!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι να γινει το Πολυτεχνειο;
-
Ορέστης 35
Τι να γινει το Πολυτεχνειο;
Τι πιστςυετε οτι πρεπει να γινει με το πολυπαθο κτιριακο συγκροτημα του Πολυτεχνειου; Εγω πιστευω οτι πρεπει να αποδοθει στους μεταναστες της Αθηνας ως χωρος πολυπολιτισμικων εκδηλωσεων, αναψυχης, βολτας και προστασιας απο τους ρατσιστες.
Re: Τι να γινει το Πολυτεχνειο;
Σειρά έχει η αλβανική κοινότητα της Ελλάδας, αυτοί ήρθαν πρώτοι, αυτοί το δικαιούνται.Ορέστης 35 έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 21:23 Τι πιστςυετε οτι πρεπει να γινει με το πολυπαθο κτιριακο συγκροτημα του Πολυτεχνειου; Εγω πιστευω οτι πρεπει να αποδοθει στους μεταναστες της Αθηνας ως χωρος πολυπολιτισμικων εκδηλωσεων, αναψυχης, βολτας και προστασιας απο τους ρατσιστες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ίδρυμα μελετών του έργου του μεγάλου μας πεζογράφου Επαμεινώνδα Σκιριντζή και εκθεσιακό συνεδριακό κέντρο με προσωπογραφίες που ζωγράφισε στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο ο σπουδαίος ζωγράφος Αναστάσιος Φερεμόνης- Κρομπέρ.
-
Ορέστης 35
Σιγουρα θα εχουν κυριαρχη παρουσια ως οι πολυπληθεστεροι. Ηδη βλεπω περνωντας να βγαζουν εκει βολτα τους σκυλους τους.sys3x έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 21:24Σειρά έχει η αλβανική κοινότητα της Ελλάδας, αυτοί ήρθαν πρώτοι, αυτοί το δικαιούνται.Ορέστης 35 έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 21:23 Τι πιστςυετε οτι πρεπει να γινει με το πολυπαθο κτιριακο συγκροτημα του Πολυτεχνειου; Εγω πιστευω οτι πρεπει να αποδοθει στους μεταναστες της Αθηνας ως χωρος πολυπολιτισμικων εκδηλωσεων, αναψυχης, βολτας και προστασιας απο τους ρατσιστες.
Να κάνουν πρύτανη τον πατέρα Αντετοκούμπο.Ορέστης 35 έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 21:23 Τι πιστςυετε οτι πρεπει να γινει με το πολυπαθο κτιριακο συγκροτημα του Πολυτεχνειου; Εγω πιστευω οτι πρεπει να αποδοθει στους μεταναστες της Αθηνας ως χωρος πολυπολιτισμικων εκδηλωσεων, αναψυχης, βολτας και προστασιας απο τους ρατσιστες.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ως αλούμνους προτείνω γκρέμισμα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
πάντως κάτι πρέπει να το κάνουμε, στην περιοχή ταιριάζει παλμός, δεν την έχω δει χειρότερα νομίζω, ψόφια.
να γινει χωρος πρασινου
-
Ορέστης 35
Να γκρεμιστουν τα ιστορικα κτιρια;
τέτοιος θα είναι και τώρα, και μαύρου και άσπρου μάλλον, αλλά έχει και δέντρα αν αυτό εννοείς, όσα και το μουσείο σχεδόν. Άσχημο πάντως που απλά ερημώνει, περίεργο που αυτό το φανταστικό σημείο δεν βρίσκει χρήση.

μονο αυτο
-
Ορέστης 35
Αραζουν οι αλλοδαποι. Νομιζω η προταση μου ειναι η φυσικη εξελιξη. Και τιμαει τους αγωνες τις αριστερας.enaon έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 21:46τέτοιος θα είναι και τώρα, και μαύρου και άσπρου μάλλον, αλλά έχει και δέντρα αν αυτό εννοείς, όσα και το μουσείο σχεδόν. Άσχημο πάντως που απλά ερημώνει, περίεργο που αυτό το φανταστικό σημείο δεν βρίσκει χρήση.
![]()
Πάνος Σκουρλέτης
φυσικά αγαπητέ μου
για κάποιους είναι σύμβολο και για άλλους ο χώρος που πάνε να εκσπερματώσουν
εσείς φαντάζομαι ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία...
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 749 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 6 Απαντήσεις