Gherschaagk έγραψε: 20 Μαρ 2024, 00:32
Εννοείται πως εγώ φταίω που σου ζήτησα λινκ και μου έκανες ναζάκια και μου έδινες το κείμενο. Και μου το χρεώνεις που όταν το έψαξα, η πρώτη παράγραφος έδινε το λήμμα για την Ιλλυρία και η δεύτερη το σαητ που έβαλα.
Αντί να βάλεις το γαμωλινκ να τελειώνουμε ήθελες να κάνεις τον έξυπνο. Και φταίω που η αναζήτηση έβγαλε ό,τι να ναι εκτός από το λινκ που ήθελες. Τρομάρα σου.
Άκου να σου πω, επειδή σ' έχω δει πως συμπεριφέρεσαι εδώ μέσα, προτείνω να μην την πιάσουμε αυτή τη συζήτηση. Το νήμα θα φύγει για τις εναλλακτικές γιατί και ο τίτλος να αλλάξει δεν σώζεται.
πως συμπεριφέρομαι εδώ μέσα;
Νομίζω πως ο ρόλος του συντονιστή είναι ουδέτερος. Εσύ όμως δεν είσαι ουδέτερη...
Κάτσε να δούμε πως συμπεριφέρομαι εδώ μέσα...
από George_V » 16 Μαρ 2024,
Ωι ωι η μαλακια χτύπησε τιλτ.
από Juno » 16 Μαρ 2024,
Χαλάρωσε κομπλεξάρα!
Kανετε διαλογο με τον πυροβολημενο?
Really?
I mean fucking seriously?
Ανεφερα πουθενα οτι η λιστα που εβαλες στο ΟΡ ειναι ελληνες ρε πυροβολημενε? Η βγάζεις συμπεράσματα απο τον κωλο σου?
από Juno » 16 Μαρ 2024,

Νταξει ξεραμε ποσο ασχετος εισαι αλλα καθημερινα αποδεικνυεις οτι μπορεις να φτάσεις και πιο κατω.
...
Μεχρι να βρεις ομως μην ανοιγεις γελοια νηματα.
από nostromos » 16 Μαρ 2024,
παλι ψευτικα στοιχεια φερνει ο γνωστος νηματοθετης που παριστανει τον ιστορικο ...? κραξτε τον απατεωνα
δεν ειναι μονο ο τιτλος του νηματος ξελοιος αλλα ο ιδιος ο νηματοθετης ... μιλαμε για ξεδιαντροπο υποκειμενο
Περιμεναμε κατι καλυτερο απο τον γνωστο ψευτη και παρετυμολογο του πχορουμ?
μιλαμε για τεραστιο καραγκιοζη ... εχει χορτασει τρομπονι
από ΓΑΛΗ » 17 Μαρ 2024,
Μ' αρέσει που επιχειρείτε αντιπαράθεση ιστορικών δεδομένων σε θέματα που άπτονται της ψυχοπαθολογίας.
από George_V » 17 Μαρ 2024,
Εγω παλι απορω γιατι προσπαθουμε να κανουμε διαλογο με ατομο που ειναι στα ορια εισαγωγης στο ΨΝΑ.
ο τυπος ειναι ψευτης και απατεωνας συζητητης ...
από nik_killthemall » 17 Μαρ 2024,
Οχι μαν εσυ δεν εισαι ετοιμος ουτε για αντιλογο ουτε για τιποτα ! Βασικα εισαι για πεταμα !
Θες να συνεχίσω σε όλες τι σελίδες ώστε να δούνε όλοι την συμπλεγματική επίθεση στον νηματοθέτη που παραθέτει μεταφρασμένα κείμενα από την Britannica και τη Wiki;
Αντί για γαμωσταυρίδια, ευγενικά λέω σε όλους πως είναι συμπλεγματικοί μισαλλόδοξοι και ανέτοιμοι για αντίλογο...
Που είναι η ουδετερότητά σoυ; Πήγε περίπατο επειδή κι εσύ έχεις ανταλβανικά συμπλέγματα... ;
Κάνε ό,τι θες... Όπως προείπα, έχεις και το καρπούζι και το σίκα (θήγανον)...
Δεν προτίθεμαι να αλλάξω γνώμη σε φανατικούς μισαλλόδοξους... Για αυτούς που είναι απέξω γράφω... Να διαβάζουν μια αντικειμενική άποψη, ελεύθερη από μισαλλόδοξα συμπλέγματα...