Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2024, 11:50
Δε ταιριάζουν σε όλους τα ίδια είδη γυμναστικής.
Το απλό γυμναστήριο και ειδικά με τον κόσμο που μαζεύει είναι χειρότερο από καταναγκαστικα έργα.
Μα το γυμναστήριο είναι προσομοίωση καταναγκαστικής εργασίας του 4 αιώνα.
Εμένα πάντως μου έχουν λείψει τα παλιά σιδεράδικα. Όπου υπήρχε πολλή βαρβατίλα, ναι, αλλά ίσως και επειδή σπάνιζαν οι γυναικείες παρουσίες γινόταν και σοβαρή προπόνηση και υπήρχε και αυτονόητο -τότε- gym etiquette. Τώρα πολλά γυμναστήρια έχουν γίνει πασαρέλες που ενδιαφέρονται βασικά για να πουλάνε πέρσοναλ και να γυμνάζουν άτομα που δεν παίζουν πολλά κιλά για να μην χαλάνε τα μηχανήματα. Άσε που πολλά γυμναστήρια δεν έχουν καν βάρη ή μηχανήματα της προκοπής και το έχουν γυρίσει στο αμιγώς κροσφιτάδικο στυλ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
talaipwros έγραψε: 11 Μαρ 2024, 14:39
για πειτε για λαστιχα, γιατι αγορασα και τα εχω ακομα στο κουτι τους
ποια για πες;
Όλα οκ, είναι. Και τα απλά πεπλατυσμένα χωρίς λαβές και τα στρογγυλά με λαβές και υπάρχουν δεκάδες ασκήσεις για αρχάριους ή μη και γενικώς είναι η πιο προσιτή και αποδοτική φάση.
Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2024, 12:33
Το κροσφιτ είναι πολύ σοβαρή και σκληρή προπόνηση αλλά δε μπορεί να γίνει σε γκρουπ, μόνο σε περσοναλ αξίζει.
Όσο για τα σιδεραδικα, συμφωνώ.
Γιατι? Εγω κανω κροσφιτ σε γκρουπ και ειναι μια χαρα. Μερικες ασκησεις μαλιστα πρεπει αναγκαστηκα να ειναι σε ομαδες/ ζευγαρια
Το κροσφιτ είναι πολύ σοβαρή και σκληρή προπόνηση αλλά δε μπορεί να γίνει σε γκρουπ, μόνο σε περσοναλ αξίζει.
Γιατι? Εγω κανω κροσφιτ σε γκρουπ και ειναι μια χαρα. Μερικες ασκησεις μαλιστα πρεπει αναγκαστηκα να ειναι σε ομαδες/ ζευγαρια
Δοκιμασα λίγο σε γκρουπ και δεν. Καμία σχέση με το αυστηρό περσοναλ. Χρόνοι, βάρη, προσοχή, όλα πάνω σου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δοκιμασα λίγο σε γκρουπ και δεν. Καμία σχέση με το αυστηρό περσοναλ.
Ε καλα, μ'αυτη τη λογικη σε οτιδηποτε κανεις το περσοναλ ειναι "καλυτερο". Εκτος απο πολεμικες τεχνες Ακυρο, και εκει καλυτερα ειναι το personal. Εμεις στο καρατε καμια φορα ειμαστε 20+ ατομα και δεν εχουμε χωρο να φαμε ξυλο με την ησυχια μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 18 Μαρ 2024, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
edit: απο πιασιμο/κουραση πως παμε;
ανεβασα τις μερες προπονησης καρδιο/martial arts και εχω δεινοπαθήσει. Πιασμενος και τα βαρη που σηκωνω ειναι 5-10% κατω.
Μηπως εμεις οι γεροι πρεπει να τρωγομε το γιαουρτακι μας χωρις πολλα πολλα;