Βάλε το γαμωλινκ να τελειώνουμε γιατί θα σου βάλω εικόνα με τον Δαιδάλο να κατασκευάζει Stealth και θα σου λέω, να αποδείξεις πως ο Δαίδαλος ήταν αυτός που τα πρωτοκατασκεύασε.
Με ψέγεις πως έκανα αυτό: «Πρόσεξε τι έκανε παραπάνω. Πήρε απόσπασμα από την Μπριτάνικα και από ένα αλβανικό σαητ και τα έβαλε το ένα κάτω απ'το άλλο γιατί νόμιζε πως θα ψάξουμε μόνο το πρώτο κομμάτι που είναι όντως από Μπριτάνικα και όχι το δεύτερο που είναι απ' το αλβανικό και γράφει ό,τι να 'ναι. Και κάθομαι και διαβάζω το λήμμα της Μπριτάνικα και δεν βρίσκω πουθενά που λέει πως αντιστάθηκαν οι Ιλλυριοί, που τους πήραν και τα σώβρακα οι Ρωμαίοι, για αυτό μας ταλαιπωρεί τόσες σελίδες και δεν βάζει λινκ.»
Σου παραθέτω screenshot από την Britannica που αποδεικνύει πως το κειμενο που εβαλα ειναι από την Britannica και δεν πως δεν έκανα αυτό για το οποίο με ψέγεις... Και τώρα τι..; Ζητάς και τα ρέστα;... Ένα «συγνώμη, λάθος» είναι αυτό που πρέπει να κάνεις διό,τι είμαι άψογος...
Σου παρέθεσα κι εγώ σκρινσοτ που δείχνει πως έκανες κοπτοραπτική γιατί η παράγραφος που λέει πως οι Ιλλυριοί αντιστάθηκαν και δεν αφομοιώθηκαν από τους Ρωμαίους το λέει ένα αλβανικό σαητ και όχι η Μπριτάνικα και το κάνεις γάργαρα.
Σοβαρά τώρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Arisvilla έγραψε: 19 Μαρ 2024, 10:31
Eγώ πάντως καταλαβαίνω οτι οι σύγχρονοι Αλβανοί ψάχνουν να βρουν Ιλλυριούς προγόνους γιατί θέλουν να αποδείξουν οτι είναι αυτόχθονες στην περιοχή. Μια σειρά από επιχειρήματα γλωσσολογικά, ιστορικά, αρχαιολογικά δείχνουν το αντίθετο. Κατά πάσα πιθανότητα μετανάστευσαν στην περιοχή που είναι τώρα. Από που, πότε και υπό ποιες συνθήκες άγνωστο. Εγώ από όσες θεωρίες έχω διαβάσει πιο λογική μου μοιάζει η θεωρία της Θρακικής η Δακομυσικής καταγωγής. Εδώ μια σούμα: https://en.wikipedia.org/wiki/Origin_of_the_Albanians
Από το λινκ,τι γράφει ο θεουλης
Albanian is an Indo-European language and the only surviving representative of its own branch, which belongs to the Paleo-Balkan group, having its formative core in the Balkans after the Indo-European migrations in the region.[4][5] Early Proto-Albanian speakers came into contact with Doric Greek (West Greek) since the 7th century BCE, and with Ancient Macedonian during the 5th–4th centuries BCE.
Arisvilla έγραψε: 19 Μαρ 2024, 10:31
Eγώ πάντως καταλαβαίνω οτι οι σύγχρονοι Αλβανοί ψάχνουν να βρουν Ιλλυριούς προγόνους γιατί θέλουν να αποδείξουν οτι είναι αυτόχθονες στην περιοχή. Μια σειρά από επιχειρήματα γλωσσολογικά, ιστορικά, αρχαιολογικά δείχνουν το αντίθετο. Κατά πάσα πιθανότητα μετανάστευσαν στην περιοχή που είναι τώρα. Από που, πότε και υπό ποιες συνθήκες άγνωστο. Εγώ από όσες θεωρίες έχω διαβάσει πιο λογική μου μοιάζει η θεωρία της Θρακικής η Δακομυσικής καταγωγής. Εδώ μια σούμα: https://en.wikipedia.org/wiki/Origin_of_the_Albanians
Και σαν Θράκες ή Δακομυσοί, πάλι αυτόκτονες είναι... Μάλιστα, όπως είπε ο Νετο, γιατί να θέλουν να είναι ιλλυριοί και οχι θράκες που έχουν μεγαλύτερη αίγλη και ιστορία; μαλάκες είναι; καλύτερα το παραμύθι των θρακών, παρα των ιλλυριων.... Πάλι αυτόκτονες θα ήσαντε σαν Θράκες και με μεγαλύτερα «θέλω»... Ακόμα και την Αθήνα θα ζητάγανε λόγω Ευμολπου
Οι Αλβανοί στα Βαλκάνια ήρθαν μαζί με Σλάβους Βούλγαρους και Αβάρους
Για αυτό και εμφανίζονται πρίν περίπου 1000 χρόνια και από τότε υπάρχουν συνεχείς αναφορές σε αυτούς
Για αυτό φυσικά είναι ανύπαρκτοι ως έθνος στις χιλιάδες αναφορές αρχαίων και βυζαντινών σε διάφορους λαούς της εποχής
Βάλε το γαμωλινκ να τελειώνουμε γιατί θα σου βάλω εικόνα με τον Δαιδάλο να κατασκευάζει Stealth και θα σου λέω, να αποδείξεις πως ο Δαίδαλος ήταν αυτός που τα πρωτοκατασκεύασε.
Με ψέγεις πως έκανα αυτό: «Πρόσεξε τι έκανε παραπάνω. Πήρε απόσπασμα από την Μπριτάνικα και από ένα αλβανικό σαητ και τα έβαλε το ένα κάτω απ'το άλλο γιατί νόμιζε πως θα ψάξουμε μόνο το πρώτο κομμάτι που είναι όντως από Μπριτάνικα και όχι το δεύτερο που είναι απ' το αλβανικό και γράφει ό,τι να 'ναι. Και κάθομαι και διαβάζω το λήμμα της Μπριτάνικα και δεν βρίσκω πουθενά που λέει πως αντιστάθηκαν οι Ιλλυριοί, που τους πήραν και τα σώβρακα οι Ρωμαίοι, για αυτό μας ταλαιπωρεί τόσες σελίδες και δεν βάζει λινκ.»
Σου παραθέτω screenshot από την Britannica που αποδεικνύει πως το κειμενο που εβαλα ειναι από την Britannica και δεν πως δεν έκανα αυτό για το οποίο με ψέγεις... Και τώρα τι..; Ζητάς και τα ρέστα;... Ένα «συγνώμη, λάθος» είναι αυτό που πρέπει να κάνεις διό,τι είμαι άψογος...
Σου παρέθεσα κι εγώ σκρινσοτ που δείχνει πως έκανες κοπτοραπτική γιατί η παράγραφος που λέει πως οι Ιλλυριοί αντιστάθηκαν και δεν αφομοιώθηκαν από τους Ρωμαίους το λέει ένα αλβανικό σαητ και όχι η Μπριτάνικα και το κάνεις γάργαρα.
Σοβαρά τώρα.
Τι γράφεις;
Δεν βλεπεις το κειμενο της Britannica τι γραφει;
Για ποιο αλβανικό σαϊτ μας λες;
Νομιζεις πως λογαριάζω για σοβαρά τα αλβανικά σάιτ ή τα ελληνικά; Συνεχίζεις να με ψέγεις για κοπτορατπική από αλβανικό σάιτ ενω σου έβαλα ήδη το κειμενο της Britannica; Σοβαρά; Τόσο δύσκολο είναι να ζητήσεις συγνώμη και να αναγνωρίσεις το λάθος σου;
Νετο Γκουερινο έγραψε: 19 Μαρ 2024, 10:46
Οι Αλβανοί στα Βαλκάνια ήρθαν μαζί με Σλάβους Βούλγαρους και Αβάρους
Για αυτό και εμφανίζονται πρίν περίπου 1000 χρόνια και από τότε υπάρχουν συνεχείς αναφορές σε αυτούς
Για αυτό φυσικά είναι ανύπαρκτοι ως έθνος στις χιλιάδες αναφορές αρχαίων και βυζαντινών σε διάφορους λαούς της εποχής
κορόιδα...
ΥΓ1. Δεν σας βάζω πηγές και λίνκς για να νομίζετε πως κάνετε αντίλογο με έναν τυχαίο και για να φουσκώνω την υπεροψία σας και να γίνεστε ρόμπες ab μόνοι σας...
Ναι αυτόχθονες αλλά όχι στην περιοχή της σημερινής Αλβανίας. Εκεί είναι το θέμα. Οπως και οι Ρουμάνοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδείξουν οτι δεν μετανάστευσαν στην περιοχή της σημερινής Ρουμανίας. Για να διεκδικούν την περιοχή σαν πιο "αρχαίοι" από Ούγγρους και Σλάβους.
Η αρχική τους εγκατάσταση είναι εκεί που υπήρχε η πόλη Αρβανον,όπου επικρατουσε λατινοφωνια
Εκεί πήραν τα εκατοντάδες λατινικά δάνεια
Τώρα αν αυτό έγινε το 700,λίγο πριν ή λίγο μετά είναι αδιάφορο
Για αυτό και οι άλλοι λαοί τους γνώρισαν ως Αλβανούς ή Αρβανίτες
όχι βέβαια. Δεν είναι θρησκεία... αλλά δεν δέχομαι από ανθρώπους που πιστεύουν δίχως απτές αποδείξεις σε κάτι να έχουν το θράσος να ζητάνε απτές αποδείξεις για κάτι άλλο... Είναι υποκρισία...
Το presumption δεν ειναι αναποδεικτη υποθεση. Είναι τεκμήριο. Ωραία αγγλικά ξέρεις... Που τα μαθες; Σε greek-restaurant;
Το presumption είναι αυτό που έβαλα ήδη: The belief of something based upon reasonable evidence, or upon something known to be true.
Η πεποίθηση για κάτι που βασίζεται σε εύλογα στοιχεία ή σε κάτι που είναι γνωστό ότι είναι αληθινό.
Ωραια δειξε μας λοιπον τις αποδειξεις που το κανουν αληθινο.
Σώπα ρε!. Όλα τζάμπα τα θες εσύ... Πρώτα ψέγεις και μετά θες διαφώτιση...
Τώρα θα πληρώσεις... Ο Τζάμπας πέθανε και ο Δωρεάν ετάφη...
Φυσικα.
Ενννοειται οτι δεν εχεις τιποτα και απλα μπλοφάρεις.
Ψευτης παραμενεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Σοβαρά τώρα.
Τι γράφεις;
Νομιζεις πως λογαριάζω για σοβαρά τα αλβανικά σάιτ ή τα ελληνικά; Συνεχίζεις να με ψέγεις για κοπτορατπική από αλβανικό σάιτ ενω σου έβαλα ήδη το κειμενο της Britannica; Σοβαρά; Τόσο δύσκολο είναι να ζητήσεις συγνώμη και να αναγνωρίσεις το λάθος σου;
Το λινκ της Μπριτάνικα ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΆ πως οι Ιλλυριοί αντιστάθηκαν στην αφομοίωση και πως οι Αλβανοί είναι απόγονοί τους. Μόνο σε αλβανικό σαητ το βρίσκεις αυτό. https://www.britannica.com/place/Illyria
κορόιδα...
ΥΓ1. Δεν σας βάζω πηγές και λίνκς για να νομίζετε πως κάνετε αντίλογο με έναν τυχαίο και για να φουσκώνω την υπεροψία σας και να γίνεστε ρόμπες ab μόνοι σας...
ΥΓ2.
Pompei (Napoli)
Albanius
Comunis
Aurelius
Ṇoniu
Μετάφραση:
Αλβάνιος
Κομμούνις
Αουρέλιος του Νόνιου
Κατάλαβες Νιόνιο;
ΥΓ3. Πίκρα..!
Σε έχω πει εκατό φορές ότι το Αλβανός ήταν ρωμαϊκό και γενικά ινδοευρωπαικο όνομα που σημαίνει λευκός, φωτεινός
Μήπως και αυτός ήταν Αλβανός Ιλλυριος;
Albanus, a Roman Officer, became our first martyr when he was beheaded near Verulamium in AD 303 for helping a Christian priest. St Albans Abbey stands on the site of the martyrdom.' by artist A.R. Whitear, 1955, Man in purple robe about to be beheaded by Roman soldier.
Lucius Camulius Albanus, son of Lucius, of the Stellatine voting-tribe, from the Taurine district… .
Commentary and notes
3. Taurinus: the Taurini lived round Augusta Taurinorum (Turin) in north Italy. They were Celts, and the nomen Camulius is derived from the Celtic god Camulus.
Σοβαρά τώρα.
Τι γράφεις;
Το λινκ της Μπριτάνικα ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΆ πως οι Ιλλυριοί αντιστάθηκαν στην αφομοίωση και πως οι Αλβανοί είναι απόγονοί τους. Μόνο σε αλβανικό σαητ το βρίσκεις αυτό. https://www.britannica.com/place/Illyria
κορόιδα...
ΥΓ2.
Pompei (Napoli)
Albanius
Comunis
Aurelius
Ṇoniu
Μετάφραση:
Αλβάνιος
Κομμούνις
Αουρέλιος του Νόνιου
Κατάλαβες Νιόνιο;
ΥΓ3. Πίκρα..!
Σε έχω πει εκατό φορές ότι το Αλβανός ήταν ρωμαϊκό και γενικά ινδοευρωπαικο όνομα που σημαίνει λευκός, φωτεινός
Μήπως και αυτός ήταν Αλβανός Ιλλυριος;
Albanus, a Roman Officer, became our first martyr when he was beheaded near Verulamium in AD 303 for helping a Christian priest. St Albans Abbey stands on the site of the martyrdom.' by artist A.R. Whitear, 1955, Man in purple robe about to be beheaded by Roman soldier.
Σοβαρά ρε νέτο; Είχαν λεγεώνα οι Ρωμαίοι όπου όλοι οι λεγεωνάριοι λεγόσαντε Albanus;
ή μήπως οι στρατιώτες του Ιούλιου Ιούστου της 1ης κοόρτης των πραιτορίων λεγόσαντε όλοι Albanus;