Bazoomba έγραψε: 23 Μαρ 2024, 16:04
Ναι χελωνε μου, θα κερδισουν οι ρωσοι σε συμβατικο πολεμο. Πες και στον Πουτιν να μην ριχνει το ηθικο των εθνικιστων της χωρας του.
Να σε ρωτήΚΣω τώρα εγώ, μια που τα ΚΣέρεις, όμορφο γατίδιο.
Αν αρχίσουν, λέμε τώρα, ΑΝ, αρχίσουν να τον πίνουν οι μαλάκες οι Δυτικοί, τί λές εσύ οτι θα κάνουν?
Δε θα ρίξουν νιούκ?
Ναι χελωνε μου, θα κερδισουν οι ρωσοι σε συμβατικο πολεμο. Πες και στον Πουτιν να μην ριχνει το ηθικο των εθνικιστων της χωρας του.
Δεν θα ειναι μονοι τους οι Ρωσοι.
Οι Κινεζοι το δηλωσαν.
Οπως υπαρχει το ΝΑΤΟ υπαρχει κι ενα Συμφωνο της Σαγκαης.
Kauldron έγραψε: 23 Μαρ 2024, 16:08
Ω, ρε φίλε, θα γίνει πυρηνικός πόλεμος, θα 'χει πολύ γέλιο!
Απλα αν η Δυση χτυπησει με συμβατικα οπλα τη Ρωσια, θα βρει την ευκαιρια το Ιραν και η Χεζμπολαχ να χτυπησουν το Ισραηλ και η Κινα αφενος θα στελνει στρατο να πολεμησει με τη Ρωσια, εφετερου θα βρει την ευκαιρια να χτυπησει την Ταιβαν.
Εκει να δω πως θα αντιδρασει η Δυση σε τρια μετωπα τη στιγμη που δεν μπορουν να βρουν προθυμο στρατο ουτε για την Ουκρανια.
Δεν θα ειναι μονοι τους οι Ρωσοι.
Οι Κινεζοι το δηλωσαν.
Οπως υπαρχει το ΝΑΤΟ υπαρχει κι ενα Συμφωνο της Σαγκαης.
.
Θυμάσαι που οι Γάλλοι θα στέλνανε το αεροπλανοφλώρο τους για να προστατεύσουν τη Κύπρο?
Αν αρχίσουν, λέμε τώρα, ΑΝ, αρχίσουν να τον πίνουν οι μαλάκες οι Δυτικοί, τί λές εσύ οτι θα κάνουν?
Δε θα ρίξουν νιούκ?
Ο πρωτος που θα ριξει πυρηνικο θα ειναι αυτος που θα τον πινει. Αυτονοητο ειναι αυτο.
Αν γινει το μπαμ, οπως εχει δηλωσει ο κοντος, επειδη ο συσχετισμος δυναμεων δεν ειναι υπερ τους θα καταφυγουν σε πυρηνικο πληγμα.
Το σεναριο σου δεν το εξεταζω καν, την στιγμη που δεν το εξεταζει ουτε ο αμεσα ενδιαφερομενος Πουτιν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Διαφωνώ και με τους δύο, δηλαδή εγώ υποτιμούσα τη Ρωσία αλλά αναθεώρησα, clearly οι παραγωγικές - πολεμικές της δυνατότητες είναι πολύ μεγάλες.
Όλη η συζήτηση για συμβατικό πόλεμο με την Ευρώπη είναι ανώφελη γιατί υπάρχουν τα πυρηνικά. Αν συνέβαινε ο συμβατικός θα ήταν καταστροφικός και για τους δύο, σίγουρα δεν θα έπεφτε κανείς γρήγορα.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Δε θα ρίξουν νιούκ?
Ο πρωτος που θα ριξει πυρηνικο θα ειναι αυτος που θα τον πινει. Αυτονοητο ειναι αυτο.
Αν γινει το μπαμ, οπως εχει δηλωσει ο κοντος, επειδη ο συσχετισμος δυναμεων δεν ειναι υπερ τους θα καταφυγουν σε πυρηνικο πληγμα.
Το σεναριο σου δεν το εξεταζω καν, την στιγμη που δεν το εξεταζει ουτε ο αμεσα ενδιαφερομενος Πουτιν.
Οι Ρώσοι συχνά δηλώνουν αδύναμοι όταν είναι ισχυροί. Μη ποντάρεις σ' αυτά που λένε.
26 δις θα αφαιρεθουν απο τον κοινοτικο προυπολογισμο φετος, δηλαδη απο τους ευρωπαικους λαους με πρωτο θυμα τους αγροτες, και θα γινουν οπλα για το Ζελενσκι προκειμενου να ξεσκουριασουν οι γερμανικες και γαλλικες πολεμικες βιομηχανιες.
.
50 δις είναι σε βάθος τετραετίας για την Ουκρανία, δηλαδή αμελητέο ποσό σε σχέση με αυτά που προτείνονται να πάνε σε επανεξοπλισμό μόνο της Γερμανίας.
Δεν θα μεινουν ομως σε αυτο το ποσο αν πιχι κλιμακωθει ο πολεμος στην Ουκρανια και ο Πουτιν χτυπησει Κιεβο και Οδησσο.
.
Νομίζω ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ψηφίσουν περισσότερα για την Ουκρανία. Με τη ΛεΠεν πρώτη στη Γαλλία στις ευρωεκλογές και την AfD δεύτερη στη Γερμανία, απίθανο. Αλλά ο επανεξοπλισμός είναι άλλο, γιατί έχουν να φάνε πολλοί από τους ντόπιους ολιγάρχες από αυτά τα λεφτά.
50 δις είναι σε βάθος τετραετίας για την Ουκρανία, δηλαδή αμελητέο ποσό σε σχέση με αυτά που προτείνονται να πάνε σε επανεξοπλισμό μόνο της Γερμανίας.
Δεν θα μεινουν ομως σε αυτο το ποσο αν πιχι κλιμακωθει ο πολεμος στην Ουκρανια και ο Πουτιν χτυπησει Κιεβο και Οδησσο.
.
Νομίζω ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ψηφίσουν περισσότερα για την Ουκρανία. Με τη ΛεΠεν πρώτη στη Γαλλία στις ευρωεκλογές και την AfD δεύτερη στη Γερμανία, απίθανο. Αλλά ο επανεξοπλισμός είναι άλλο, γιατί έχουν να φάνε πολλοί από τους ντόπιους ολιγάρχες από αυτά τα λεφτά.
Εκει θα δουμε αλλες καφριλες, μπορει δηλαδη να ξανασυζητησουν για το ευρωομολογο εξοπλισμων που ειπε ο Μητσοτακης, μπορει να βαλουν χερι στις τραπεζικες καταθεσεις των Ρωσων, μπορει να τυπωσουν λεφτοδεντρα.
ναι οσαν αφορα στη συνεχιση ενος πολεμου παντα ... δεν υπαρχει στρατος της προκοπης αυτη τη στιγμη στη ΔΕυρωπη περα απο την Πολωνια ...
Φιλε τι λες; Το 1/10 να στειλουν οι αμερικανοι με το που πεσει η 1η βομβα και εληξε το πανηγυρι. Τα πυραυλικα συστηματα των ευρωπαιων ειναι αξιολογα και τα ιπταμενα μεσα τους καλυτερα απο των Ρωσων. Τα βαθια πληγματα δεν θα τα κανουν τα φανταρια και τα τεθωρακισμενα αλλα τα στελθ μαχητικα/βομβαρδιστικα και οι πυραυλοι ΑΕ και ΕΕ.
Αν ξεκινησει κατι η Ρωσια θα ενεργοποιηθει το αρθρο 5 και θα γινει το σωσε. Αν η διαφορα δυναμεων δεν ηταν τοσο μεγαλη δεν θα γαβγιζε για τα πυρηνικα ο κοντος, ουτε θα εβγαινε δημοσια να την παραδεχθει.
αυτα που γραφεις δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα ...ξερεις τι εμβελεια εχουν οι συμβατικοι βαλλιστικοι πυραυλοι που γραφεις για βαθια πληγματα ... ? οχι πισω απο τα Ουραλια παντως ... γιατι νομιζεις φωναζουν και προετοιμαζουν οι ηγετες της Ευρωπης τον κοσμο τους ...?
ειναι λαθος ο συλλογισμος σου ... η Μοσχα αυτη τη στιγμη μπορει να χτυπησει την παραγωγικη και ενεργειακη βαση της ΔΕυρωπης χωρις μεγαλες συνεπειες ...
Χωρις μεγαλες συνεπειες;
ναι οσαν αφορα στη συνεχιση ενος πολεμου παντα ... δεν υπαρχει στρατος της προκοπης αυτη τη στιγμη στη ΔΕυρωπη περα απο την Πολωνια ...
ρε μην λετε μλκς ουτε και στον 2ππ δεν υπηρχε δυτικος στρατος αλλα σχηματιστηκε πολυ γρηγορα
ο πολεμος στην ουκρανια ειναι πολυ προσεχτικος απο την μερια των ρωσων
ακριβως για να μην ξεφυγει η κατασταση- εχει δικιο το μπαζοκα οταν λεει οτι ο γενικευμενος πολεμος
δεν συμφερει την ρωσια
ρε μην λετε μλκς ουτε και στον 2ππ δεν υπηρχε δυτικος στρατος αλλα σχηματιστηκε πολυ γρηγορα
ο πολεμος στην ουκρανια ειναι πολυ προσεχτικος απο την μερια των ρωσων
ακριβως για να μην ξεφυγει η κατασταση- εχει δικιο το μπαζοκα οταν λεει οτι ο γενικευμενος πολεμος
δεν συμφερει την ρωσια
οταν ΘΑ σχηματιστει και εξοπλιστει δυτικος στρατος το συζηταμε ... αλλο αν συμφερει τη Ρωσια και αλλο αν θα χασει τον πολεμο ... μιλαμε για το παρων