!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουρολίγκουε 24
Re: Γιουρολίγκουε 24
Μπαζουμπααααα....καύλααααα 
Οι βολες έχουν σχέση και με την ένταση που βάζεις στην άμυνα.Πρετεντέρης έγραψε: 14 Μαρ 2024, 21:42 Μεγάλη νίκη, το πήρε μόνος του ο Ράιτ.
Γαμω τις βολές μου πάλι.![]()
Στατικό σουτ όταν είσαι στα όρια σου δεν είναι ευκολο.
Όταν βάζει βολές ο ΟΣΦΠ πρέπει να ανησυχείς
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Μλκιες. Και ο Γουοκαπ ήταν απίστευτος σήμερα, μεγαλος απων ο Καναν.Πρετεντέρης έγραψε: 14 Μαρ 2024, 21:42 Μεγάλη νίκη, το πήρε μόνος του ο Ράιτ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Παλαιοελλαδίτης
Μεγάλη νίκη για τον Θρύλο! 
O Ραιτ που δεν μας εκανε εμας που 1 πενταρι εχουμε,και εκανε στον γαυρο που ειχε ηδη 3 πολυ καλα πενταρια.Μπραβο Τρακη με μια κινηση εριξες ολη την χρονια μας στα σκουπιδια.Πρετεντέρης έγραψε: 14 Μαρ 2024, 21:42 Μεγάλη νίκη, το πήρε μόνος του ο Ράιτ.
- Πρετεντέρης
Όντως, αν και τραυματισμένος, ήταν πολύ καλός. Είναι ο πιο κομβικός παίχτης μας.Bazoomba έγραψε: 14 Μαρ 2024, 21:48Μλκιες. Και ο Γουοκαπ ήταν απίστευτος σήμερα, μεγαλος απων ο Καναν.Πρετεντέρης έγραψε: 14 Μαρ 2024, 21:42 Μεγάλη νίκη, το πήρε μόνος του ο Ράιτ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Σωστός.paotaris έγραψε: 14 Μαρ 2024, 21:50O Ραιτ που δεν μας εκανε εμας που 1 πενταρι εχουμε,και εκανε στον γαυρο που ειχε ηδη 3 πολυ καλα πενταρια.Μπραβο Τρακη με μια κινηση εριξες ολη την χρονια μας στα σκουπιδια.Πρετεντέρης έγραψε: 14 Μαρ 2024, 21:42 Μεγάλη νίκη, το πήρε μόνος του ο Ράιτ.
Μια απλή κίνηση που θα τα γύριζε όλα τούμπα...αλλά δεν νομιζω ότι φταίει το τράκης, ο whataman απ ότι κατάλαβα είπε το... den telo δεξιά
Να ξαναπουμε εδω πως ο Ναν με σοβαρη αμυνα απεναντι ειναι μεγαλο βαριδι. Τους γαμησε στο 1ο μερος, πρεπει να δεχτηκαν πανω απο τα 2/3 των ποντων που εβαλε ο Ναν στο αντιστοιχο διαστημα. Ο Παναθηναικος μοιαζει εγκλωβισμενος, οτι και να δοκιμασε ο Εργκιν βρηκε πανω σε τοιχο.
Η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη αν έμπαιναν και τα τρίποντα. Ο Παναθηναικος αγγιξε το ταβανι του στην περιφερεια με 42%, εμείς τελειώσαμε με 26%
Η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη αν έμπαιναν και τα τρίποντα. Ο Παναθηναικος αγγιξε το ταβανι του στην περιφερεια με 42%, εμείς τελειώσαμε με 26%
- Μαδουραίος
Μιλανε τα πουτανακια μας?
Είναι το κομάντο μας, σε καλή μέρα τα κάνει όλα όπως με την Ζαλγκιρις. Σημερα που επιθετικα δεν εκανε σχεδόν τιποτα, ήξερες οτι αν μπει στο παρκε, ο Ναν θα λουφαξει. Δεν υποτιμώ τον Γκος, που ειναι αξιοπρεπέστατος αμυντικος, αλλα ο Γουοκαπ είναι ο μόνος που θα τον ρίξεις πανω στον σταρ της αλλης ομαδας και θα τον κανει Λουντζη.Πρετεντέρης έγραψε: 14 Μαρ 2024, 21:51Όντως, αν και τραυματισμένος, ήταν πολύ καλός. Είναι ο πιο κομβικός παίχτης μας.Bazoomba έγραψε: 14 Μαρ 2024, 21:48Μλκιες. Και ο Γουοκαπ ήταν απίστευτος σήμερα, μεγαλος απων ο Καναν.Πρετεντέρης έγραψε: 14 Μαρ 2024, 21:42 Μεγάλη νίκη, το πήρε μόνος του ο Ράιτ.
Τουλάστιχον θα φάμε με χαμόγελο το περιτμημένο πέος που ακολουθεί 
- Πρετεντέρης
Πάντως ο Αχταρμαν έβαλε τον Παλτοφσκι μέσα. Ο Αντετοκούμπο θα βοηθούσε κατά του Ραιτ. Επίσης, έκανε κάτι που είχα σκεφτεί, να βάλει τον Γκραντ πάνω στον Ουοκαπ, για να μας βραχυκυκλώσει.paotaris έγραψε: 14 Μαρ 2024, 21:50O Ραιτ που δεν μας εκανε εμας που 1 πενταρι εχουμε,και εκανε στον γαυρο που ειχε ηδη 3 πολυ καλα πενταρια.Μπραβο Τρακη με μια κινηση εριξες ολη την χρονια μας στα σκουπιδια.Πρετεντέρης έγραψε: 14 Μαρ 2024, 21:42 Μεγάλη νίκη, το πήρε μόνος του ο Ράιτ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2081 Απαντήσεις
- 44101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol