Έκτωρ έγραψε: 26 Μαρ 2024, 17:40Μάταια όνειρα. Σαρανταένα τακατό για πάντα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 26 Μαρ 2024, 17:34 Στις 7 αρχίζει το δημόσιο ξεφτίλισμα της ΝΔ
Συντονειστήτε στη Βουλή να γλεντήσουμε παρέα τον κούλη.

Έκτωρ έγραψε: 26 Μαρ 2024, 17:40Μάταια όνειρα. Σαρανταένα τακατό για πάντα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 26 Μαρ 2024, 17:34 Στις 7 αρχίζει το δημόσιο ξεφτίλισμα της ΝΔ
Συντονειστήτε στη Βουλή να γλεντήσουμε παρέα τον κούλη.

Εγώ βλέπω πως η αριστερά δεν επωφελείται από τα Τέμπη και η φθορά πήγαινει στα δεξιά. Ο θυμός του Μαρινάκη που για λόγους που ο ίδιος ξέρει, είναι πολύ λογικό να προβληματίζει τη ΝΔ.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 26 Μαρ 2024, 18:58Κάτσε γίνεται καλύτεροsouthern έγραψε: 26 Μαρ 2024, 18:44
Θα συσπειρώνει τους βουλευτές και τη βάση τους. Ότι η πλειοψηφία του κόσμου έχει θυμώσει, είναι γεγονός αλλά μην υποτιμάς τα τοπικά δίκτυα και τις πελατειακές σχέσεις της ΝΔ
https://www.efsyn.gr/politiki/427208_gi ... -mitsotaki
southern έγραψε: 26 Μαρ 2024, 19:02
Εγώ βλέπω πως η αριστερά δεν επωφελείται από τα Τέμπη και η φθορά πήγαινει στα δεξιά. Ο θυμός του Μαρινάκη που για λόγους που ο ίδιος ξέρει, είναι πολύ λογικό να προβληματίζει τη ΝΔ.
Δεν είμαι νεοδημοκράτης.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 26 Μαρ 2024, 19:13southern έγραψε: 26 Μαρ 2024, 19:02
Εγώ βλέπω πως η αριστερά δεν επωφελείται από τα Τέμπη και η φθορά πήγαινει στα δεξιά. Ο θυμός του Μαρινάκη που για λόγους που ο ίδιος ξέρει, είναι πολύ λογικό να προβληματίζει τη ΝΔ.
Να γίνω kameron κ να σου βάλω στοίχημα οτι στις επόμενες δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινείται κοντά στο 19-20%
Είμαι χρόνια στο φόρουμ. Όπως και εσύ. Δεν με ξέρεις;
α ψέκας δλδ.
Που δείχνει πόσο ανοιχτή για σκύλευμα είναι αυτή τη στιγμή η ΝΔ.Alex Amsterdam έγραψε: 26 Μαρ 2024, 19:16 Διεγραψαν τον Ταμηλο γιατι ειπε τα αυτονοητα.
Εχει ξεφυγει το πραγμα.Πλεον οποιος λεει τα αυτονοητα δεχεται μπουλιγκ κυρωσεις κτλ κτλ.
το οτι οι "ψεκες" σας ανταγωνιζονται εκλογικα θα επρεπε να σε προβληματιζει. καλλιτερα ψεκας παρα λοατκι
Τα ίδια έκανε ο Μαρινάκης και με τις υποκλοπές.southern έγραψε: 26 Μαρ 2024, 19:02 Ο θυμός του Μαρινάκη που για λόγους που ο ίδιος ξέρει, είναι πολύ λογικό να προβληματίζει τη ΝΔ.