κοσμοσυρροή θα γίνει ...Έκτωρ έγραψε: 16 Μαρ 2024, 11:13Εδώ δεν πάμε στη λειτουργία στις εκκλησίες που είναι δυο βήματα απ'το σπίτι μας, και θα πάμε στην Αγιά Σοφιά;
δε σε καταλαβαίνω...
θα βουλιάξουν τα καφε!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
κοσμοσυρροή θα γίνει ...Έκτωρ έγραψε: 16 Μαρ 2024, 11:13Εδώ δεν πάμε στη λειτουργία στις εκκλησίες που είναι δυο βήματα απ'το σπίτι μας, και θα πάμε στην Αγιά Σοφιά;
α, είχα μπερδευτεί πως ήσουν υδροχόοςAndromachi έγραψε: 16 Μαρ 2024, 11:11τι εννοεις δεν ειμαι ?
είμαι και με τη βουλα!
29 στις 12:30 τα ξημερώματα... νυχτερινό κιολας...
μια στιγμή να το πω πιο σωστά:
00:30 29 Μαίου
Σόρυ για την παρέμβαση, αλλά να ρωτήσω λίγο έτσι από απλή περιέργεια.Saturn έγραψε: 16 Μαρ 2024, 11:16α, είχα μπερδευτεί πως ήσουν υδροχόοςAndromachi έγραψε: 16 Μαρ 2024, 11:11τι εννοεις δεν ειμαι ?
είμαι και με τη βουλα!
βασικά, πιο πολύ για καρκινάκι μου κάνεις
![]()
εδω θα παρουμε την ΠόληIsildur έγραψε: 16 Μαρ 2024, 11:18
Σόρυ για την παρέμβαση, αλλά να ρωτήσω λίγο έτσι από απλή περιέργεια.
Πιστεύετε και στον Αγιοβασίλη; Τον Σούπερμαν; Το τσουπακάμπρα; Την κούφια γη;
η ερώτησή σου αναφέρεται στις φορουμικές μας περσόνες ή κάπου αλλού;Isildur έγραψε: 16 Μαρ 2024, 11:18Σόρυ για την παρέμβαση, αλλά να ρωτήσω λίγο έτσι από απλή περιέργεια.Saturn έγραψε: 16 Μαρ 2024, 11:16α, είχα μπερδευτεί πως ήσουν υδροχόοςAndromachi έγραψε: 16 Μαρ 2024, 11:11
τι εννοεις δεν ειμαι ?
είμαι και με τη βουλα!
βασικά, πιο πολύ για καρκινάκι μου κάνεις
![]()
Όχι τίποτα, μη μού δίνεις σημασία, απλά αναρωτιόμουν μεγαλόφωνα (ή το αντίστοιχο με το πληκτρολόγιο, δεν ξέρω πώς λέγεται) και μονολογούσα.Andromachi έγραψε: 16 Μαρ 2024, 11:20εδω θα παρουμε την ΠόληIsildur έγραψε: 16 Μαρ 2024, 11:18
σε αυτά δε θα πιστευουμε!?
φυσικά και υπαρχει ο Αγιος Βασίλης... τι εννοείς!?![]()
![]()
εις την Πόλιν;
ναι βρε δε βαριεσαι ! κατσε μισο με καλει ο σουπερμαν...Isildur έγραψε: 16 Μαρ 2024, 11:24
Όχι τίποτα, μη μού δίνεις σημασία, απλά αναρωτιόμουν μεγαλόφωνα (ή το αντίστοιχο με το πληκτρολόγιο, δεν ξέρω πώς λέγεται) και μονολογούσα.
Ξέρω πόσο σημαντικό είναι να μην χάνονται οι ψευδαισθήσεις πεποιθήσεις των μικρών παιδιών.![]()
Λες να αλώσουν ξανά την Αγιασοφιά οι Τούρκοι;Ερμής έγραψε: 16 Μαρ 2024, 11:22 Ήμουν νιος και γέρασα, αυτά τα έλεγε ο Λιακό πριν 20 χρόνια.
Υγ. 29 Μαΐου είναι τελικός του κονφερανς στην Αγία Σοφία και στο παιγνίδι είναι η φενερ, τζαστ σεηνγκ![]()
Τι θυμήθηκα τώρα....Isildur έγραψε: 16 Μαρ 2024, 11:24Όχι τίποτα, μη μού δίνεις σημασία, απλά αναρωτιόμουν μεγαλόφωνα (ή το αντίστοιχο με το πληκτρολόγιο, δεν ξέρω πώς λέγεται) και μονολογούσα.Andromachi έγραψε: 16 Μαρ 2024, 11:20εδω θα παρουμε την ΠόληIsildur έγραψε: 16 Μαρ 2024, 11:18
σε αυτά δε θα πιστευουμε!?
φυσικά και υπαρχει ο Αγιος Βασίλης... τι εννοείς!?![]()
![]()
Ξέρω πόσο σημαντικό είναι να μην χάνονται οι ψευδαισθήσεις πεποιθήσεις των μικρών παιδιών.![]()
Ερμής έγραψε: 16 Μαρ 2024, 11:22 Ήμουν νιος και γέρασα, αυτά τα έλεγε ο Λιακό πριν 20 χρόνια.
Υγ. 29 Μαΐου είναι τελικός του κονφερανς στην Αγία Σοφία και στο παιγνίδι είναι η φενερ, τζαστ σεηνγκ![]()
νόμιζα εσυ κανεις τις συνομιλίες με αυτον....