Έγινε ο δεύτερος Αλέξης.Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Μαρ 2024, 20:59 Ακόμη κι αν τον έπαιρνε ασύστολα για τα νεφρά ο Αλέκος, δεν γίνεται Μεγαλέξανδρος όποιος τον παίρνει...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέγας Αλέξανδρος ή Στέφανος Κασσελάκης? Ποιός είναι ο μεγαλύτερος γκέι ηγέτης όλων των εποχών?
Re: Μέγας Αλέξανδρος ή Στέφανος Κασσελάκης? Ποιός είναι ο μεγαλύτερος γκέι ηγέτης όλων των εποχών?
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Re: Μέγας Αλέξανδρος ή Στέφανος Κασσελάκης? Ποιός είναι ο μεγαλύτερος γκέι ηγέτης όλων των εποχών?
Αν εσύ έχεις βρώμικο μυαλό, δε φταίω εγώ και ναι είμαι πιστός στη γυναίκα μουΜαδουραίος έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:21Ασε αυτα και πες μας τοσα χρονια εχεις σπρωξει αναπληρώτριες πιτσιρικες?
- Τοξοβόλος_UK
Νοικοκυραίος δλδ όνομα κ πράμα. Κυρ παντελήςΣτύξ έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:24
Αν εσύ έχεις βρώμικο μυαλό, δε φταίω εγώ και ναι είμαι πιστός στη γυναίκα μου
Βλέπω σοκαρίστηκαν οι αστοί με μια απλή φώτο που ανέβασα με φιλί μεταξύ ανδρών κυρ παντελή μου. Τις πταίει?
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ο Μεγας Αλέξανδρος επαιρνε στο χαλαρο κεφαλια αν ακουγε μαλακιες, τι να κλασει ο Κασσελακης.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Μαρ 2024, 20:47 Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που συγκρίνουν Μέγα Αλέξανδρο με Στέφανο Κασσελάκη κυρίως ως πολιτικά φαινόμενα εσείς ποιός πιστεύετε είναι ο μεγαλύτερος γκέι ηγέτης στην ιστορία της Ελλάδας?
Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν κατακτητής της Ελλάδας όχι ηγέτης αλλά τέλος πάντων ακόμα κι έτσι πράγματι ξεπερνά σε γκεοσύνη και ηγετικότητα τον Κασσελάκη.
Η κανονικότητα είναι , όπως επιτάσσει η φύση.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:26Νοικοκυραίος δλδ όνομα κ πράμα. Κυρ παντελήςΣτύξ έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:24
Αν εσύ έχεις βρώμικο μυαλό, δε φταίω εγώ και ναι είμαι πιστός στη γυναίκα μου
Βλέπω σοκαρίστηκαν οι αστοί με μια απλή φώτο που ανέβασα με φιλί μεταξύ ανδρών κυρ παντελή μου. Τις πταίει?
Κοίταξε το λίγο ,εμείς είμαστε κανονικοί , εσείς είστε πούστερμαν.
- Τοξοβόλος_UK
με προβληματίζει όμως σοβαρά οτι ο Κασσελάκης προηγείται του εθνικού γκέι ηγέτη μας πάντως...Αλιόσα έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:28 Ο Μεγας Αλέξανδρος επαιρνε στο χαλαρο κεφαλια αν ακουγε μαλακιες, τι να κλασει ο Κασσελακης.
και εκτός αυτού, υπήρχε ποτέ περίπτωση, και αν υποθέσουμε οτι του άρεσαν οι άνδρες, ο Μέγας Αλέξανδρος να έχει εραστή κάποιον σαν τον Τάυλερ;;;;Αλιόσα έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:28Ο Μεγας Αλέξανδρος επαιρνε στο χαλαρο κεφαλια αν ακουγε μαλακιες, τι να κλασει ο Κασσελακης.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Μαρ 2024, 20:47 Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που συγκρίνουν Μέγα Αλέξανδρο με Στέφανο Κασσελάκη κυρίως ως πολιτικά φαινόμενα εσείς ποιός πιστεύετε είναι ο μεγαλύτερος γκέι ηγέτης στην ιστορία της Ελλάδας?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Τοξοβόλος_UK
Θες να στον στάξω μια στα γεράματα να δεις την γλύκα?Στύξ έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:29
Η κανονικότητα είναι , όπως επιτάσσει η φύση.
17άρα χοντρή την έχω. Με καλό lube θα σε στείλω στα ουράνια.
Στείλε πμ.
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Πάλι δεν πήρες τα χάπια σου;foscilis έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:29Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν κατακτητής της Ελλάδας όχι ηγέτης αλλά τέλος πάντων ακόμα κι έτσι πράγματι ξεπερνά σε γκεοσύνη και ηγετικότητα τον Κασσελάκη.
- Τοξοβόλος_UK
σε αυτό συμφωνώ. Φουλ ποντικομούρης ο Τάιλερ. Ενώ ο Ηφαιστίωνας κ από ιστορικές πηγές ξέρουμε ήταν τρελό καβλάκι.Saturn έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:30
και εκτός αυτού, υπήρχε ποτέ περίπτωση, και αν υποθέσουμε οτι του άρεσαν οι άνδρες, ο Μέγας Αλέξανδρος να έχει εραστή κάποιον σαν τον Τάυλερ;;;;![]()
Κι εγώ 18ποντη την έχω κι είναι ευτυχισμένη η Στύγαινα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:30Θες να στον στάξω μια στα γεράματα να δεις την γλύκα?Στύξ έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:29
Η κανονικότητα είναι , όπως επιτάσσει η φύση.
17άρα χοντρή την έχω. Με καλό lube θα σε στείλω στα ουράνια.
Στείλε πμ.
Καταρχήν ο Κασελάκης δεν είναι ηγέτης. Είναι εγκάθετος της ΝΔ που είχε εντολή να εξαφανίσει την αντιπολίτευση.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Μαρ 2024, 20:47 Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που συγκρίνουν Μέγα Αλέξανδρο με Στέφανο Κασσελάκη κυρίως ως πολιτικά φαινόμενα εσείς ποιός πιστεύετε είναι ο μεγαλύτερος γκέι ηγέτης στην ιστορία της Ελλάδας?
- Τοξοβόλος_UK
Πόσους αντρικούς κώλους της Ελλάδας να κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος αναρωτιέμαι...foscilis έγραψε: 31 Μαρ 2024, 22:29 Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν κατακτητής της Ελλάδας όχι ηγέτης αλλά τέλος πάντων ακόμα κι έτσι πράγματι ξεπερνά σε γκεοσύνη και ηγετικότητα τον Κασσελάκη.
- Τοξοβόλος_UK
αποκτάει ενδιαφέρον το πολ.
Κλείνει την διαφορά ο Αλέκος...
Κλείνει την διαφορά ο Αλέκος...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 1204 Προβολές
-