Όλα τα σκατά μαζί,σε μία πρόταση.Kostis έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 10:17 Τελικά οι συντάξεις κόβονται από 1/1/2019 μετά από απαίτηση των ΠΘ, ΣΚΑΙ, ΔΟΜ, iefimerida, liberal, fileleftheros.
Για να μη χαλάσει η ζαχαρένια των ...ΜΜΕ !!!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόβονται τελικά οι συντάξεις το 2019
Re: Κόβονται τελικά οι συντάξεις το 2019
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τελικα το 2019 θα εφαρμοστουν
1.Η μειωση εως 30% στις νεες συνταξεις που εκδιδονται με τον νεο νομο Κατρουγκαλου;
2.Η μειωση στο ΕΚΑΣ για 170.000 συνταξιουχους;
3.Το κουρεμα στις νεες επικουρικες συνταξεις;
4.Η νεα μειωση στα εφαπαξ εως 6%;
5.Το παγωμα των συνταξεων χωρις καμια νεα αυξηση;
6.Η αλλαγή στη βάση υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών;
Ματαιωθηκαν αυτες οι περικοπες;
1.Η μειωση εως 30% στις νεες συνταξεις που εκδιδονται με τον νεο νομο Κατρουγκαλου;
2.Η μειωση στο ΕΚΑΣ για 170.000 συνταξιουχους;
3.Το κουρεμα στις νεες επικουρικες συνταξεις;
4.Η νεα μειωση στα εφαπαξ εως 6%;
5.Το παγωμα των συνταξεων χωρις καμια νεα αυξηση;
6.Η αλλαγή στη βάση υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών;
Ματαιωθηκαν αυτες οι περικοπες;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Κάθε περικοπή σε συνταξιούχους και ΔΥ θα πρέπει να πανηγυρίζεται, όχι να θεωρείται κεκτημένο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Θετικό το κόψιμο των συντάξεων. Ως πότε θα ταϊζω τον χαραμοφάη τον ΔΕΞΙΟ Νάνδρο;
Να τοποθετηθεί ο Φοσίλις.
Σκεπτικό ζαίου:
Eσείς τα φάγατε!
Εμείς καταφέραμε να περισώσουμε και να διατηρήσουμε τα φαγωμένα.
Eσείς τα φάγατε!
Εμείς καταφέραμε να περισώσουμε και να διατηρήσουμε τα φαγωμένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Eχει μια δόση αλήθειας αυτό.xaris86 έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 18:36 Θετικό το κόψιμο των συντάξεων. Ως πότε θα ταϊζω τον χαραμοφάη τον ΔΕΞΙΟ Νάνδρο;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δούλευε σκλάβε, δούλευε και πολύ και καλά για να το κονομάω εγώ και να τρώω και να πίνω εις υγείαν του κορόιδου πρακτοράκου και μισ/ανθέλληνα xaris86 !xaris86 έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 18:36 Θετικό το κόψιμο των συντάξεων. Ως πότε θα ταϊζω τον χαραμοφάη τον ΔΕΞΙΟ Νάνδρο;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Tο πρόβλημα είναι ότι έχουμε τη ζωή μπροστά μας ενώ εσύ ελάχιστα βασανισμενα χρόνιαNandros έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 19:52Δούλευε σκλάβε, δούλευε και πολύ και καλά για να το κονομάω εγώ και να τρώω και να πίνω εις υγείαν του κορόιδου πρακτοράκου και μισ/ανθέλληνα xaris86 !xaris86 έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 18:36 Θετικό το κόψιμο των συντάξεων. Ως πότε θα ταϊζω τον χαραμοφάη τον ΔΕΞΙΟ Νάνδρο;:
.
Και γιατί δεν τις κόβετε; Εφόσον και εσύ το θες από ότι βλέπω. Μήπως θα το κάνετε μετά τις εκλογές;Kostis έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 19:54Tο πρόβλημα είναι ότι έχουμε τη ζωή μπροστά μας ενώ εσύ ελάχιστα βασανισμενα χρόνιαNandros έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 19:52Δούλευε σκλάβε, δούλευε και πολύ και καλά για να το κονομάω εγώ και να τρώω και να πίνω εις υγείαν του κορόιδου πρακτοράκου και μισ/ανθέλληνα xaris86 !xaris86 έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 18:36 Θετικό το κόψιμο των συντάξεων. Ως πότε θα ταϊζω τον χαραμοφάη τον ΔΕΞΙΟ Νάνδρο;:
.
Γιατί άνοιξες το νήμα και κοκορεύεσαι;
the end
Για κάτι άτομα σαν τον Nandros που ειρωνευονται έπρεπεΠάνας έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 20:07Και γιατί δεν τις κόβετε; Εφόσον και εσύ το θες από ότι βλέπω. Μήπως θα το κάνετε μετά τις εκλογές;Kostis έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 19:54Tο πρόβλημα είναι ότι έχουμε τη ζωή μπροστά μας ενώ εσύ ελάχιστα βασανισμενα χρόνιαNandros έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 19:52
Δούλευε σκλάβε, δούλευε και πολύ και καλά για να το κονομάω εγώ και να τρώω και να πίνω εις υγείαν του κορόιδου πρακτοράκου και μισ/ανθέλληνα xaris86 !:
.
- Nandros
Εγώ δεν είναι νεοκομμουνιστής τεμπέλης που του φταίνε τα αφεντικά.Kostis έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 19:54Tο πρόβλημα είναι ότι έχουμε τη ζωή μπροστά μας ενώ εσύ ελάχιστα βασανισμενα χρόνιαNandros έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 19:52Δούλευε σκλάβε, δούλευε και πολύ και καλά για να το κονομάω εγώ και να τρώω και να πίνω εις υγείαν του κορόιδου πρακτοράκου και μισ/ανθέλληνα xaris86 !xaris86 έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 18:36 Θετικό το κόψιμο των συντάξεων. Ως πότε θα ταϊζω τον χαραμοφάη τον ΔΕΞΙΟ Νάνδρο;:
.
Δούλεψα καλά, τα κονόμησα (μην τα επαναλαμβάνω, αφού στα έχω ξαναπεί), η σύνταξη είναι για τα τσιγάρα μου, έχω καλή υγεία και θα με τρώτε στην μάπα για πολλά χρόνια.
Εσύ, και οι άλλοι σαν εσένα, να κλαις τον εαυτό σου, που λόγω τεμπελιάς δεν θα τα κονομήσεις, θα ζεις μια ζωή μέσα στην μιζέρια και όταν φτάσεις στα χρόνια μου - που όλοι σας το ξεχνάτε αυτό - θα πάρεις π...ια σύνταξη.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Δυστυχώς δεν γίνεται και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κρατήσεις μια θέση γιατί τα μηνύματα που περνάνε δεν είναι αυτά που θες.
the end
- Nandros
Στην αλητεία σας η απάντηση είναι τουλάχιστον ειρωνεία και δούλεμα, αν και σας πρέπει μπινελίκι, αλλά ας όψονται οι κανονισμοί, συριζομποτάκια που στρέφετε την μια τάξη κατά της άλλης!
Κοινωνικός αυτοματισμός λέγεται αυτό ζαγάρια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 98 Απαντήσεις