Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Μαρ 2024, 13:21Κρίμα που δεν έχει ο Γιαννόπουλας δικηγορική άδεια γιατί θα έπαιρνε και αποζημίωση.nyxtovios έγραψε: 15 Μαρ 2024, 13:20 Τώρα μένει να δούμε και πόσα θα πλερώ για πρόστιμα.
Δεν αρκεί μόνο το πηγεσπιτιτης
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
Re: Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
Alex Amsterdam
Το τι εχω γραψει με το τι υποστηριζουν καποιοι οτι εγραψα δεν εχει καμια σχεση.

από Alex Amsterdam » 05 Μαρ 2024, 18:25
Παιδια συνεχιζετε να μην αντιμετωπιζετε το θεμα στις πραγματικες του διαστασεις.
Προκειται για ενα θεμα της πλακας.
Και οπως ειπα αν η Αννα Μισελ δεν εκανε δηλωσεις θα ειχε ηδη τελειωσει.
Αννα Μισελ δεν πηρες τηλ τωρα μπορει να σε πεταξει ο Κυριακος σαν στιμμενη λεμονοκουπα.
Γιατι;Γιατι μπορει.
από Alex Amsterdam » 04 Μαρ 2024, 12:07
Δεν θα μου προκαλεσει εκπληξη ακομη και το να βγει η Αννα Μισελ απο τα ψηφοδελτια
Ο Κυριακος εχει καθαρισει πολλους και ας ειχαν και δικιο.
Αυτο που βρισκω τελειως απιθανο ειναι να κινηθουν πανω απο 4 ατομα νομικα εναντιον της
από Alex Amsterdam » 04 Μαρ 2024, 01:11
Μονο δικομανεις η ταλιμπαν αλλων κομματων θα κανουν κινηση
Θα μεινει ανεκπληρωτο το οραμα του φοσιλις
από Alex Amsterdam » 04 Μαρ 2024, 00:11
Μιλαμε για max 4 ατομα να κινηθουν νομικα
Και πολλα μπορει να λεω.
από Alex Amsterdam » 04 Μαρ 2024, 00:41
Αν η Μισελ ανεθετε σε μενα την διαχειριση αυτης της μινι κρισεως θα ειχε τελειωσει το θεμα
Δεν θα ειχε κανει καμια δηλωση σε κανεναν,ουτε καποιο ποσταρισμα
από Alex Amsterdam » 03 Μαρ 2024, 22:01
Δεν εχω καποιο σχολιο με το οποιο να ασχοληθηκα με το υπουργειο η την πηγη των mails
Εχω μιλησει συγκεκριμενα για 3 τυπους που την απειλουν με μυνησεις στο τουιτερ και εχω εξηγησει για ποιον λογο θα χασουν αν κινηθουν νομικα'
Δεν εχω σχολιασει τιποτε αλλο γι αυτο το θεμα της πλακας.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 15 Μαρ 2024, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εκεί που κάνεις λάθος, είναι ότι δεν υπάρχει θέμα για εμάς, όπου νυχθημερών μας τηλεφωνούν για προσφορές αερίου, ρεύματος, κινητής τηλεφωνίας κλπ, χωρίς να μας προβληματίζει που στο καλό βρήκαν τα στοιχεία μας και το τηλέφωνό μας.
Γιατί είμαστε μπανανία.
Ε, φαίνεται πως τα προσωπικά δεδομένα, παίζουν σημαντικό ρόλο στις χώρες που βρίσκονται κάπως πιο δυτικά. Εστω και προσχηματικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν είναι έτσι, ας βγάλουμε και μη Έλληνες όσους έχουν όνομα που τελειώνει σε -πουλος γιατί κατά το ήμισυ τουλάχιστον είναι λατινογενές.nyxtovios έγραψε: 15 Μαρ 2024, 13:37 Το λιγότερο είναι αυτό.
Εδώ μας πασάραν ως Έλληνα τζατζικοφάγο τον Κοκο. Και την άλλη που ήρθε από τη Σουηδία ή το Λουξεμβούργο ή από όπου αλλού είναι με αυτό το όνομα.
Η καταγωγή και το ξενικό του ονόματος δεν αποτελούν κάποιο πρόβλημα γενικά, ούτε ως προς την ελληνικότητα κάποιου ειδικότερα.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
https://www.newsbreak.gr/politiki/57429 ... soterikon/
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η Ασημακοπούλου ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές: «Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας» υποστήριξε σε ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η Ασημακοπούλου ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές: «Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας» υποστήριξε σε ανάρτησή της.
ΓΓ θα παραδεχτείς ότι ηττήθηκες;
-
Alex Amsterdam
Δεν εχει ανατραπει κατι απο αυτα που εχω γραψει στο νημα αγαπητε φιλε.
Άρα δηλαδή είναι θέμα της πλάκας το να διαρρέονται από το Υπουργείο Εσωτερικών προσωπικά δεδομένα πολιτών. Για ένα θέμα της πλάκας παραιτείται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου και ο γραμματέας αποδήμων της ΝΔ.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δεν φταίνε αυτοί. Δύσκολο να σου ζητήσει κάτι η Μισέλ και να το αρνηθείς. Καθόλου τυχαίο που ήταν και οι δύο άνδρες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Μαρ 2024, 14:02 Δεν φταίνε αυτοί. Δύσκολο να σου ζητήσει κάτι η Μισέλ και να το αρνηθείς. Καθόλου τυχαίο που ήταν και οι δύο άνδρες.
-
Alex Amsterdam
Να μην λεμε ξανα τα ιδιαΒίνγκιλοτ έγραψε: 15 Μαρ 2024, 13:58 Άρα δηλαδή είναι θέμα της πλάκας το να διαρρέονται από το Υπουργείο Εσωτερικών προσωπικά δεδομένα πολιτών. Για ένα θέμα της πλάκας παραιτείται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου και ο γραμματέας αποδήμων της ΝΔ.
Ειναι θεμα της πλακας δεν θα επιφερει ποινικες συνεπειες στην Αννα Μισελ ουτε τα προστιμα που φανταζεται ο φοσιλις.
Επαναλαμβανω ομως γιατι μοιαζει να μην γινεται κατανοητο αν και ειναι πολυ απλο,οτι εγω δεν εχω ασχοληθει ποτε με τα του υπουργειου και την προελευση της λιστας.
ΒέβαιαAlex Amsterdam έγραψε: 15 Μαρ 2024, 14:25Να μην λεμε ξανα τα ιδιαΒίνγκιλοτ έγραψε: 15 Μαρ 2024, 13:58 Άρα δηλαδή είναι θέμα της πλάκας το να διαρρέονται από το Υπουργείο Εσωτερικών προσωπικά δεδομένα πολιτών. Για ένα θέμα της πλάκας παραιτείται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου και ο γραμματέας αποδήμων της ΝΔ.
Ειναι θεμα της πλακας δεν θα επιφερει ποινικες συνεπειες στην Αννα Μισελ ουτε τα προστιμα που φανταζεται ο φοσιλις.
Επαναλαμβανω ομως γιατι μοιαζει να μην γινεται κατανοητο αν και ειναι πολυ απλο,οτι εγω δεν εχω ασχοληθει ποτε με τα του υπουργειου και την προελευση της λιστας.
εσυ απλα σφουγγαριζεςAlex Amsterdam έγραψε: 15 Μαρ 2024, 14:25Να μην λεμε ξανα τα ιδιαΒίνγκιλοτ έγραψε: 15 Μαρ 2024, 13:58 Άρα δηλαδή είναι θέμα της πλάκας το να διαρρέονται από το Υπουργείο Εσωτερικών προσωπικά δεδομένα πολιτών. Για ένα θέμα της πλάκας παραιτείται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου και ο γραμματέας αποδήμων της ΝΔ.
σκατα ειναι? εμετος ειναι? τι φταις εσυ?
η δουλεια δεν ειναι ντροπη
περηφανεια μονο ρε, το κεφαλι ψηλα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium