Αυτό λένε να κάνουν από εδώ και μπρος, μέχρι τώρα δεν γινότανε.Daje έγραψε: 24 Μαρ 2024, 17:07Λεει το αρθρο πως μπορεις να εισαι νομιμος.gassim έγραψε: 24 Μαρ 2024, 17:05Μα και να θες να πληρώσεις φόρο για να είσαι νόμιμος δεν γίνεται στην παρούσα φάση.Ερμής έγραψε: 24 Μαρ 2024, 17:01 Όταν θα φτάσουμε να χρειαζόμαστε στην πράξη τον τρόπο για να μη μας δαγκώσουν, τοτε θα βρεθεί και αυτός. Προς το παρόν λέμε τι θα γίνει αν. Το θέμα είναι το αν να γίνει πράξη.
Δηλωνεις την αξια αγορας, αν πουλησεις την αξια πωλησης, οποτε οταν ερθει η ωρα θα πληρωσεις φορο υπεραξιας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Cryptocurrency
Re: Cryptocurrency
Α οκ.gassim έγραψε: 24 Μαρ 2024, 17:12Αυτό λένε να κάνουν από εδώ και μπρος, μέχρι τώρα δεν γινότανε.Daje έγραψε: 24 Μαρ 2024, 17:07Λεει το αρθρο πως μπορεις να εισαι νομιμος.gassim έγραψε: 24 Μαρ 2024, 17:05
Μα και να θες να πληρώσεις φόρο για να είσαι νόμιμος δεν γίνεται στην παρούσα φάση.
Δηλωνεις την αξια αγορας, αν πουλησεις την αξια πωλησης, οποτε οταν ερθει η ωρα θα πληρωσεις φορο υπεραξιας.
Βεβαια, αν τα δηλωσεις, βλεπω να στηνεται παγιδα με το ποθεν εσχες (που τα βρηκες δηλαδη για να κανεις την 1η αγορα)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ε εντάξει αν η πρώτη αγορά ήταν ποσό που να μην δικαιολογείται από τα εισοδήματα σου είναι λογικό.
Κάπου διάβασα ότι η Blackrock σάρωσε πολλά btc στο μικρό deep που έπαιξε πριν λίγες μέρες. Αλήθεια, ψέμα, δε θα το μάθουμε, τουλάχιστον όχι σύντομα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Παρήγγειλα ένα Ledger Nano X χτες. Έχει κανένας;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Θεωρώ ότι πρέπει να έχεις τουλάχιστον εξαψηφιο για να ασχοληθείς με cold wallets. Μπορεί να είμαι και λάθος βέβαια
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Με pi network ασχολείται κανείς; Αν το παράτησε κάποιος και θυμάται κωδικό και pass για το πορτοφόλι ας το ξεκινήσει πάλι καλύτερα. Μπαίνει στο ανοιχτό mainnet μέρα με τη μέρα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Απορία:
Έχω μια εφαρμογή στο android το οποίο μετατρέπει τα βήματα που κάνεις όλη την ημέρα σε coins.
Αυτά έχεις την δυνατότητα να τα μετατρέψεις σε crypto.
Το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα από crypto και τι πρέπει να κάνω.
Θέλει wallet ;
Έχω μια εφαρμογή στο android το οποίο μετατρέπει τα βήματα που κάνεις όλη την ημέρα σε coins.
Θέλει wallet ;
Ποια εφαρμογή; Αν πας να κάνεις withdraw (να ζητήσεις μεταφορά) θα σου πει σε ποιο πορτοφόλι.taliban έγραψε: 06 Απρ 2024, 09:51 Απορία:
Θέλει wallet ;
Το μόνο σοβαρό που αξίζει κι έχει μέλλον είναι το πιο στο pi network
alto_sem έγραψε: 06 Απρ 2024, 16:11Ποια εφαρμογή; Αν πας να κάνεις withdraw (να ζητήσεις μεταφορά) θα σου πει σε ποιο πορτοφόλι.taliban έγραψε: 06 Απρ 2024, 09:51 Απορία:
Θέλει wallet ;
Το μόνο σοβαρό που αξίζει κι έχει μέλλον είναι το πι στο pi network.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Το sweatcoin!alto_sem έγραψε: 06 Απρ 2024, 16:11Ποια εφαρμογή; Αν πας να κάνεις withdraw (να ζητήσεις μεταφορά) θα σου πει σε ποιο πορτοφόλι.taliban έγραψε: 06 Απρ 2024, 09:51 Απορία:
Θέλει wallet ;
Το μόνο σοβαρό που αξίζει κι έχει μέλλον είναι το πιο στο pi network
Παρακολουθω μερικα βιντεο χωρις να ξερω να κανω προσωπικα, γιατι;