Όποιος τα θέλει όρθια να πάρει λυκόσκυλο.

Αν κάποιος κόβει τα αυτιά του σκύλου για να φαίνεται άγριος ποιος ξέρει τι εκπαίδευση έχει δώσει στο ζωντανό. Και μετά απορούμε που σκυλιά κατασπαράζουν παιδάκια. Κυκλοφορεί πολύ αρρώστια τριγύρω.Πάνας έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 00:01Υποτίθεται ότι αν δεν έχει ουρά δεν μπορεί ο άλλος να καταλάβει τα συναισθήματα του σκύλου και φοβάται περισσότερο. Τα αυτιά είναι αν τσακωθεί με άλλο σκύλο να μην μπορέσει να τον βουτήξει από εκεί και μοιάζει πιο άγριο. Βλακείες.
Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Εγώ εμπιστεύομαι περισσότερο τα σκυλιά που τους έχουν δώσει αγάπη και βασίζομαι στο ένστικτό τους. Θα κάνουν το σωστό, να είσαι σίγουρος.ST48410 έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 00:07Αν κάποιος κόβει τα αυτιά του σκύλου για να φαίνεται άγριος ποιος ξέρει τι εκπαίδευση έχει δώσει στο ζωντανό. Και μετά απορούμε που σκυλιά κατασπαράζουν παιδάκια. Κυκλοφορεί πολύ αρρώστια τριγύρω.Πάνας έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 00:01Υποτίθεται ότι αν δεν έχει ουρά δεν μπορεί ο άλλος να καταλάβει τα συναισθήματα του σκύλου και φοβάται περισσότερο. Τα αυτιά είναι αν τσακωθεί με άλλο σκύλο να μην μπορέσει να τον βουτήξει από εκεί και μοιάζει πιο άγριο. Βλακείες.
Αλλο να σκοτωνεις ενα ζωο για να το φας και αλλο να το βασανιζεις γιατι γουαταρειςΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 23:30
Οι ΚΙνεζοι οι κομμουνιστες τα τρωνε
τα ντόπερμαν ειναι γενικά τρομερά σκυλιά, χαρούμενα και αγαπησιάρικα. Επιπλέον όταν έχουν ουρά μπορούν και στρίβουν. Αλλά δεν είναι τρομακτικά καθόλου όπως ειναι, ενώ με κομμένα αυτιά μοιάζουν με τον διάολο αλήθεια, σαν άλλη ράτσα.ST48410 έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 00:07Αν κάποιος κόβει τα αυτιά του σκύλου για να φαίνεται άγριος ποιος ξέρει τι εκπαίδευση έχει δώσει στο ζωντανό. Και μετά απορούμε που σκυλιά κατασπαράζουν παιδάκια. Κυκλοφορεί πολύ αρρώστια τριγύρω.Πάνας έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 00:01Υποτίθεται ότι αν δεν έχει ουρά δεν μπορεί ο άλλος να καταλάβει τα συναισθήματα του σκύλου και φοβάται περισσότερο. Τα αυτιά είναι αν τσακωθεί με άλλο σκύλο να μην μπορέσει να τον βουτήξει από εκεί και μοιάζει πιο άγριο. Βλακείες.
γιατι τα κοβουν; εκτος απο ντροπη σιγουρα προκαλει προβληματα. το πιθανοτερο ειναι οτι παθαινουν ωτιτιδες απο τα κρυολογηματαΠάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 23:53 Κρίμα το σκυλάκι.
Έχετε δει όμως ντόπερμαν με αυτιά; Σαν τον Ντάμπο το ελεφαντάκι είναι. Εμένα μου αρέσουν όμως να κρεμάνε τα αυτιά, ειδικά όταν τα τραβάνε μπροστά όταν απορούν έχουν πολύ πλάκα.
Κάποτε έκοβαν και τις ουρές, η δικιά μου την έχει κομμένη, της την έκοψαν με το που γεννήθηκε. Αν ήταν δικιά μου από μικρή δεν θα της την έκοβα. Πλέον δεν τις κόβουν.
Α, και δεν είναι θέμα χρυσαυγίτη... πολλοί είναι οι μλκες. Γιατρός τα κόβει.
Δεν γνωρίζω αν παθαίνουν κάτι, δεν έχω ακούσει τίποτα πάνω σε αυτό που ρωτάς για τα αυτιά. Η ουρά στα ζώα δίνει ισορροπία όταν τρέχουν πολύ γρήγορα, αν την κόψεις τους στερείς κάτι από την ισορροπία τους.lolek1 έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 00:36γιατι τα κοβουν; εκτος απο ντροπη σιγουρα προκαλει προβληματα. το πιθανοτερο ειναι οτι παθαινουν ωτιτιδες απο τα κρυολογηματαΠάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 23:53 Κρίμα το σκυλάκι.
Έχετε δει όμως ντόπερμαν με αυτιά; Σαν τον Ντάμπο το ελεφαντάκι είναι. Εμένα μου αρέσουν όμως να κρεμάνε τα αυτιά, ειδικά όταν τα τραβάνε μπροστά όταν απορούν έχουν πολύ πλάκα.
Κάποτε έκοβαν και τις ουρές, η δικιά μου την έχει κομμένη, της την έκοψαν με το που γεννήθηκε. Αν ήταν δικιά μου από μικρή δεν θα της την έκοβα. Πλέον δεν τις κόβουν.
Α, και δεν είναι θέμα χρυσαυγίτη... πολλοί είναι οι μλκες. Γιατρός τα κόβει.
https://en.wikipedia.org/wiki/American_HumaneAmerican Humane's first "No Animals Were Harmed" end credit was issued at the end of the movie The Doberman Gang in 1972.[12]

είναι δυνατό σκυλί, και το ντόπερμαν αν το βάλεις σε κλειστό χώρο με ουρά θα την ματώσει με το κούνημα, κοπανάνε πολύ και δεν πονάνε μάλλον όσο πρέπει. Μετά δεν στρίβουν βέβαια, τον πρώτο καιρό μέχρι να το καταλάβουν οτι δεν μπορούν να στρίψουν έχει πλάκα, τρώνε τα μούτρα τους. Μπερδεμένο θέμα γενικά πάντως.Nostalgia έγραψε: 18 Νοέμ 2018, 02:04 Στα Ροτβαιλερ κοβουν τις ουρες επειδη ειναι σκυλι φυλαξης ετσι ωστε να το περιοριζουν και να ειναι πιο στατικο, δεν μπορω να το καταλαβω αλλα αυτη την εξηγηση εχω ακουσει.