!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκριματικά EURO 2024
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: Προκριματικά EURO 2024
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Αυτό ηταν το λιγότερο.
Δεν εχει νόημα να μην ξεκινάει ο Κουλιεράκης για να ξεκινά ο Χατζηδιάκος.
Δεν εχει νόημα να υπάρχει στις κλήσεις ο Ρότα
(Φυσικά υπήρχαν κι αλλα λάθη)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 26 Μαρ 2024, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε ναι οταν μπηκε μαγεψε
Τους εβγαλε 2 φορες σε αντεπιθεση(τους γεωργιανους)
Δεν είναι για καρφώματα αυτή η μπεμπεδόφατσα ρε συ, τον έχει ξεζουμίσει και η ξανθιά που λέει μαλακίες δίπλα από τον Φάνη τα πρωινά, δεν περνάνε στο εξωτερικό οι πορτοκαλάδες, τι άλλο περιμένεις;vantono έγραψε: 26 Μαρ 2024, 21:54Οταν το παιχνιδι ηταν ακομα σαν μουνάκι παρθένας.
Αργότερα οταν ανοιξε, 2 θα κάρφωνε.
Αν σωριαζόταν κάτω σαν σακί πατάτες μέσα στην περιοχή σε κάποια διεκδίκηση, μπορεί να έπαιρνε κάνα πέναλτυ. Έχει εμπειρία με τον σανοβάζελολ. Βέβαια δεν ήταν πιασμάν η διαιτησία, ούτε έσπρωχνε, οπότε μάλλον ούτε αυτό θα μπορούσε να κάνει.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εδω δεν εχεις αδικο, μόλις εμπλεξε με την πανελατζού του Λιάγκα (και τσιρλιντερ του Λαμπροπουλου) εκτοτε επεσαν κατακόρυφα οι επιδόσεις του. Τον εχει ξεζουμίσει.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σημερα χαμογελάει (ή και οχι) ο Τάκης Λεμονής της εθνικης.

Εγώ ένα ξέρω...
Παίχτες σαν τον Βλαχοδήμο και τον Τσιμίκα, με τις εμφανίσεις τους στα προκριματικά και μέχρι σήμερα, το άξιζαν περισσότερο απο τον πουθενάκια τον Κβαρατσκέλια και την κομπανία του να είναι στο γιούρο...
Παίχτες σαν τον Βλαχοδήμο και τον Τσιμίκα, με τις εμφανίσεις τους στα προκριματικά και μέχρι σήμερα, το άξιζαν περισσότερο απο τον πουθενάκια τον Κβαρατσκέλια και την κομπανία του να είναι στο γιούρο...
- Μαδουραίος
Σωθηκε η Ευρωπη λεμε ρε.Μην επιμενετε.Fipps έγραψε: 26 Μαρ 2024, 22:11 Εγώ ένα ξέρω...
ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑΡΑ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣFipps έγραψε: 26 Μαρ 2024, 22:11 Εγώ ένα ξέρω...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Τραγικά φοβική και εμμονική η αντιμετώπιση του ματς απο τον κόπανο. Όσο περνάει η ώρα, φορτώνω περισσοτερο.
Αν το γραψεις αλλες 15 φορες μπορει να ξεχασουμε και οτι επαιζε για 80 λεπταDaje έγραψε: 26 Μαρ 2024, 22:13ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑΡΑ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣFipps έγραψε: 26 Μαρ 2024, 22:11 Εγώ ένα ξέρω...
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μπακασέτας και Ιωαννιδης, πράσινοι λαγοί με καρδιές μαρουλιού.
Κανονικά δεν πρέπει να ξανακληθούν.
Κανονικά δεν πρέπει να ξανακληθούν.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Ουτε αυτη η εθνική ουτε η γεωργια αξιζαν να ειναι στο euro
Μην ξεχναμε αυτην ειναι νεα πατεντα με τα play off απο το "Nations league"
Με euro με παραπανω ομαδες απο τα παλαιοτερα
Μην ξεχναμε αυτην ειναι νεα πατεντα με τα play off απο το "Nations league"
Με euro με παραπανω ομαδες απο τα παλαιοτερα
Έλα μωρε με τον Ιωαννίδη, απο τα μικρά σφάλματα ειναι αυτο-η κλήση και χρησιμοποίησή Γιακουμάκη, ναι ηταν απο τα σημαντικά σφαλματα
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-