!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Re: Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ
Στην αρχή μας κατηγόρησαν πως πετάμε λάσπη και πως εφηυραμε μια ιστορία για να πληξουμε την επιστολή ψήφο.
Ύστερα είπαν πως τα προσωπικά μας δεδομένα δεν τα πήραν από το υπουργείο εσωτερικών.
Και δέκα μέρες μετά μάθαμε πως ούτε λάσπη πετούσαμε, ούτε ιστορίες εφηυραμε αλλά και τελικά τα δεδομένα μας προήλθαν από το υπουργείο εσωτερικών.
Αφού λοιπόν τα κανάλια δεν μου δίνουν βήμα να απευθύνω δημόσια τα παρακατω ερωτήματα, το κάνω μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.
Γιατί ένας γραμματεας έχει πρόσβαση στα προσωπικά μας δεδομένα; Και άραγε σε πόσα άλλα προσωπικά μας δεδομένα;
Γιατί η ευρωβουλευτής μας κατηγορήσε πως πετάμε λάσπη; Γιατί είπε ψέματα πως συλλέγει μόνη της λίστες; Γιατί είπε ψέματα πως δεν πήρε λίστα από το υπουργείο εσωτερικών;
Γιατί η υπουργός εσωτερικών δήλωσε πως το υπουργείο ουδέποτε μεταβίβασε προσωπικά δεδομένα πολιτών ενώ προέκυψε το αντίθετο; Είτε ήξερε και είπε ψέματα, είτε δεν ήξερε και δεν φρόντισε να εχει αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας, γιατί η υπουργός είναι ακόμα στη θέση της;
Αυτά τα ερωτήματα μπορεί τα κανάλια να μην τα προβάλουν. Και οι αυτουργοί μπορεί να μας χλευασαν και να προσπάθησαν να μας κοροϊδέψουν.
Μα να είστε σίγουροι πως γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος.
#Ασημακοπουλου #κεραμεως #αποδημοι
Αφού λοιπόν τα κανάλια δεν μου δίνουν βήμα να απευθύνω δημόσια τα παρακατω ερωτήματα, το κάνω μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.
Αυτά τα ερωτήματα μπορεί τα κανάλια να μην τα προβάλουν. Και οι αυτουργοί μπορεί να μας χλευασαν και να προσπάθησαν να μας κοροϊδέψουν.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πληρώστε μαλακες, Κούλη θέλατε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ωραία είναι όλα αυτά αλλά λίγο υποκριτικά. Τόσα χρόνια τώρα λαμβάνω emails από βουλευτές της περιφέρειάς μου στο επαγγελματικό account χωρίς να έχω εγγραφεί στο κόμμα τους και χωρίς το email μου να βγαίνει κάπου public. Επίσης το επαγγελματικό email μου δεν έχει καμιά σχέση με την περιφέρειά μου. Να έγινε τέτοια διασταύρωση χωρίς κάποιος να έχει πρόσβαση και στην διεύθυνσή μου, είναι αδύνατο. Άρα η μόνη εξήγηση που απομένει είναι ότι βάζανε χέρι στα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το κράτος εδώ και χρόνια.Γαληνός έγραψε: 17 Μαρ 2024, 19:58 ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ
Στην αρχή μας κατηγόρησαν πως πετάμε λάσπη και πως εφηυραμε μια ιστορία για να πληξουμε την επιστολή ψήφο.
Ύστερα είπαν πως τα προσωπικά μας δεδομένα δεν τα πήραν από το υπουργείο εσωτερικών.
Και δέκα μέρες μετά μάθαμε πως ούτε λάσπη πετούσαμε, ούτε ιστορίες εφηυραμε αλλά και τελικά τα δεδομένα μας προήλθαν από το υπουργείο εσωτερικών.
Γιατί ένας γραμματεας έχει πρόσβαση στα προσωπικά μας δεδομένα; Και άραγε σε πόσα άλλα προσωπικά μας δεδομένα;
Γιατί η ευρωβουλευτής μας κατηγορήσε πως πετάμε λάσπη; Γιατί είπε ψέματα πως συλλέγει μόνη της λίστες; Γιατί είπε ψέματα πως δεν πήρε λίστα από το υπουργείο εσωτερικών;
Γιατί η υπουργός εσωτερικών δήλωσε πως το υπουργείο ουδέποτε μεταβίβασε προσωπικά δεδομένα πολιτών ενώ προέκυψε το αντίθετο; Είτε ήξερε και είπε ψέματα, είτε δεν ήξερε και δεν φρόντισε να εχει αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας, γιατί η υπουργός είναι ακόμα στη θέση της;
Μακάρι να γίνει αυτή η υπόθεση αφορμή να μαζευτούν ορισμένοι.
Σε κάνει να αναρωτιέσαι σε τι βαθμό γίνονται οι νοθείες
καποια ζωα δεν με πιστευανε βολ. 34561
Nα τα πληρωσουν οι 3 απο την τσεπη τους.
Θα γινουν εκατονταδες η χιλιαδες αγωγες.
.
Αρίστος έγραψε: 17 Μαρ 2024, 21:21
Nα τα πληρωσουν οι 3 απο την τσεπη τους.
Θα γινουν εκατονταδες η χιλιαδες αγωγες.
.
Στο ένα χιλιάρικο που έχουν δίκιο κάτι ζώα είναι πως δεν θα πληρώσουν τιποτα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Συνεχίζεται ο συριζαικός πόλεμος εναντίων των πυλώνων του έθνους στην ευρωβουλή.
Να ψάξουμε σχέσεις με τον πούτιν.
Να ψάξουμε σχέσεις με τον πούτιν.
- Frappezitis
Για τις υποκλοπές,αφού έκαψαν τα στοιχεία & τους εκραξε η €Βουλή,
«έλα μωρε όλοι έκαναν»
Για τα mails ΑΜΑ παραιτήθηκαν 3,αλλά «και τα goody’s έχουν στοιχεία σου» .
Τώρα βγήκαν με το παραμύθι της υπηρεσιακής κυβέρνησης,λες και για 15 μέρες άλλαξε όλος ο κρατ.μηχανισμος.
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
«έλα μωρε όλοι έκαναν»
Για τα mails ΑΜΑ παραιτήθηκαν 3,αλλά «και τα goody’s έχουν στοιχεία σου» .
Τώρα βγήκαν με το παραμύθι της υπηρεσιακής κυβέρνησης,λες και για 15 μέρες άλλαξε όλος ο κρατ.μηχανισμος.
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Είσαι με τα καλά σου; Πού κολλάνε οι νοθείες;
Σώπα καλέ, που γίνονται νοθείες! Σώπα καλέ!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το κορίτσι θα βρει κανονική δουλειά τώρα που την κέρασε το σύστημα; Η θα περιμένει τις επόμενες εκλογές;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Όσα ζώα παίζουν με φαηλο να μας πουν παρακαλω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 2 Απαντήσεις