!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκριματικα chl/europa/conference
- SpAcE_PaNtHeR
Re: Προκριματικα chl/europa/conference
εριξα ,thanks
έχω παίξει ΠΡΟημιτελικά ως πατέρας, ως παντρεμένος, ως μαθητής (και ως αγέννητος)Aitwlos έγραψε: 15 Μαρ 2024, 01:54Έλα γλυκά. Πέρασε φάση ομίλων που τη την τελευταία φορά που το κατάφερες ήμουν παρθένος και κοντεύω να 40αρισω και μετά μιλάς για ημιτελικά. Πάλι καλά που δεν μου θυμηθηκες τον τελικο![]()
Είπαμε. 2 ομάδες κρατάνε ψηλά την σημαια
εσύ μέχρι φέτος μόλις μία φορά, τότε που έσπαγες καβλόσπυρα
σου ρίχνω στα αυτιά
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Μαδουραίος
MΠΑΟΚ
Γαυρος
Βικτόρια Πλζεν
Mπριζ
Ευρωπαϊκά μεγαθήρια και οι τρείς ομάδες , έτοιμες να διεκδικήσουν το Μilko Cup Ευρώπης.
Ντροπη της Uefa αυτη η διοργανωση
Γαυρος
Βικτόρια Πλζεν
Mπριζ
Ευρωπαϊκά μεγαθήρια και οι τρείς ομάδες , έτοιμες να διεκδικήσουν το Μilko Cup Ευρώπης.
- TOR
- Phorum.gr user: TOR
Tarkovsky έγραψε: 15 Μαρ 2024, 04:03έχω παίξει ΠΡΟημιτελικά ως πατέρας, ως παντρεμένος, ως μαθητής (και ως αγέννητος)Aitwlos έγραψε: 15 Μαρ 2024, 01:54Έλα γλυκά. Πέρασε φάση ομίλων που τη την τελευταία φορά που το κατάφερες ήμουν παρθένος και κοντεύω να 40αρισω και μετά μιλάς για ημιτελικά. Πάλι καλά που δεν μου θυμηθηκες τον τελικοTarkovsky έγραψε: 15 Μαρ 2024, 01:51
ας φτάσει κάποιος σας ημιτελικά και ξανασυζητάμε περί πρέσβεων
μέχρι τότενες: έκανε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόζμο όλο![]()
Είπαμε. 2 ομάδες κρατάνε ψηλά την σημαια
εσύ μέχρι φέτος μόλις μία φορά, τότε που έσπαγες καβλόσπυρα
σου ρίχνω στα αυτιά![]()
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η φετινή είναι η τρίτη παρουσία (που θυμάμαι) του Ολυμπιακού σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης (1993 Κυπελλούχων, 1999 Τσάμπιονς Λιγκ, 2024 Κόνφερενς). Το 1993 μάλιστα είχε αποκλείσει τη Μονακό (του Κλίνσμαν) και αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την ισχυρή Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία απέκλεισε οριακά η μετέπειτα νικήτρια της διοργάνωσης Πάρμα, που μάλιστα 2 χρόνια αργότερα κατέκτησε και το ΟΥΕΦΑ. Το 1999 προκρινόταν στην οχτάδα ο πρώτος από κάθε όμιλο (και μόνο 2 από τους 6 δεύτερους) και ο Ολυμπιακός πέρασε πρώτος από τον όμιλό του. Μετά αποκλείστηκε από τη Γιουβέντους (του Ζιντάν, του Ντάβιντς και των άλλων μεγάλων αστεριών). Δεν αντιμετώπισε καμία... Λέγκια Βαρσοβίας
Αν μιλάμε για τον 20ό αιώνα, άντε να παραδεχτώ ότι ο ΠΑΟ είχε κάποιες αξιόλογες χρονιές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (τηρουμένων πάντα των αναλογιών, αφού τότε περνούσαν μόνο οι πρωταθλητές από κάθε χώρα και το τότε Πρωταθλητριών/Τσάμπιονς Λιγκ ήταν σαφώς πιο εύκολο από το τωρινό Τσάμπιονς Λιγκ). Σας βγάζω πραγματικά το καπέλο μόνο για τη σεζόν 2001-2002. Εκείνη τη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ συμμετείχαν πολλές ομάδες από τα «ελίτ» πρωταθλήματα και στη διάρκειά της περάσατε από δύο φάσεις ομίλων, ήσασταν ομάδα που δύσκολα άνοιγε την άμυνά της ακόμα και ευρωπαϊκό μεγαθήριο και παίξατε στα ίσα την Μπαρτσελόνα του Ριβάλντο σε διπλούς νοκάουτ αγώνες (και ας πήρατε ανύπαρκτο πέναλτι στο πρώτο ματς της Λεωφόρου). Για την τελευταία 20ετία όμως καλύτερα μη μιλάτε. Άσε που, αν τα δικά σας «κατορθώματα» της τελευταίας 20ετίας τα είχε κάνει ο Ολυμπιακός, τα πρωτοσέλιδα κραξίματος θα είχαν φτάσει ως το φεγγάρι. Αλλά βλέπεις υπάρχουν ακόμα και τώρα οι διάφοροι «παραγιοί» του Διακογιάννη (που γέμισε τα κανάλια με σπίκερ και ρεπόρτερ υποστηρικτές της Αγγλίας και του ΠΑΟ), που φροντίζουν το κράξιμο (όταν γίνεται) να γίνεται με το «γάντι».
Ο Ολυμπιακός την τελευταία 15ετία έχει σε γενικές γραμμές πολύ αξιόλογη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, χωρίς δυστυχώς να καταφέρει να αποφύγει κάποια μεμονωμένα «ρεζιλίκια».
Μαδουραίος έγραψε: 15 Μαρ 2024, 04:47 MΠΑΟΚ
Γαυρος
Βικτόρια Πλζεν
Mπριζ
Να υποθέσω ότι είσαι οπαδός του ΠΑΟ και ότι η ομάδα σου δεν καταδέχτηκε να συνεχίσει στο «Μίλκο Καπ» επειδή δε συμμετείχαν «μεγαθήρια» αντάξιά της;
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
Στο twitter οι γαυροι γραφαν για 1-6 ΠΡΙΝ το παιχνιδι. 
Eιναι milco cup,ειναι ντροπη της UEFA το καταλαβαινεις απο τις ομαδες που ειναι στους 8.Ουτε εκει δεν ειναι αξιος να συμμετεχει ο Αλαφουζος ομως.Πρωταθλημα η αεκ ,οι 2 γαυροι ευρωπαικη διακριση(μπορει και κουπα με τοσο χαμηλο επιπεδο και μπολικη κωλοφαρδια,ο γαυρος του νοτου τουλαχιστον) και εσυ παιζε για το κυπελλακι με τον κακομοιρη τον Αρη.Ειναι η μοναδικη φορα που απαξιω να δω τον Παναθηναικο στον τελικο κυπελλου τοσο εχω αηδιασει.Μαδουραίος έγραψε: 15 Μαρ 2024, 04:47 MΠΑΟΚ
Γαυρος
Βικτόρια Πλζεν
Mπριζ
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Πήζεις πατώνεις πονάς και φαίνεταιΜαδουραίος έγραψε: 15 Μαρ 2024, 04:47 MΠΑΟΚ
Γαυρος
Βικτόρια Πλζεν
Mπριζ
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
2 η ώρα η κλήρωση ε; άντε παμε Φλωρεντία να τους βγάλουμε αυτούς να τελειώνουμε μαζί τους και τα λέμε ημιτελικά με τον γαυρο
Μεταξύ Φιορεντίνα και Λιλ ποια είναι προτιμότερη; Δεν είναι προτιμότερη η Λιλ;
Μπα, πιο σοβαρή η ΛιλMaspoli έγραψε: 15 Μαρ 2024, 10:07 Μεταξύ Φιορεντίνα και Λιλ ποια είναι προτιμότερη; Δεν είναι προτιμότερη η Λιλ;
Πάμε Ιταλία
-
Νετο Γκουερινο
Μακριά από την ΛιλMaspoli έγραψε: 15 Μαρ 2024, 10:07 Μεταξύ Φιορεντίνα και Λιλ ποια είναι προτιμότερη; Δεν είναι προτιμότερη η Λιλ;
- Λίνο Βεντούρα
Καυλα εχθές. Ιδίως το πρώτο ημίχρονο.
Μπράβο και στους γκέιδες που περάσανε κι αυτοί.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Μετά από πολλά πολλά χρόνια γυάλιζε το μάτι τους, μπήκαν να τους καταπιούνΛίνο Βεντούρα έγραψε: 15 Μαρ 2024, 10:49 Καυλα εχθές. Ιδίως το πρώτο ημίχρονο.
Νομίζω μεγάλη ευθυνη του βιερινια
Είναι ταχυδυναμικοι αυτοί οι γαλλοι, δεν είναι το στυλ μαςΝετο Γκουερινο έγραψε: 15 Μαρ 2024, 10:34Μακριά από την ΛιλMaspoli έγραψε: 15 Μαρ 2024, 10:07 Μεταξύ Φιορεντίνα και Λιλ ποια είναι προτιμότερη; Δεν είναι προτιμότερη η Λιλ;
Οι μόνοι που δεν θέλω
-
Νετο Γκουερινο
Είναι καβλωμενοι και αυτοί για ευρωπαϊκό τίτλο και σίγουρα δεν θα σε υποτιμήσουν ,συν φυσικά ότι είναι πολύ αθλητική ομαδαjason0 έγραψε: 15 Μαρ 2024, 11:19Είναι ταχυδυναμικοι αυτοί οι γαλλοι, δεν είναι το στυλ μαςΝετο Γκουερινο έγραψε: 15 Μαρ 2024, 10:34Μακριά από την ΛιλMaspoli έγραψε: 15 Μαρ 2024, 10:07 Μεταξύ Φιορεντίνα και Λιλ ποια είναι προτιμότερη; Δεν είναι προτιμότερη η Λιλ;
Οι μόνοι που δεν θέλω
Από βίλα και Λιλ προτιμώ βίλα