεις σε όλους τους πολιτικούς χώρους, είναι άλλωστε χαρακτηριστικά ολόκληρης της κοινωνίας, κυριαρχούν όμως στη δεξιά και ειδικά στην ακροδεξιά.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Ασέβαστος έγραψε: 02 Απρ 2024, 18:22
δεν μπορω να σκεφτω τροπο με τον οποιον σταματας τετοιο καθαρμα.
Με αλλαγή του νομικού πλαισίου για περιπτώσεις ενδο-οικογενειακής βίας..
Αν ο τυπάς έμπαινε φυλακή και μόνο που άπλωσε το χέρι του σε γυναίκα την πρώτη φορά, τώρα η κοπέλα θα ζούσε..
Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Απρ 2024, 18:21
Τα παράπονα μου είναι προς την κοινωνία και τους θεσμούς. Ότι το book τους λέει να λένε στους εισερχόμενους, πάρε άλλη υπηρεσία διότι εμείς είμαστε να ξύνουμε την πέτσα μας και δεν πρόκειται να σε βοηθήσουμε να βρεις άκρη είναι ευθύνη κάποιου.
Οι πολιτικοί φτιάχνουν τους νόμους και διοικούν την αστυνομία. Δική τους ευθύνη είναι που είναι δυσλειτουργικό το σύστημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ασέβαστος έγραψε: 02 Απρ 2024, 18:22
δεν μπορω να σκεφτω τροπο με τον οποιον σταματας τετοιο καθαρμα.
Με αλλαγή του νομικού πλαισίου για περιπτώσεις ενδο-οικογενειακής βίας..
Αν ο τυπάς έμπαινε φυλακή και μόνο που άπλωσε το χέρι του σε γυναίκα την πρώτη φορά, τώρα η κοπέλα θα ζούσε..
Μια χαρά τον σταματάς
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
nemo έγραψε: 02 Απρ 2024, 16:41
αντε παλι;!! αφου λεμε και μηνυση να εκανε δεν θα αλλαζε κατι για εκεινη την στιγμη ουτε και για τις επομενες ...και να τον ειχαν συλλαβει θα ειχαν καταγραψει το συμβαν και θα τον αφηναν ελευθερο
και αυτο το λεω για να μην νομιζετε οτι με μια μηνυση προφυλασσει κανεις την ζωη του
Όχι δεν την προφυλάσσει με τίποτα. Και γω είμαι της άποψης ότι αν την γλίτωνε σήμερα, θα την σκότωνε αύριο (ή μεθαύριο).
Σ'αυτές τις περιπτώσεις το πρώτο που κάνεις είναι να βρεις (δεν ξέρω που) ένα όπλο για προστασία. Τόσο απλά.
εγκρινω μεν, αλλα παλι δεν θα σωζόταν. ειδικα εφοσον "τα ξαναβρισκανε"
μονη εφικτη λυση το φευγιο σε αλλη πολη, μακρια. εκτος κι αν τονε φας προληπτικα πριν σε φαει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Τύπος που σε μαχαιρώσει έξω από αστυνομικό τμήμα με καρτέρι, είναι τύπος που δεν γλιτώνεις από αυτόν με καταγγελίες ή περιοριστικά. Θέμα χρόνου ήταν. Αν όχι σήμερα θα γινόταν αύριο.
Αν τους επέτρεπε* να πυροβολάνε δηλαδη, τι θα γινοταν? Ειμαστε τόσο σίγουροι οτι ο σκοπος θα εβγαινε και θα τον ξάπλωνε με σφαιρες πριν γινει το κακό?
Ενω τωρα υπάρχει καποια νομοθεσία που του απαγορεύει ξερω 'γω, να επέμβει (ακομα και με πυροβολισμους) οταν βλεπει εν ψυχρώ δολοφονία σε εξέλιξη εξω απο το τμημα? Διοτι τωρα, αυτο ακριβώς εγινε.
Ξέρουμε αν έστρεψε όπλο ο σκοπός πάνω στον θύτη δηλαδή, αλλά μετά σκεφτηκε "γάμα το, δεν πατάω σκανδάλη, ποιός περνάει ΕΔΕδες και τέτοια τώρα, δεν εχω ορεξη"?
*μια χαρά τους επιτρέπεται να πυροβολούν για δεδομένα ελ κοινωνίας, κι όποιος λέει το αντίθετο ειναι ψέκας. Για να σου επιτρέπουν ως αστυνομικό να πυροβολάς με το παραμικρό, πρέπει να ζεις σε κοινωνία ΗΠΑ. Και σε κοινωνία ΗΠΑ, που ακομη και ανήλικα μπορουν να σου βγάλουν όπλο μεσα απο την καλτσα τους και να το στρέψουν πάνω σου, ευτυχώς δεν ζούμε.
Μην πεφτεις κι εσυ στην παγιδα των ακροδεξιων, που πάνε στα ύπουλα να συνδέσουν το γεγονος οτι επειδη δεν επιτρέπεται στην αστυνομια να πυροβολάει ελεύθερα γύφτους και λάθρο, ε τότε καλά κάνουν που καθονται και κοιτάνε το σφάξιμο εξω απο ενα τμημα τους.
όχι δεν πυροβολάνε μια χαρά. Τις προάλλες ο Γεωργιανός στο σχολείο κρύφτηκε στο υπόγειο και επιτέθηκε με το μαχαίρι στους αστυνομικούς που κατέβηκαν να τον ψάξουν. Ζει ακόμα.
άρα παπάρια πυροβολάνε. Τους έχουν κάνει φοβικούς.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:57
Ο οποίος από τα τατουάζ φαίνεται τελειωμένο ναζίδι
Εμένα προχωκαγκουρας μου φαίνεται που θα έλεγε μια ψυχή ( και δεν θα είχε και άδικο)
Έχει και τατουάζ κομποσκοίνι ρε, τι προχω. Μόλις το βλέπεις αυτό , κόβεις λάσπη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
και να ηθελε η φρουρος να κανει κατι θα επρεπε να γνωριζει αριστα πολεμικες τεχνες
αλλιως θα επρεπε να πυροβολησει λιγο προτου την καρφωσει την πρωτη μαχαιρια
υσ σταματηστε να γραφετε οτι βλεπετε απο ταινιες
δεν χρειάζονται ειδικές πολεμικές τέχνες για να εξουδετερώσεις κάποιον που είναι απασχολημένος με άλλον ειδικά όταν κρατάς και όπλο.
και μη μου λες εμένα για ταινίες, ο,τι γράφω πάνω σε αυτά είναι 100% ρεαλιστικό.
ρεαλιστικο ειναι να προλαβει ο φρουρος να σταματησει το εγκλημα στην στιγμη που γινεται;
αντε να κρατησε ενα λεπτο αφου εγινε μπροστα στην εισοδο του ατ
και σε μισο λεπτο εχουμε απαιτηση απο μια φρουρο με μηδεν εκπαιδευση να σταματησει το φονικο;
υσ..σταματα να φαντασιωνεσαι ..λες και εισαι ο ηρωας της μαρβελ