!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι
Φυσικά και την έδιωξαν οι μπάτσοι, ουσιαστικά αυτό που της είπαν ήταν ν' απευθυνθεί αλλού και οι ίδιοι ένιψαν τας χείρας τους. Ούτε έξω από τα Α.Τ. δεν μπορούν να λειτουργήσουν ως σοβαρός θεσμός.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Τα αστυνομικα τμηματα τα τελευταια χρονια περισσοτερο με νυχαδικα μοιαζουνε
Παρωδια ειναι
Παρωδια ειναι
- hellegennes
Δυστυχώς αυτού του είδους η αντιμετώπιση είναι πολύ συχνή από τα θύματα βίας. Στην δική μου περίπτωση πήγαν αυτόφωρο 7 ή 8 φορές και αρνήθηκε κάθε φορά να ασκήσει ποινική δίωξη στον άντρα της. Την συμβούλεψαν να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και αρνήθηκε. Την συμβούλεψαν να πάει σε δομή, έδωσαν τηλέφωνα, κτλ και αρνήθηκε.masterridley έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:10 Η δε συμπεριφορά του θύματος που (εικάζω) έστειλε στον θύτη ότι πάει στο τμήμα να τον δώσει, και όταν πήγε εκεί αρνήθηκε να κάνει μήνυση(!?) και απλά ζήτησε 100 για να γυρίσει με ασφάλεια στο σπίτι της, δείχνει ότι έχουμε τεράστιο θέμα με το τι πιστεύει η μέση γυναίκα σήμερα για το πως λειτουργεί ο κόσμος (σε σχέση με το πως όντως λειτουργεί).
Τους ζητούσε να τον βγάλουν απ' το σπίτι αλλά χωρίς δίωξη και χωρίς ασφαλιστικά μέτρα το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να του απαγορέψουν να επιστρέψει για 1-2 εικοσιτετράωρα. Νομικά ήταν το σπίτι του (άλλο αν δεν πλήρωνε ενοίκιο).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πρέπει να αλλάξει όλη η νομοθεσία ενδοοικογενειακής βίας. Οι ηλίθιοι αριστεροί προτείνουν να καθιερωθεί νομικά ο όρος γυναικοκτονία, μέχρι εκεί φτάνουν. Αυτή είναι μια 100% ανούσια αλλαγή.Parrot έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:22Συνήθως αυτά τα περιστατικά δεν συμβαίνουν εν ψυχρώ, αλλά εχουν και μια προϊστορία από πίσω..hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:09Ανανέωση του νομικού πλαισίου για προστασία των πάντων χρειάζεται και φυσικά αυτό δεν θα επιτευχθεί με ηλιθιότητες αλλαγής ορολογίας, λες και αυτό που θα προστατέψει ένα θύμα είναι αν θα λέγεται ανθρωποκτονία ή γυναικοκτονία.Parrot έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:06
Πολύ σωστά, χρειάζεται ανανέωση του νομικού πλαισίου για την προστασία των γυναικών..
Ο τύπος τη σάπιζε στο ξύλο απ' το 2020 και κανείς δεν έκανε τίποτα..
Εδώ, υπήρχε θέμα που ήταν γνωστό στις αρχές πολλά χρόνια, αν υπήρχε το κατάλληλο πλαίσιο ο τύπος θα ήταν στη φυλακή και η κοπέλα θα είχε σωθεί..
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Αυτό ακούγεται λίγο χειρότερο. Πήγε η άλλη στο αστυνομικό τμήμα σε αστυνομικούς και της είπαν να καλέσει η ίδια άλλους αστυνομικούς. Μωρή μαλακισμένη που το στόμα σου μυρίζει χύσια κρατουμένων, το μαγαζί που δουλεύεις έχει μια ταμπέλα να που λέει ελληνική αστυνομία για αυτό μπήκε η άλλη. Αν οι γκέι που σε έβαλαν εκεί δεν αντιλαμβάνονται η αστυνομία είναι μία και δουλεία της είναι να κατατοπίσει τον εκάστοτε, πήγαινε και κάνε πιάτσα. Επειδή έξυνε τις τρίχες της, αντί να πει, μισό λεπτό να καλέσω τους συναδέρφους από το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας που ειδικεύονται να τους μιλήσεις να σε κατατοπίσουν της είπαν βγες και κάλεσε αλλού.Otto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:14 Δεν την έδιωξαν οι αστυνομικοί, της είπαν να καλέσει περιπολικό να την πάρει.
Σαν τις άλλες που κάνουν πίπες μέσα στις τράπεζες ή τα καταστήματα τηλεφωνίας και ρεύματος. Που τους ζητάς κάτι και σου απαντούν κάλεσε στον τάδε αριθμό. Όχι, σήκωσα τον κώλο μου, ήρθα εδώ, είσαι το ίδιο μαγαζί, κάλεσε να συνεννοηθείς και να μου πεις εσύ τί να κάνω.
Από κάπου πρέπει όμως να ξεκινήσουμε.. Γύρω απ' τον όρο γυναικοκτονία θα μπορούμε να φτιάξουμε ένα ολόκληρο πλαίσιο που θα προλαμβάνει απ' το αρχικό στάδιο της πρώτης ένδειξης ενδο-οικογενειακής βίας..hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:32Πρέπει να αλλάξει όλη η νομοθεσία ενδοοικογενειακής βίας. Οι ηλίθιοι αριστεροί προτείνουν να καθιερωθεί νομικά ο όρος γυναικοκτονία, μέχρι εκεί φτάνουν. Αυτή είναι μια 100% ανούσια αλλαγή.Parrot έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:22Συνήθως αυτά τα περιστατικά δεν συμβαίνουν εν ψυχρώ, αλλά εχουν και μια προϊστορία από πίσω..hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:09
Ανανέωση του νομικού πλαισίου για προστασία των πάντων χρειάζεται και φυσικά αυτό δεν θα επιτευχθεί με ηλιθιότητες αλλαγής ορολογίας, λες και αυτό που θα προστατέψει ένα θύμα είναι αν θα λέγεται ανθρωποκτονία ή γυναικοκτονία.
Εδώ, υπήρχε θέμα που ήταν γνωστό στις αρχές πολλά χρόνια, αν υπήρχε το κατάλληλο πλαίσιο ο τύπος θα ήταν στη φυλακή και η κοπέλα θα είχε σωθεί..
Μς βαρύτατες ποινές και απελευθερωμένο δικονομικό πλαίσιο..
Ετσι έγινε και με την τρομοκρατία..
-
Εμπεδοκλής
Ωχ, καλά ξεμπερδέματα. Κάποτε του την είπα για κάτι που ούτε καν θυμάμαι και εγώ με στοιχεία ότι κάνει λάθος και από τότε ακόμη ψάχνεται να βγάλει το κόμπλεξ του...foscilis έγραψε: 02 Απρ 2024, 16:56Άσε μας κι εσύ μωρή κομπλεξικιά που δεν ήξερες πόση ηλιοφάνεια έχει η ΝΥ και θα το πληρώνουμε για τον επόμενο μήνα.hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2024, 16:43Δεν την διώξανε. Σταμάτα να βγάζεις πράγματα απ' το μυαλό σου.foscilis έγραψε: 02 Απρ 2024, 16:37 Φορουμάρα μαλάκα, διώξανε από το αστυνομικό τμήμα άτομο που κινδύνευε άμεσα η ζωή του και 7 σελίδες μετά συζητάμε 1) για το πόσο καημένοι είναι αυτοί που 2) δεν έχουν το δικαίωμα να πυροβολάνε όποιον γουστάρουν ατιμώρητα.
- hellegennes
Καλές όλες αυτές οι μαλακίες, αλλά ο κανονισμός της αστυνομίας λέει ότι γι' αυτό το θέμα είναι υπεύθυνη η άμεση δράση. Τα παράπονά σου στους πολιτικούς που συνιστούν την ηγεσία της αστυνομίας και συγκεκριμένα στο υπουργείο δημοσίας τάξης.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:39 Αυτό ακούγεται λίγο χειρότερο. Πήγε η άλλη στο αστυνομικό τμήμα σε αστυνομικούς και της είπαν να καλέσει η ίδια άλλους αστυνομικούς. Μωρή μαλακισμένη που το στόμα σου μυρίζει χύσια κρατουμένων, το μαγαζί που δουλεύεις έχει μια ταμπέλα να που λέει ελληνική αστυνομία για αυτό μπήκε η άλλη. Αν οι γκέι που σε έβαλαν εκεί δεν αντιλαμβάνονται η αστυνομία είναι μία και δουλεία της είναι να κατατοπίσει τον εκάστοτε, πήγαινε και κάνε πιάτσα. Επειδή έξυνε τις τρίχες της, αντί να πει, μισό λεπτό να καλέσω τους συναδέρφους από το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας που ειδικεύονται να τους μιλήσεις να σε κατατοπίσουν της είπαν βγες και κάλεσε αλλού.
Καταλαβαίνω ότι ακούγεται κουλό να λειτουργεί έτσι, αλλά έτσι λειτουργεί, δεν μπορούν να κάνουν ό,τι τους κατέβει. Μπορούν βέβαια να πάρουν και οι ίδιοι στην άμεση δράση, αλλά κάποιος πρέπει να κάνει κλήση στο 100, έτσι λειτουργεί αυτό το σύστημα.
https://www.astynomia.gr/odigos-tou-pol ... akis-vias/Μπορώ να καλέσω στο Αστυνομικό Τμήμα/Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, για περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη;
Για την άμεση αστυνομική επέμβαση σε εν εξελίξει περιστατικό, αρμόδιες είναι οι Υπηρεσίες Άμεσης Δράσης, οι οποίες συλλέγουν τις απαιτούμενες πληροφορίες και συντονίζουν τα πληρώματα των περιπολιών.
Ωστόσο, ακόμη και αν το θύμα καλέσει στο Αστυνομικό Τμήμα ή το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, ο Αξιωματικός Υπηρεσίας ή ο αστυνομικός, που θα απαντήσει την κλήση, θα μεριμνήσουν για την ενημέρωση των Υπηρεσιών Άμεσης Δράσης, ώστε να αποσταλεί άμεσα πλήρωμα περιπολίας, για να παράσχει βοήθεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:32Πρέπει να αλλάξει όλη η νομοθεσία ενδοοικογενειακής βίας. Οι ηλίθιοι αριστεροί προτείνουν να καθιερωθεί νομικά ο όρος γυναικοκτονία, μέχρι εκεί φτάνουν. Αυτή είναι μια 100% ανούσια αλλαγή.Spoiler
Parrot έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:22Συνήθως αυτά τα περιστατικά δεν συμβαίνουν εν ψυχρώ, αλλά εχουν και μια προϊστορία από πίσω..hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:09
Ανανέωση του νομικού πλαισίου για προστασία των πάντων χρειάζεται και φυσικά αυτό δεν θα επιτευχθεί με ηλιθιότητες αλλαγής ορολογίας, λες και αυτό που θα προστατέψει ένα θύμα είναι αν θα λέγεται ανθρωποκτονία ή γυναικοκτονία.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δεν κινδύνευε η κοπέλα, μπορούσε να πηγαίνει βόλτες και να παίρνει το 100. Φαντάζομαι ήταν δύσκολο να τσεκαρουν τον φάκελο του που ήταν σα βουνό.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ikindunos/Απείθεια, ναρκωτικά, σωματικές βλάβες και ξυλοδαρμοί είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες που είχε αντιμετωπίσει κατά το παρελθόν ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής ο οποίος της πήρε τη ζωή έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- hellegennes
Εγώ ξαναρωτάω. Έκανε καταγγελία; Ή απλά ζήτησε περιπολικό;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:51 Δεν κινδύνευε η κοπέλα, μπορούσε να πηγαίνει βόλτες και να παίρνει το 100. Φαντάζομαι ήταν δύσκολο να τσεκαρουν τον φάκελο του που ήταν σα βουνό.https://www.protothema.gr/greece/articl ... ikindunos/Απείθεια, ναρκωτικά, σωματικές βλάβες και ξυλοδαρμοί είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες που είχε αντιμετωπίσει κατά το παρελθόν ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής ο οποίος της πήρε τη ζωή έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αν τους επέτρεπε* να πυροβολάνε δηλαδη, τι θα γινοταν? Ειμαστε τόσο σίγουροι οτι ο σκοπος θα εβγαινε και θα τον ξάπλωνε με σφαιρες πριν γινει το κακό?Otto Weininger έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:14 Δεν την έδιωξαν οι αστυνομικοί, της είπαν να καλέσει περιπολικό να την πάρει.
Τύπος που σε μαχαιρώσει έξω από αστυνομικό τμήμα με καρτέρι, είναι τύπος που δεν γλιτώνεις από αυτόν με καταγγελίες ή περιοριστικά. Θέμα χρόνου ήταν. Αν όχι σήμερα θα γινόταν αύριο.
Να ελεγχθεί για το αν καθυστέρησε ή όχι να δράσει ο σκοπός.
Επιτρέψτε στην αστυνομία να πυροβολάει ρε μαλάκες της κυβέρνησης.
Ενω τωρα υπάρχει καποια νομοθεσία που του απαγορεύει ξερω 'γω, να επέμβει (ακομα και με πυροβολισμους) οταν βλεπει εν ψυχρώ δολοφονία σε εξέλιξη εξω απο το τμημα? Διοτι τωρα, αυτο ακριβώς εγινε.
Ξέρουμε αν έστρεψε όπλο ο σκοπός πάνω στον θύτη δηλαδή, αλλά μετά σκεφτηκε "γάμα το, δεν πατάω σκανδάλη, ποιός περνάει ΕΔΕδες και τέτοια τώρα, δεν εχω ορεξη"?
*μια χαρά τους επιτρέπεται να πυροβολούν για δεδομένα ελ κοινωνίας, κι όποιος λέει το αντίθετο ειναι ψέκας. Για να σου επιτρέπουν ως αστυνομικό να πυροβολάς με το παραμικρό, πρέπει να ζεις σε κοινωνία ΗΠΑ. Και σε κοινωνία ΗΠΑ, που ακομη και ανήλικα μπορουν να σου βγάλουν όπλο μεσα απο την καλτσα τους και να το στρέψουν πάνω σου, ευτυχώς δεν ζούμε.
Μην πεφτεις κι εσυ στην παγιδα των ακροδεξιων, που πάνε στα ύπουλα να συνδέσουν το γεγονος οτι επειδη δεν επιτρέπεται στην αστυνομια να πυροβολάει ελεύθερα γύφτους και λάθρο, ε τότε καλά κάνουν που καθονται και κοιτάνε το σφάξιμο εξω απο ενα τμημα τους.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δεν έχει καμία σχέση αυτό είπαμε.ζητησε προστασία επειδή φοβόταν έναν επικίνδυνο άνθρωπο που είχε καταδικαστεί για βίαια εγκλήματα. Έπρεπε να είχαν μεριμνήσει.hellegennes έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:52Εγώ ξαναρωτάω. Έκανε καταγγελία; Ή απλά ζήτησε περιπολικό;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Απρ 2024, 17:51 Δεν κινδύνευε η κοπέλα, μπορούσε να πηγαίνει βόλτες και να παίρνει το 100. Φαντάζομαι ήταν δύσκολο να τσεκαρουν τον φάκελο του που ήταν σα βουνό.https://www.protothema.gr/greece/articl ... ikindunos/Απείθεια, ναρκωτικά, σωματικές βλάβες και ξυλοδαρμοί είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες που είχε αντιμετωπίσει κατά το παρελθόν ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής ο οποίος της πήρε τη ζωή έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ο οποίος από τα τατουάζ φαίνεται τελειωμένο ναζίδι

τι ακριβως προλαβαινε να κανει ο μπατσος αν αυτα αληθευουν;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Απρ 2024, 12:12«Κατέβαινα από το λεωφορείο την ώρα που σχόλαγα. Και ακούσαμε τη γυναίκα να φωνάζει "δέχομαι απειλές για τη ζωή μου". Και πάει και τρέχει με το μηχανάκι και την καρφώνει στην πλάτη. Απανωτές μαχαιριές» περιγράφει για όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας.
Όπως λέει στο protothema.gr «την κυνηγούσε 100 μέτρα (σ.σ. ο 39χρονος). Η αστυνομικός δεν βγήκε απο το φυλάκιο» αναφέροντας πως η κοπέλα φώναζε για βοήθεια αλλά κανείς δεν έτρεξε να τη σώσει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 2 Απαντήσεις