τι είναι αυτά, τούρκικα;Για τη σφαγής
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για τη σφαγής της Κοφίνου
Re: Για τη σφαγής της Κοφίνου
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Επαγγελμα μου να ξεφτιλιζω ελληνικά ορκ!elchav έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 13:22Στα παπάρια μου; Το μόνο ατυχές ήταν ότι είχαμε μόνο ελληνοκυπριακές απώλειες και όχι τουρκοκυπριακές
Επάγγελμα σου η μαλακία.![]()
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Το άλλο που γελουσε πως οι 26 νεκροι ηταν λίγοι, που θα τον αναφέρεις;Nostalgia έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 13:22 Δεν ξερω απο που ειναι ουτε με ενδιαφερει, καποιος ομως πρεπει να τον μαζεψει, εχει ξεφυγει εντελως. Μπαινουμε να διαβασουμε τιποτα, να πουμε καμμια κουβεντα, να τσακωθουμε ακομα και ιδεολογικα/πολιτικα κλπ, οχι να κανουμε εμετο απο αυτα που διαβαζουμε. Η απλη διαγραφη του μηνυματος δεν αρκει, ειμαι στο τσακ να τον αναφερω στην Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων.
Ουτε Μιστερ εισαι ουτε Μαξ και σιγουρα δεν μπορεις να μιλας ΕΣΥ για ανθρωπισμο οταν σε καθημερινη βαση ξερνας εμετους για ανθρωπους και δη για μαναδες που εχασαν παιδια.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 13:33Το άλλο που γελουσε πως οι 26 νεκροι ηταν λίγοι, που θα τον αναφέρεις;Nostalgia έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 13:22 Δεν ξερω απο που ειναι ουτε με ενδιαφερει, καποιος ομως πρεπει να τον μαζεψει, εχει ξεφυγει εντελως. Μπαινουμε να διαβασουμε τιποτα, να πουμε καμμια κουβεντα, να τσακωθουμε ακομα και ιδεολογικα/πολιτικα κλπ, οχι να κανουμε εμετο απο αυτα που διαβαζουμε. Η απλη διαγραφη του μηνυματος δεν αρκει, ειμαι στο τσακ να τον αναφερω στην Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν θέλω την εγρκιση σου, ειδικά όσων κλαίνε μονο για τους "δικους τους", λες και οι 26 τουρκοκύπριοι δεν τους γέννησε μάνα!Nostalgia έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 13:54Ουτε Μιστερ εισαι ουτε Μαξ και σιγουρα δεν μπορεις να μιλας ΕΣΥ για ανθρωπισμο οταν σε καθημερινη βαση ξερνας εμετους για ανθρωπους και δη για μαναδες που εχασαν παιδια.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 13:33Το άλλο που γελουσε πως οι 26 νεκροι ηταν λίγοι, που θα τον αναφέρεις;Nostalgia έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 13:22 Δεν ξερω απο που ειναι ουτε με ενδιαφερει, καποιος ομως πρεπει να τον μαζεψει, εχει ξεφυγει εντελως. Μπαινουμε να διαβασουμε τιποτα, να πουμε καμμια κουβεντα, να τσακωθουμε ακομα και ιδεολογικα/πολιτικα κλπ, οχι να κανουμε εμετο απο αυτα που διαβαζουμε. Η απλη διαγραφη του μηνυματος δεν αρκει, ειμαι στο τσακ να τον αναφερω στην Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων.
Δεν θα την ειχες ετσι και αλλιως, σου λειπουν βασικα χαρακτηριστικα.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 14:05Δεν θέλω την εγρκιση σου, ειδικά όσων κλαίνε μονο για τους "δικους τους", λες και οι 26 τουρκοκύπριοι δεν τους γέννησε μάνα!Nostalgia έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 13:54Ουτε Μιστερ εισαι ουτε Μαξ και σιγουρα δεν μπορεις να μιλας ΕΣΥ για ανθρωπισμο οταν σε καθημερινη βαση ξερνας εμετους για ανθρωπους και δη για μαναδες που εχασαν παιδια.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 13:33
Το άλλο που γελουσε πως οι 26 νεκροι ηταν λίγοι, που θα τον αναφέρεις;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ναι καλά υποκριτάκο! Μουγκα για τους 26 νεκρους τουρκοκύπριους! Θα σε καταγγειλω στον συνδεσμο νεκρων!Nostalgia έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 14:08Δεν θα την ειχες ετσι και αλλιως, σου λειπουν βασικα χαρακτηριστικα.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 14:05Δεν θέλω την εγρκιση σου, ειδικά όσων κλαίνε μονο για τους "δικους τους", λες και οι 26 τουρκοκύπριοι δεν τους γέννησε μάνα!Nostalgia έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 13:54
Ουτε Μιστερ εισαι ουτε Μαξ και σιγουρα δεν μπορεις να μιλας ΕΣΥ για ανθρωπισμο οταν σε καθημερινη βαση ξερνας εμετους για ανθρωπους και δη για μαναδες που εχασαν παιδια.
Τι να αναφέρει ρε, όταν ξεκινάς την αφήγηση για εκκαθαρίσεις και ισοπέδωση χωριών και η πραγματικότητα είναι ότι σε μάχη μεταξύ Τουρκοκυπρίων και Εθνικής φρουράς σκοτώθηκαν 24 Τουρκοκύπριοι;μίστερ μαξ έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 13:33Το άλλο που γελουσε πως οι 26 νεκροι ηταν λίγοι, που θα τον αναφέρεις;Nostalgia έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 13:22 Δεν ξερω απο που ειναι ουτε με ενδιαφερει, καποιος ομως πρεπει να τον μαζεψει, εχει ξεφυγει εντελως. Μπαινουμε να διαβασουμε τιποτα, να πουμε καμμια κουβεντα, να τσακωθουμε ακομα και ιδεολογικα/πολιτικα κλπ, οχι να κανουμε εμετο απο αυτα που διαβαζουμε. Η απλη διαγραφη του μηνυματος δεν αρκει, ειμαι στο τσακ να τον αναφερω στην Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων.
Είχαν προηγηθεί ανάλογες συγκρούσεις από το 63 και μετά με εκατοντάδες νεκρούς και από τις δυο πλευρές αλλά αυτό το γεγονός δεν ταιριάζει με την αφήγηση σου και το έκανες γαργάρα.
Ναι, οι 24 νεκροί από πολεμικές συγκρούσεις των δυο κοινοτήτων ήταν λίγοι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ρε μην ψαρώνεται με τον Μαξ. Τέτοιος ήταν πάντα.Έχει πει και χειρότερα Απλώς τώρα ζει και αυτός το υγρό του όνειρο με ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση έχοντας ξεσαλώσει. Ξεχνά όμως ότι ο τροχός γυρίζει
Κ
Κ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
26 νεκροι και 1000 αστεγοι. Καλα αν νομιζεις οτι ειναι λίγοι, τοτε για αυτο θελουν εγγυήσεις οι τουρκοκύπριοι.Chainis έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 14:27Τι να αναφέρει ρε, όταν ξεκινάς την αφήγηση για εκκαθαρίσεις και ισοπέδωση χωριών και η πραγματικότητα είναι ότι σε μάχη μεταξύ Τουρκοκυπρίων και Εθνικής φρουράς σκοτώθηκαν 24 Τουρκοκύπριοι;μίστερ μαξ έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 13:33Το άλλο που γελουσε πως οι 26 νεκροι ηταν λίγοι, που θα τον αναφέρεις;Nostalgia έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 13:22 Δεν ξερω απο που ειναι ουτε με ενδιαφερει, καποιος ομως πρεπει να τον μαζεψει, εχει ξεφυγει εντελως. Μπαινουμε να διαβασουμε τιποτα, να πουμε καμμια κουβεντα, να τσακωθουμε ακομα και ιδεολογικα/πολιτικα κλπ, οχι να κανουμε εμετο απο αυτα που διαβαζουμε. Η απλη διαγραφη του μηνυματος δεν αρκει, ειμαι στο τσακ να τον αναφερω στην Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων.
Είχαν προηγηθεί ανάλογες συγκρούσεις από το 63 και μετά με εκατοντάδες νεκρούς και από τις δυο πλευρές αλλά αυτό το γεγονός δεν ταιριάζει με την αφήγηση σου και το έκανες γαργάρα.
πήγαινε να τους κλάψεις σε τούρκικα φόρουμ υποκριτάκο .Εδώ στο Ελληνικό μας νοιάζουν οι Ελληνικές απώλειεςμίστερ μαξ έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 14:20Ναι καλά υποκριτάκο! Μουγκα για τους 26 νεκρους τουρκοκύπριους! Θα σε καταγγειλω στον συνδεσμο νεκρων!Nostalgia έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 14:08Δεν θα την ειχες ετσι και αλλιως, σου λειπουν βασικα χαρακτηριστικα.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 14:05
Δεν θέλω την εγρκιση σου, ειδικά όσων κλαίνε μονο για τους "δικους τους", λες και οι 26 τουρκοκύπριοι δεν τους γέννησε μάνα!![]()
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Πολύ λίγοι είναι, μακάρι να είχαν κάνει το ίδιο και σε άλλους θύλακες και να είχε ενωθεί η Κύπρος με την Ελλάδα.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 14:2926 νεκροι και 1000 αστεγοι. Καλα αν νομιζεις οτι ειναι λίγοι, τοτε για αυτο θελουν εγγυήσεις οι τουρκοκύπριοι.Chainis έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 14:27Τι να αναφέρει ρε, όταν ξεκινάς την αφήγηση για εκκαθαρίσεις και ισοπέδωση χωριών και η πραγματικότητα είναι ότι σε μάχη μεταξύ Τουρκοκυπρίων και Εθνικής φρουράς σκοτώθηκαν 24 Τουρκοκύπριοι;μίστερ μαξ έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 13:33
Το άλλο που γελουσε πως οι 26 νεκροι ηταν λίγοι, που θα τον αναφέρεις;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Αυτο ειναι σαν την σφαγη των ''αμαχων'' της Σρεμπρενιτσα που ηταν αμετανοητοι μουσουλμανοι εθελοντες?
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Έχει ο καιρός γυρίσματα.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 14:47Και λιγο σας χωσανε το μαχαιρι στο μνι το 74! Περαστικα!Chainis έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 14:36Πολύ λίγοι είναι, μακάρι να είχαν κάνει το ίδιο και σε άλλους θύλακες και να είχε ενωθεί η Κύπρος με την Ελλάδα.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 14:29
26 νεκροι και 1000 αστεγοι. Καλα αν νομιζεις οτι ειναι λίγοι, τοτε για αυτο θελουν εγγυήσεις οι τουρκοκύπριοι.
Μάργκαρετ Θάτσερ: