vantono έγραψε: 21 Μαρ 2024, 11:28
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δίνετε τον Καραμάν-Αλή, οι νουδαίοι. Τόσο πολύ αναγκη τον εχετε, σαν άτομο? Τόσο μεγαλη ειναι η συνεισφορά του στο κόμμα και θα χασετε το κελεπούρι, τον τοπ πολιτικό? Θα σας πέσει η μήτρα και δεν θα ξαναπάρετε ψήφους στας Σέρρας?
Εξ αρχης αν δεν τον ξανα κατεβάζατε εκλογές το μπουλούκο και τον στέλνατε δια παντός σπίτι του, τωρα δεν θα υπήρχε τετοιος πολεμος εναντίον σας ουτε καν απ'τους ζαίους.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δίνετε τον Καραμάν-Αλή, οι νουδαίοι. Τόσο πολύ αναγκη τον εχετε, σαν άτομο? Τόσο μεγαλη ειναι η συνεισφορά του στο κόμμα και θα χασετε το κελεπούρι, τον τοπ πολιτικό? Θα σας πέσει η μήτρα και δεν θα ξαναπάρετε ψήφους στας Σέρρας?
Εξ αρχης αν δεν τον ξανα κατεβάζατε εκλογές το μπουλούκο και τον στέλνατε δια παντός σπίτι του, τωρα δεν θα υπήρχε τετοιος πολεμος εναντίον σας ουτε καν απ'τους ζαίους.
Βουλευτής της ΝΔ «αδειάζει» Καραμανλή: «Εγώ θα παραιτούμουν από την ασυλία»:
Ο βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ, Λευτέρης Κτιστάκης, «αδειάζει» τον πρώην υπουργό Μεταφορών, Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή, δηλώνοντας πως ο ίδιος θα είχε παραιτηθεί από την ασυλία του για το έγκλημα των Τεμπών.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
vantono έγραψε: 21 Μαρ 2024, 13:09
Ξερω, για τα νουδουλικά κομματοσκυλομποτάκια βεβαια, όσοι κράζουν τον καραμαν αλή ειναι "ζαίοι". Δεν βρέχει, σας φτυνουν, λυπαμαι. Καιρος να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και να πάψετε να βαφτίζετε "ζαιο" οποιον δεν λεει αυτα που θελετε να ακουτε.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
vantono έγραψε: 21 Μαρ 2024, 13:06
Εννοώ να μην τον καλύπτουν. Αρση βουλευτικής ασυλίας και δίκη, θα ηταν το σωστότερο (και με δικη του πρωτοβουλία), εφόσον δεν εχει να φοβηθει τιποτα, και ειναι καθαρός.
Εγώ αν ημουν καθαρος και ήθελα να κλείσω στοματα που με σπιλώνουν, αυτο θα εκανα. Μονος μου θα ηθελα να δικαστω για να 'χω να τρίβω στα μούτρα των χέητερς μετά, την αθωότητά μου.
Ο Καραμάν Αλής γιατί φοβάται? Να υποθέσουμε οτι δεν ειναι τόσο καθαρός, μηπως?
Υπαρχει καποια διαδικασια για τα Τεμπη που να αφορα τον Καραμανλη και να εχει σταματησει λογο ασυλιας;
Ναι η Οχι;
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 21 Μαρ 2024, 10:58
Αυτό ακριβώς το πράγμα είναι η Δεξιά!
Φόρεσες μπλουζάκι "Πάρε με όταν φτάσεις;" ή είσαι ανάλγητος Δεξιός ;
Κοροϊδεύεις το πάρε με όταν φτάσεις;
Δεν ξέρω αν έχεις παιδιά και σε τι ηλικία είναι
Αν έχεις,από κάποια στιγμή της ζωής σου και μετά όταν φτάσουν κάπου και σε πάρουν τηλέφωνο θα είναι σαν να κουβαλουσες δέκα τόνους και τους άφησες κατω
vantono έγραψε: 21 Μαρ 2024, 13:06
Εννοώ να μην τον καλύπτουν. Αρση βουλευτικής ασυλίας και δίκη, θα ηταν το σωστότερο (και με δικη του πρωτοβουλία), εφόσον δεν εχει να φοβηθει τιποτα, και ειναι καθαρός.
Εγώ αν ημουν καθαρος και ήθελα να κλείσω στοματα που με σπιλώνουν, αυτο θα εκανα. Μονος μου θα ηθελα να δικαστω για να 'χω να τρίβω στα μούτρα των χέητερς μετά, την αθωότητά μου.
Ο Καραμάν Αλής γιατί φοβάται? Να υποθέσουμε οτι δεν ειναι τόσο καθαρός, μηπως?
Υπαρχει καποια διαδικασια για τα Τεμπη που να αφορα τον Καραμανλη και να εχει σταματησει λογο ασυλιας;
Ναι η Οχι;
Τί ακριβώς δεν κατάλαβες απ' το "αν ήμουν πραγματικά καθαρός, δεν ειχα τιποτα να φοβηθώ και ήθελα να κλείσω στόματα χεητερς που με σπιλώνουν, θα εστελνα στο διάολο την ασυλία με δικη μου πρωτοβουλία και θα τους ελεγα πάμε τώρα να σας αποδειξω την αθωότητά μου πουστοζαίοι"?
Σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις και τζίντζερ μαζι με τα ακτινίδια?
Φόρεσες μπλουζάκι "Πάρε με όταν φτάσεις;" ή είσαι ανάλγητος Δεξιός ;
Αν κατάλαβες ότι κοροϊδεύω αυτό, είσαι ηλίθιος.
Αν κατάλαβες τι εννοούσα και παρόλα αυτά με ρωτάς κάτι τέτοιο, είσαι αρχίδι.
Διάλεξε και πες μου να ξέρω με ποιον μιλάω και μετά θα σου απαντήσω στην ερώτησή σου.
Εγώ κατάλαβα τι είπες και τι εννοείς αλλά το αρχιδι είσαι εσυ
στο μυαλό σου μέσα μπορεί να επικρατεί χάος,να νομίζεις ότι επειδή κάποιοι έχουν πολιτικές σκοπιμότητες όλα πρέπει να τα μετράμε έτσι,οι δικοί μας και οι άλλοι οι γραφικοί
Κάποια στιγμή θα μεγαλώσεις και θα καταλάβεις
vantono έγραψε: 21 Μαρ 2024, 13:27
Τί ακριβώς δεν κατάλαβες απ' το "αν ήμουν πραγματικά καθαρός, δεν ειχα τιποτα να φοβηθώ και ήθελα να κλείσω στόματα χεητερς που με σπιλώνουν, θα εστελνα στο διάολο την ασυλία με δικη μου πρωτοβουλία και θα τους ελεγα πάμε τώρα να σας αποδειξω την αθωότητά μου πουστοζαίοι"?
Σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις και τζίντζερ μαζι με τα ακτινίδια?
Ρε ασε τους Ζαιους και τους Μαιους
Η καθυστερηση υλοποιησης μιας συμβασης δεν μπορει να παραξει ποινικα αποτελεσματα στον αρμοδιο υπουργο για ενα δυστυχημα τρενων.
Αν υπηρχαν θεματα ασφαλειας στον σιδηροδρομο αυτο δεν μπορει να παραξει ποινικα αποτελεσματα στον αρμοδιο υπουργο για ενα δυστηχημα τρνων οταν υπευθυνη για την ασφαλεια ειναι μια ανεξαρτητη αρχη.
Τι ακριβως συζηταμε περι ποινικων ευθυνων;
Alex Amsterdam έγραψε: 21 Μαρ 2024, 13:28
Σε ποιον να δηλωσει παραιτηση απο την ασυλια του;
Στον φουφουτο;Αφου δεν την ζηταει κανεις.
Τι γραφεις;
Η πραγματικότητα είναι η εξής : πιέζεται η δικαστική εξουσία να κάνει ένα ΝΟΜΙΚΟ ¨ΑΛΜΑ.Το νομικό αυτό άλμα είναι να ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία σε ένα δυστύχημα σε κάποιον που δεν είχε καμμία σχέση με το δυστύχημα πέρα από το γεγονός ότι δεν είχε ολοκληρώσει κάποιο έργο που θα μείωνε την πιθανότητα δυστυχήματος.
Εάν αυτό συμβεί θα μπορεί να διώκεται για ανθρωποκτονία κάθε υπουργός που δεν πρόλαβε να φτιάξει π.χ. ένα δρόμο που είχε ατέλειες και κάποιοι τράκαραν εκεί.
Ο ανακριτής προφανώς διστάζει να κάνει το άλμα και η αντιπολίτευση ζητάει να κάνει το άλμα πρώτος ο πιθανός κατηγορούμενος και να αυτοπροταθεί ως κατηγορούμενος πριν ακόμη ο ανακριτής του ασκήσει δίωξη.
Νετο Γκουερινο έγραψε: 21 Μαρ 2024, 13:18
Αν κατάλαβες ότι κοροϊδεύω αυτό, είσαι ηλίθιος.
Αν κατάλαβες τι εννοούσα και παρόλα αυτά με ρωτάς κάτι τέτοιο, είσαι αρχίδι.
Διάλεξε και πες μου να ξέρω με ποιον μιλάω και μετά θα σου απαντήσω στην ερώτησή σου.
Εγώ κατάλαβα τι είπες και τι εννοείς αλλά το αρχιδι είσαι εσυ
στο μυαλό σου μέσα μπορεί να επικρατεί χάος,να νομίζεις ότι επειδή κάποιοι έχουν πολιτικές σκοπιμότητες όλα πρέπει να τα μετράμε έτσι,οι δικοί μας και οι άλλοι οι γραφικοί
Κάποια στιγμή θα μεγαλώσεις και θα καταλάβεις
Ανακεφαλαίωση:
1. Γράφει ο τελεμές "αυτή είναι η Δεξιά" ως σχόλιο για το τουιτ κάποιου τύπου.
2. Τον ειρωνεύομαι για τον λαϊκισμό και την πολιτικη εμπορευματοποίηση της τραγωδίας με την οποία μοιάζει να μη έχει κανένα θέμα (δεν έχει).
3. Ενώ παραδέχεσαι ότι κατάλαβες τι εννοούσα, επιλέγεις να μου κάνεις τέτοια ερώτηση ρωτώντας με αν έχω παιδιά κλπ
Κατά τα άλλα εγώ είμαι το αρχίδι που μάλιστα νομίζω ότι όλοι έχετε πολιτικές σκοπιμότητες παρότι όπως προείπα και γνώριζες σε τι απάντησα και τι εννοούσα.
Έγινε.
Let them make the first mistake. We make the last move.