κολυμπα πισω. Στα χα πει εγκαιρως...talaipwros έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 12:52https://www.thetimes.co.uk/article/oper ... 93c94a63c8Operation ‘No Deal’ — army plans for troops on street
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ηλιθιοι μπρεξιταδες
- Οργισμένος
Re: ηλιθιοι μπρεξιταδες
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Κανένας γνώστης των ΗΒ πόλιτικς να μου απαντήσει μια απορία;
Τα τσαβιά ψήφισαν Μπρέξιτ γιατί πίστευαν ότι θα τρομάξει η υπόλοιπη ΕΕ και θα τους δώσει ισχυρότερο ρόλο στην διοίκηση της Ευρώπης ή
πραγματικά πίστευαν ότι στριμώχνονται στην ΕΕ και θα είναι καλύτερα μόνοι τους;
Τα τσαβιά ψήφισαν Μπρέξιτ γιατί πίστευαν ότι θα τρομάξει η υπόλοιπη ΕΕ και θα τους δώσει ισχυρότερο ρόλο στην διοίκηση της Ευρώπης ή
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
talaipwros
τα τσαβια ψηφισαν μπρεξιτ λογω ρατσισμου. δεν θελαν πολωνους να τους παιρνουν τις δουλειες ( σε μια χωρα με 4% ανεργια τωρα) και τα επιδοματα.Beria έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 13:21 Κανένας γνώστης των ΗΒ πόλιτικς να μου απαντήσει μια απορία;
το δεύτερο φιλε Μπερια. και για το λογο που σου λεει ο ταλαιπ πολυ σωστα και δευτερευοντως γιατι αυτοκρατορια παλια οποτε τους κακοφαινεται να παιζουνε δευτερο βιολι καπου ενω κομονγουελθ και δεσμοι με ηπα = νομιζουνε οτι μπορουν μονοι τους ολομοναχοι μια χαρα.Beria έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 13:21 Κανένας γνώστης των ΗΒ πόλιτικς να μου απαντήσει μια απορία;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Και τότε γιατί άρχισαν ήδη το κλαψούρισμα;
Δηλαδή τώρα δεν θα έχουμε Ευρωβουλευτές;
Σιγά ρε μπαγλαμάδες μην έχετε και πρόεδρο στη Κομισιόν, ενώ έχετε φύγει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Nero
Δε νομίζω ότι υπάρχει καμιά ένδειξη που που να υπαινίσσεται έστω το Α. Η ρητορική των μπρεξιτάδων ήταν και είναι 100% επικεντρωμένη στο Β. "Να ανακτήσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία που πνιγεται από την μπότα του τυραννικού super state"Beria έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 13:21 Κανένας γνώστης των ΗΒ πόλιτικς να μου απαντήσει μια απορία;
-
talaipwros
Επειδή Βρετανία ΑφουBeria έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 13:28 Και τότε γιατί άρχισαν ήδη το κλαψούρισμα;
-
Nero
Το είπα και παραπάνω,η τύπισσα δεν αναφέρεται στο μπρεξιτ γενικά αλλά με τη συμφωνία που ψήφισε η Μέι για ένα διάστημα που στο χαρτί αφέθηκε κυριολεκτικά κενό η Βρετανία μπαίνει σε ένα περίεργο καθεστώς κατά το οποίο θα υπακούει πολιτικά,οικονομικά,νομικά τις αποφάσεις της ΕΕ(θα συνεχίσουν να πληρώνουν ελ συνταξιούχουςBeria έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 13:28 Και τότε γιατί άρχισαν ήδη το κλαψούρισμα;
Τους γλεντάει η Κομισιόν δηλαδήNero έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 13:33Το είπα και παραπάνω,η τύπισσα δεν αναφέρεται στο μπρεξιτ γενικά αλλά με τη συμφωνία που ψήφισε η Μέι για ένα διάστημα που στο χαρτί αφέθηκε κυριολεκτικά κενό η Βρετανία μπαίνει σε ένα περίεργο καθεστώς κατά το οποίο θα υπακούει πολιτικά,οικονομικά,νομικά τις αποφάσεις της ΕΕ(θα συνεχίσουν να πληρώνουν ελ συνταξιούχουςBeria έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 13:28 Και τότε γιατί άρχισαν ήδη το κλαψούρισμα;
Σιγά ρε μπαγλαμάδες μην έχετε και πρόεδρο στη Κομισιόν, ενώ έχετε φύγει) αλλά δεν θα έχει εκπροσώπηση πουθενά και μάλιστα αν ζητήσει να λήξει αυτή περίοδος θα πρέπει να το κάνει σε συμφωνία με την ΕΕ,δεν μπορεί να το κάνει μονομερώς. Γι'αυτό φωνάζουν ότι η χώρα μπαίνει σε καθεστώς αποικίας
-
Nero
Για την ΕΕ φυσικά θα ήταν προτιμότερο να μείνουν στην ένωση για ευνόητους λόγους αλλά απο τη στιγμή που αποφάσισαν να την κάνουν φυσικά και τους γλεντάει γιατί δεν είναι η ΕΕ που απειλείται με οικονομική καταστροφή σε περίπτωση που φύγουν οι Άγγλοι χωρίς συμφωνία. Βασικά οι Βρετανοί βάλανε ωρολογιακή βόμβα στον εαυτό τους και μετά κατάλαβαν ότι μόλις σταματήσει το τικ τακ θα είναι οι πρώτοι που θα τιναχτούν στον αέρα γιατί θα πάψουν να εξυπηρετούνται άμεσα οι ανάγκες τους σε βασικά είδη και η οικονομία τους θα βουλιάξει(το οποίο ήδη συμβαίνει) οπότε δεν έχουν εναλλακτική παρά να δεχτούν όρους σαν τους παραπάνω. Νόμιζαν ότι αρκετό παγκόσμιο βεληνεκές για μα διαπραγματευτούν με την 2η οικονομική οντότητα παγκοσμίως και η πραγματικότητα απλά τους διέψευσε. Σανελ στο πιο ηλίθιοBeria έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 13:41Τους γλεντάει η Κομισιόν δηλαδήNero έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 13:33Το είπα και παραπάνω,η τύπισσα δεν αναφέρεται στο μπρεξιτ γενικά αλλά με τη συμφωνία που ψήφισε η Μέι για ένα διάστημα που στο χαρτί αφέθηκε κυριολεκτικά κενό η Βρετανία μπαίνει σε ένα περίεργο καθεστώς κατά το οποίο θα υπακούει πολιτικά,οικονομικά,νομικά τις αποφάσεις της ΕΕ(θα συνεχίσουν να πληρώνουν ελ συνταξιούχουςBeria έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 13:28 Και τότε γιατί άρχισαν ήδη το κλαψούρισμα;
Σιγά ρε μπαγλαμάδες μην έχετε και πρόεδρο στη Κομισιόν, ενώ έχετε φύγει) αλλά δεν θα έχει εκπροσώπηση πουθενά και μάλιστα αν ζητήσει να λήξει αυτή περίοδος θα πρέπει να το κάνει σε συμφωνία με την ΕΕ,δεν μπορεί να το κάνει μονομερώς. Γι'αυτό φωνάζουν ότι η χώρα μπαίνει σε καθεστώς αποικίας
![]()
- Dwarven Blacksmith
Εγώ δεν νομίζω ότι έχει ελπίδες η συμφωνία πάντως. Κάτι άλλο θα γίνει, θα δούμε τι (πάντως όχι καλύτερη συμφωνία).
-
Nero
Ακόμα και αν κυλίσει αρκετά το ρολόι και γυρίσει ο άσωτος πίσω στον μπαμπά η Βρετανία έχει ήδη χάσει αρκετά από αυτή την ιστορία και οικονομικά και φυσικά σε διεθνές κύρος. Προσωπικά θα μπορούσα να σεβαστώ τη ρητορική των δημαγωγών που θέλει το παρελθόν ειδυλλιακό και τα "εθνικά κράτη" του 1880 χαμένους παραδείσους αν δεν ήταν ταυτόσημη με μια εντελώς εξωπραγματική εικόνα για το το εκτόπισμα και τη θέση που έχει μια οντότητα όπως η Αγγλία η Ελλάδα απέναντι σε μεγαθήρια όπως η κινέζικη ή αμερικάνικη αυτοκρατορία που με τη σειρά της πηγάζει από μια βαθιά αίσθηση ανωτερότητας και οδηγεί αναπόφευκτα σε φαινόμενα όπως αυτά που βλέπουμε. Μια καλή σφαλιάρα για να επιστρέψουν στην πραγματικότητα είναι απαραίτητη(σ'εμάς μάλλον δεν έφτασε) αλλά ας ελπίσουμε να μην φτάσουν σε επίπεδα ανθρωπιστικής κρίσης λόγω βλακείας...Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 14:26 Εγώ δεν νομίζω ότι έχει ελπίδες η συμφωνία πάντως. Κάτι άλλο θα γίνει, θα δούμε τι (πάντως όχι καλύτερη συμφωνία).
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Yannis Koutsomitis
15 November at 16:07 ·
Στην υπόθεση του Brexit το “ευρωιερατείο των Βρυξελλών” θριάμβευσε επί μιας πρώην αυτοκρατορίας και νυν πυρηνικής δύναμης και μέλους του G7.
Αυτό ας το δουν μερικοί γελοίοι στην Ελλάδα.
Περισσότερα στο αυριανό μου άρθρο στον Φιλελεύθερο.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ο Καμερον εξηγγειλε το δημοψηφισμα σε μια διαδικασια που πιστευε οτι θα φερει το Α. Ναι, ηταν τοσο μαλακας. Οι Βρετανοι που υπεψηφισαν παντως, το εκαναν για το Β.Beria έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 13:21 Κανένας γνώστης των ΗΒ πόλιτικς να μου απαντήσει μια απορία;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-