!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Supreme leader Trump
Re: Supreme leader Trump
Ακολουθεί απόδειξη για το ότι όσοι ψηφίζουν Τραμπ είναι χειρότεροι από ναζί

Κάτι ακούγεται για χακεριές στο Protonmail
https://pastebin.com/bwvqHhbA
Γιατί στο νήμα του Τράμπ; Προτρέχω
https://pastebin.com/bwvqHhbA
Γιατί στο νήμα του Τράμπ; Προτρέχω
Λογικά διάβασες το κομμάτι που λέει για executive παιδεραστές και ενθουσιάστηκες μήπως έχει κάποια απειροελάχιστη συμπτωματική επαφή με την πραγματικότητα η pizzagate/qanon φάση.
Το ρεντιτοακάουντ της προτονμαιηλ λέει ότι είναι hoax προς το παρόν.
https://www.reddit.com/r/ProtonMail/com ... ax/e9t6jor
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Σε διαβεβαιώ πως "οι" "χακερς" δεν θα προσέφεραν τα 0-ντεης της δουλειάς τους προς πώληση στην ίδια "ανακοίνωση" αν ο καπνός δεν είχε φωτιές.
Ας περιμένουμε με λίγη μουσικούλα ασανσέρ.
Δεν ξέρω τι λογική έχει αυτό αλλά ιφ γιου σέη σοου. Έτσι κι αλλιώς αν δε βγει τίποτα οι συνωμοσιολόγοι απλά θα λένε ότι η πρότονμαιηλ πλήρωσε οπότε μονά-ζυγά δικά τους.Χουργιατς έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 14:31 Σε διαβεβαιώ πως "οι" "χακερς" δεν θα προσέφεραν τα 0-ντεης της δουλειάς τους προς πώληση στην ίδια "ανακοίνωση" αν ο καπνός δεν είχε φωτιές.
Μου αρέσει που προσπαθεί να διεκδικήσει ηθική ανωτερότητα από το ότι η pm υποτίθεται έκανε πρώτη ματσακονιά και παράλληλα ζητάει λεφτά για να προστατέψει παιδεραστές
Κανένα δείγμα των κλεμμένων δεδομένων είδαμε ή ακόμα;
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
-
Nero
"αστείο"
είναι η ίδια που τις προάλλες έκανε "αστεία" για κρεμάλες
είναι η ίδια που τις προάλλες έκανε "αστεία" για κρεμάλες
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
O Τραμπ εδωσε το medal of freedom στο ζευγος Αντελσον οι οποιοι εχουν διπλη υπηκοοτητα(Αμερικανοι και Ισραηλινοι)και εδωσαν στον Τραμπ 100 εκατομμυρια δολλαρια σε donations για να γινει προεδρος. Το 2012 ειχαν δωσει 150 εκατομμυρια για να μην εκλεγει ο Ομπαμα. Ωραιος ο Τραμπ. Δωροδοκηθηκε απο τους Ισραηλινους και ανταποδιδει την δωροδοκια. Ενας ανθρωπος που τιμα τα παντελονια που φορα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 22:08 O Τραμπ εδωσε το medal of freedom στο ζευγος Αντελσον οι οποιοι εχουν διπλη υπηκοοτητα(Αμερικανοι και Ισραηλινοι)και εδωσαν στον Τραμπ 100 εκατομμυρια δολλαρια σε donations για να γινει προεδρος. Το 2012 ειχαν δωσει 150 εκατομμυρια για να μην εκλεγει ο Ομπαμα. Ωραιος ο Τραμπ. Δωροδοκηθηκε απο τους Ισραηλινους και ανταποδιδει την δωροδοκια. Ενας ανθρωπος που τιμα τα παντελονια που φορα
Πού μπορώ να τους δώσω και εγώ ένα μετάλλιο να μου σπρώξουν 100 μύρια
Πού στρακ;
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Το μεταλλιο ειναι Bonus. Το κυριως μενου ειναι η αναγνωριση της Ιερουσαλημ σαν πρωτευουσας του Ισραηλ. Αν εχεις την δυναμη να κανεις και το δευτερο πλησιασε τους Αντελσονς η τιποτε αλλους μεγιστανες και πειστους να σε χρηματοδοτησουνΧουργιατς έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 22:20Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 22:08 O Τραμπ εδωσε το medal of freedom στο ζευγος Αντελσον οι οποιοι εχουν διπλη υπηκοοτητα(Αμερικανοι και Ισραηλινοι)και εδωσαν στον Τραμπ 100 εκατομμυρια δολλαρια σε donations για να γινει προεδρος. Το 2012 ειχαν δωσει 150 εκατομμυρια για να μην εκλεγει ο Ομπαμα. Ωραιος ο Τραμπ. Δωροδοκηθηκε απο τους Ισραηλινους και ανταποδιδει την δωροδοκια. Ενας ανθρωπος που τιμα τα παντελονια που φορα
Πού μπορώ να τους δώσω και εγώ ένα μετάλλιο να μου σπρώξουν 100 μύρια
Πού στρακ;
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 22:26 Το κυριως μενου ειναι η αναγνωριση της Ιερουσαλημ σαν πρωτευουσας του Ισραηλ.
Θα μπορούσαν να την πούν "Βόρεια Ιερουσαλήμ" και τότε δεν θα έλεγες τίποτε
2/2 ?
3/3?
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
-
Nero
Δε βλέπω τραμπικούς στο νήμα,θα έχουν πάει όλοι να σκουπίσουν το δάσος μάλλον 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 383 Προβολές