Κορυφαιο σημειο της ομιλιας Αδωνι το ξεβρακωμα της Κωνσταντοπουλου η οποια υποστηριξε οτι ενας εκ των νεκρων μηχανοδηγων ηταν εθελοντης στο γραφειο του Μητσοτακη.
Μιλαμε για κορυφαια στιγμη.
Αυτοι που στηριζουν την προταση δυσπιστιας δεν δισταζουν να κατασκευασουν ψεμματα σπιλωνοντας την μνημη νεκρων για να πετυχουν τον σκοπο τους.
Τι να συζητησεις για το αν επαιξε το πρωτο θεμα μονταρισμενο ηχητικο οταν ερχεται αρχηγος κομματος στην βουλη και λεει αυτο το ψεμα.
Ναύτης έγραψε: 28 Μαρ 2024, 09:27
Άρα το στοίχημα είναι να βγει δεύτερος ο σύριζα, ακόμα κι αν πάρει 12-13% και περάσει το κινάλ για μισή μονάδα.
Λαμπρά!
ΥΓ: Τα πάλαι ποτέ περί εκλογικού πήχη 18%, αλλιώς τομπούλο, είναι φάση τύπου: είπα-ξείπα, την παρόλα μου τη χέζω;
Να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ απλά για να βγει, δεν μας νοιάζει το πρόγραμμα, ας κάνει και τα ίδια. Πολιτική χωρίς πολιτική.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
και περάσει το κινάλ για μισή μονάδα.
ποιό μωρέ το ζαβό του πασοκ 5 μονάδες πίσω θα είναι μέχρι τις Ευρωεκλογές.
Του ρίχνει στα αυτιά ο γκέι πρόεδρας.
Πολύ γρήγορα πέρασε το μπαν σου για αυτά που αμολησες, βέβαια ισχύει από πάντα ότι οι πουτανες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
και περάσει το κινάλ για μισή μονάδα.
ποιό μωρέ το ζαβό του πασοκ 5 μονάδες πίσω θα είναι μέχρι τις Ευρωεκλογές.
Του ρίχνει στα αυτιά ο γκέι πρόεδρας.
Μόνο 5, βάλε εκεί 15. Δεν θέλω ηττοπάθειες.
Δε μου λες, το 18% θα το πιάσει λες ο σύριζα -λέμε τώρα- ή θα βγει ο stefanos με το πάλαι ποτέ κουκουεδίστικο σύνθημα συ-ρι-ζα, αλλαγή, δεύτερη κατανομή!
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 28 Μαρ 2024, 09:35Και που ξέρεις τι θα κάνει?
Αυτό, κανείς δεν ξέρει. Το μόνο που βλέπουμε είναι Ιζνογκούντηδες.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.