Πες μια φορά αλήθεια, δε θα πάθεις αναφυλαξία.foscilis έγραψε: 21 Μαρ 2024, 07:32Λιγα δευτερολεπτα αφου μιλησε η Καρυστιανου στην Ευρωβουλη, αμεσως 2500 κομματικα ακκαουντ θυμηθηκαν το Ματι, καταληγοντας χθες να τη βριζουν επειδη ειχε παει για μπανιο στη Χαλκιδικη το πρωι της ιδιας ημερας, 600χλμ μακρια και 5 ωρες πριν υπαρξει η παραμικρη φωτια.Ερμής έγραψε: 20 Μαρ 2024, 12:10 Δε πρεπει να έχει ξανασκυλεφθει τραγωδία τόσο απο πολιτικό κόμμα, ποτέ ξανα.
Οποτε σορι αλλα ΕΧΕΙ υπαρξει.
1. Αυτό που είχε ανεβάσει η Καρυστιανου 48 ώρες μετά το Μάτι ήταν ένα άρθρο και του έβαλε λεζάντα "Έτσι. Γιατί πάντα μας φταίει το Κράτος και οι άλλοι. Ποτέ εμείς".
Δεν είχε πρόβλημα να ξεπλύνει τον όλεθρο, δεν είχε καν την υπομονή να σταματήσουν να καπνίζουν τα πτώματα ή να προλάβει η θάλασσα να ξεβράσει τους πνιγμένους.
Άρα όχι ψευτράκο, κανείς δεν της χρέωσε ότι πήγε για μπάνιο 600χλμ μακριά 5 ώρες πριν την φωτιά.
Ούτε ανακάλυψαν την ανάρτηση μετά την ομιλία της, ούτε έψαξαν ομαδικά.
Αυτά τα έβγαλες απευθείας από τον κωλο σου.
2. Έχει σημασία τι έγραψε τότε με το αν πρέπει κα ζητήσει δικαιοσύνη για το παιδί της ; Προφανώς και όχι. Άξιζε να πάθει κάτι τέτοιο; Προφανώς και όχι και όποιος το λέει ή το υπονοεί, θέλει κρεμάλα.
3. Ποιο είναι το θέμα λοιπόν εδώ, σε ακούω να ρωτάς. Το θέμα είναι ότι από την στιγμή που επιλέγει να πορευτεί με ατάκες " Αυτή είναι η χώρα μου; " θα μπορούσε κάποιος κοινωνιοπαθης που δεν καταλαβαίνει από συναισθήματα να της πει μέσα στην Επιτροπή "Ναι αυτή είναι και να μην σου φταίει πάντα το Κράτος".
Γιατί το κράτος δεν είναι κάτι αόριστο αλλά εκατομμύρια άνθρωποι σε εκατομμύρια θέσεις που κάθε τι που κάνουν ή δεν κάνουν έχει συνέπειες.
Όσο δε μας αγγίζουν αδιαφορούμε (40 χρόνια μεταπολίτευση). Όταν μας αγγίζουν ουρλιάζουμε. Και καλά κάνουμε. Αλλά δεν αναρωτιόμαστε "Αν αυτή είναι η χώρα μου, αυτή είναι η Ελλάδα μου".