!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιχειρηματικό δώρο
Re: Επιχειρηματικό δώρο
οχι, για γουρνοπούλα θα πεταχτούμε μια Καλαμάτα...θα έχουμε καλά κονέ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αυτό το κουμάντο θα γίνει, με κρεατικά από το χωριό του πεθερού. Θα σε στοιχειώσει στο μαγείρεμα, πολλώ δε μάλλον στο τραπέζι, έτοιμο.Saturn έγραψε: 21 Μαρ 2024, 14:57 Να σου πω, μετά τη σαρακοστή, αχ, εκείνη τη γουρνοπούλα του Αννίβα, μου στοίχειωσε τα όνειρα εχθες, να κάνομε κανα κουμάντο...
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
οτι πεις....Saturn έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:00 οχι, για γουρνοπούλα θα πεταχτούμε μια Καλαμάτα...θα έχουμε καλά κονέ
παμε κι εκει
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Maspoli, το σκέφτηκα αλλά για επιτραπέζιο ρολόι, μόνο που δεν βρίσκω στο νετ κάτι να μου αρέσει....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 21 Μαρ 2024, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Andromachi
ααααααα τι ομορφο ρολόι!!!!!!!!!!!

Πασιφάη έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:01Αυτό το κουμάντο θα γίνει, με κρεατικά από το χωριό του πεθερού. Θα σε στοιχειώσει στο μαγείρεμα, πολλώ δε μάλλον στο τραπέζι, έτοιμο.Saturn έγραψε: 21 Μαρ 2024, 14:57 Να σου πω, μετά τη σαρακοστή, αχ, εκείνη τη γουρνοπούλα του Αννίβα, μου στοίχειωσε τα όνειρα εχθες, να κάνομε κανα κουμάντο...![]()
τίκ τικ τίκιτίκιτακ καανεειι η καρδιαααα μουυυυυ!
για να μην αρχίσω πάλι τα, τα-τα-τα, είμαι κουρασμένη τώρα
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μήνυση!Saturn έγραψε: 21 Μαρ 2024, 10:41 Θέλω να κάνω στον ξάδελφο που ανοίγει το δικηγορικό του γραφείο ένα καλό δώρο και ψάχνω κάπως πιο συγκεκριμένες προτάσεις.
Έχετε κάτι να προτείνετε;
ΥΓ: το δώρο θα ταξιδέψει εξωτερικό
Κάτι θα βρεις μωρέ, δε μπορεί.Saturn έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:01 Maspoli, το σκέφτηκα αλλά για επιτραπέζιο ρολόι, μόνο που δεν βρίσκω στο νετ κάτι να μου αρέσει....
Νομίζω κάτι σε ρολόι (είτε επιτραπεζιο, ειτε τοίχου) ειναι σχετικά ασφαλής επιλογή
Κυπαρισσία έχει επίσης, καλή γουρνοπούλα.Saturn έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:00 οχι, για γουρνοπούλα θα πεταχτούμε μια Καλαμάτα...θα έχουμε καλά κονέ
Μπαμ, μπουμ θα κάνει, αλλά αυτό το αφήνω όταν δεις το έδεσμα.Saturn έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:03Πασιφάη έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:01Αυτό το κουμάντο θα γίνει, με κρεατικά από το χωριό του πεθερού. Θα σε στοιχειώσει στο μαγείρεμα, πολλώ δε μάλλον στο τραπέζι, έτοιμο.Saturn έγραψε: 21 Μαρ 2024, 14:57 Να σου πω, μετά τη σαρακοστή, αχ, εκείνη τη γουρνοπούλα του Αννίβα, μου στοίχειωσε τα όνειρα εχθες, να κάνομε κανα κουμάντο...![]()
![]()
![]()
![]()
τίκ τικ τίκιτίκιτακ καανεειι η καρδιαααα μουυυυυ!![]()
έχω ρίξει στο σκρουτζ μια ματιά αλλά δεν μπορώ να πω οτι ξετρελάθηκα και δεν έχω και καιρό πολύ για να το ψάξω..θα δούμε πάντως, παίζει στις επιλογές.
Να σου πω, αυτά που έβαλα, σου αρέσουν; Εννοώ, αυτά με τις ελιές..
- Andromachi
θα ειναι κατι που θα μπορώ να φάω κι εγώ?
ή θα ειναι κατι που θα χαρεί οποιος καθεται αριστερά ή δεξιά μου???
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 1204 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
-