αρα μια μεγαλη ανατροπη κανατε 30 χρονια τωρα και δεν την ειδες;Σέλευκας έγραψε: 15 Μαρ 2024, 16:16 εγώ είδα την εβρολίγκα και μετά το ποδόσφαιρο δεν το είδα για να μην σπασω καμια τηλεόραση. Στις δώδεκα κατα λάθος άκουσα ότι είναι 1-5 στην παράταση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκριματικα chl/europa/conference
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Προκριματικα chl/europa/conference
Λεγεών έγραψε: 15 Μαρ 2024, 15:58Δεν την έχω κατά νου, αλλά πιστεύω με ένα ποσό στα 6-7 θα γίνει η δουλειά. Και ο ίδιος δεν θα θέλει να φύγει, αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο ή δύσκολο θα γίνει έτσι. Με αυτά τα τριγωνικά είναι ικανός να τον αγοράσει μέσω της Φόρεστ και να τον στείλει ξανά δανεικό στον Ολυμπιακό.Aitwlos έγραψε: 15 Μαρ 2024, 15:54Την ρήτρα του Πόντενσε την ξέρουμε;Λεγεών έγραψε: 15 Μαρ 2024, 15:53 Μεγάλο στοίχημα για τον Μαρινάκη το ποιους και πόσους θα καταφέρει να κρατήσει το καλοκαίρι. Ο Κάρμο έχει 18 μύρια, αλλά οι μακρινές του μπαλιές έχουν ακρίβεια διαβήτη, και είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό. Ο Όρτα και ο Τσικίνιο είναι απίστευτοι, δεν σταματάνε να τρέχουν.
Αν θέλει να κάνει ομάδα, έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις.
Ωραίος εξτρέμ ήταν και ο Κανός, το παλικαράκι που ήρθε πέρυσι, αλλά ήθελε να γυρίσει Ισπανία και να πάει στην ομάδα που υποστήριζε από παιδί, οπότε δεν έκατσε. Μικρός είναι, ίσως έρθει ξανά στο μέλλον.
Το παιδί έχει γυρίσει ήδη σπίτι του. Για αυτό αναρωτιέμαι αν υπάρχει ρήτρα. Στα μέσα της χρονιάς ψιλοσερνοταν αλλά τέτοιοι παίκτες είναι πολυτέλεια για ελληνικό ποδόσφαιρο.
( Και έχει έρθει βελτιωμένος.)
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Αγόρια. Εμείς οι πρεσβευτές μπορούμε να μην τσακωνόμαστε μεταξύ μας;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Κόκκορας
ναι αλλα μονο η γαλατα εχει σηκωσει κατσαρολι και καθε χρονο ακουνε αφιερωματα και εχουν την καζουρα με τις ευρωπαικες αποτυχιεςZelda έγραψε: 15 Μαρ 2024, 15:47 Η Φενερ ειναι καλη κληρωση
Εχει να παρει πρωταθλημα απο το 2014 και ειναι ο απολυτος στοχος της. Το παει ποντο-ποντο.
ειναι δυνατον να πεταξουν στους 8 με σχετικα βατο αντιπαλο χιαστι;
- Κόκκορας
χαβαλε του εκανα!ειναι γκαντεμια να συμβει αυτοAitwlos έγραψε: 15 Μαρ 2024, 16:20Αγόρια. Εμείς οι πρεσβευτές μπορούμε να μην τσακωνόμαστε μεταξύ μας;
Για πόσο καιρό ακόμα; Νομίζω είναι θέμα χρόνου να κατακλυστεί και αυτή η διοργάνωση από τις μικρομεσαίες ή μεσαιόμικρες ομάδες των 5 μεγάλων πρωταθλημάτων (Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία), αμέσως μετά την φάση των ομίλων.Tarkovsky έγραψε: 15 Μαρ 2024, 16:16 τις υποχρέωσε να επαναφέρουν μια διοργάνωση για τους πληβείους του ποδοσφαίρου, στην οποία πλέον έχουμε πιθανότητες διάκρισης
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Κόκκορας
εντωμεταξυ Αεκτσης να λεει ο δικος μας ομιλος ειχε πιο γερα ονοματα!
στον οποιο βγηκαν τελευταιοι

στον οποιο βγηκαν τελευταιοι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 15 Μαρ 2024, 16:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κόκκορας έγραψε: 15 Μαρ 2024, 16:15![]()
τεσπα αντε να δουμε,για καθε εναν ΠΑΟΚτση,Ολυμπιακο που λεει παλι καλα επειδη κληρωθηκαμε με μπριζ και τον τουρκο
υπαρχουν δυο τουρκοι και βελγοι που λενε τα ιδια για μας![]()
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
είναι σαν αυτά τα τηλεπαιχνίδια που λέει η ερώτηση πόσους κατοίκους έχει η Κίνα και απαντάει ο πρώτος ένα εκατομμύριο οπότε ο δεύτερος και ένα εκατό να πει κερδίζειΚόκκορας έγραψε: 15 Μαρ 2024, 16:15
![]()
τεσπα αντε να δουμε,για καθε εναν ΠΑΟΚτση,Ολυμπιακο που λεει παλι καλα επειδη κληρωθηκαμε με μπριζ και τον τουρκο
υπαρχουν δυο τουρκοι και βελγοι που λενε τα ιδια για μας![]()
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Κόκκορας
εμενα με ειχε χαλασει που καταργησαν το κυπελλουχωνTarkovsky έγραψε: 15 Μαρ 2024, 16:16 τις υποχρέωσε να επαναφέρουν μια διοργάνωση για τους πληβείους του ποδοσφαίρου, στην οποία πλέον έχουμε πιθανότητες διάκρισης
απο εκει και περα ρε σεις,ποσα σηκωσαμε τοτε που ειχε 3 διοργανωσεις και ξαφνικα οι βαζελοι τα χωνουν στο κονφερενς(που ξαναλεω αποκλειστηκαν απο προκριματικα περσι)
ή μηπως να ξαναβαλω κληρωσεις..μεγαθηρια σε επιτυχημενες χρονιες παλια;
καλα το παει η διοργανωση εμεις π.χ επρεπε να αποκλεισουμε χαιντουκ,μπειταρ(χαρτς,αμπερντιν) να στειλουμε αιντραχ στους 16 και να αποκλειστει
κατοπιν δυναμο,τωρα μπριζ,μετα φιορεντινα και στο τελος αστον βιλα
ο Ολυμπιακος τοπολα,μακαμπι,φενερμπαχτσε,αστον βιλα και στο τελος ΠΑΟΚ
ποιον αλλο θες για να παρεις τιτλο στο κονφερενς; την σιτυ;
ειχε αρκετες χρονιες παλια προ ομιλων στο πρωταθλητριων που το σηκωνες ευκολοτερα
έχει και συνέχεια. Οταν άκουσα το 1-5 κατέβηκα σε ένα καφροκαφενείο που ήταν κάτι ξεδοντιάρηδες μεσήλικες. Ε λέω δεν ξέρουν οτι είμαι Ολυμπαικός. Ομως αυτοί το κατάλαβαν γιατί πρώτη φορά πήγαινα. Οπότε ένα καφρομπαούγκι άρχισε να βρίζει μάνες και τέτοια ασφαλής γιατί σου λέει εδώ δεν μπορεί να πει τίποτε θα φοβηθεί με δεκαπέντε κάφρους. Και το βρήκε, οπότε έφυγα και δεν είδα ούτε τη συνέχεια.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Τελικό με Φενέρ στην ΑγιάΣοφιά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
λες;Λεγεών έγραψε: 15 Μαρ 2024, 16:21Για πόσο καιρό ακόμα; Νομίζω είναι θέμα χρόνου να κατακλυστεί και αυτή η διοργάνωση από τις μικρομεσαίες ή μεσαιόμικρες ομάδες των 5 μεγάλων πρωταθλημάτων (Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία), αμέσως μετά την φάση των ομίλων.Tarkovsky έγραψε: 15 Μαρ 2024, 16:16 τις υποχρέωσε να επαναφέρουν μια διοργάνωση για τους πληβείους του ποδοσφαίρου, στην οποία πλέον έχουμε πιθανότητες διάκρισης
ελπίζω όχι, αλλά θα μου πεις σιγά που χέστηκαν για τις ποδοσφαιρικές αγορές των 10 εκατομμυρίων (τηλε)θεατών όπως εμείς και τόσες άλλες χώρες
θα δούμε
σε κάθε περίπτωση, οι ενδιάμεσες χρονιές μέχρι τότε είναι ευκαιρία για πορείες
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Θα το πάρει η Φενέρ μέσα στην Αγιασοφιά και θα γράφουν οι Μογγόλοι ότι κατέκτησαν και την καινούρια και την έκαναν και αυτή τζαμί να προσκυνάνε οι Ελληνες.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos