!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απόπειρα αυτοκτονίας μαθητή - εκφοβισμός στο σχολείο του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Athina__P

Re: Απόπειρα αυτοκτονίας μαθητή - εκφοβισμός στο σχολείο του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

paul25 έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 14:54 Εσυ φιλε μου αν ησουν διευθυντης του σχολειου τι θα εκανες;
Υπάρχουν συγκεκριμένες δομές μέσα στο σχολικό σύστημα που έχουν ανθρώπους που είναι αυτή η δουλειά τους. :102: :smt017 Να παρακολουθούν και να παρεμβαίνουν. Δεν γνωρίζω σε τι βαθμό αυτό εφαρμόζεται ανά διοικητική περιφέρεια. Έχω υπόψη μου χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες, μια άλλη περιοχή της Αττικής, όπου το λιγότερο που κάνουν είναι ομιλίες ανοιχτές για όλο το σχολείο, και συγκεκριμένες δράσεις με συγκεκριμένους μαθητές όταν βρουν προβλήματα και μπορούν να συνεργαστούν, γιατί μιλάμε και για μεγάλα παιδιά. Δεν ακούστηκε να έγινε το μίνιμουμ για το συγκεκριμένο σχολείο;
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

πέρασε μια δερμάτινη ζώνη στο λαιμό του και την έσφιξε. Λίγα λεπτά αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο πάτωμα.
σκηνη απο εργο μου θυμιζει αυτο
Ορισμενοι θα αρχιζετε να σκουζετε αλλα καποια παιδια καποια στιγμη πρεπει να βγαλουν αρχιδια ,το οτι εισαι γκευ η ευαισθητος δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να σηκωσεις χερι ,ο Γκλετσος ολο σε τσαμπουκαδες εμπλεκε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 16 Νοέμ 2018, 06:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

A ναι και κάποια εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι έτυχε μπροστά στο συμβάν να βρίσκεται ένας θείος του παιδιού και οι γονείς ήταν κάπου αλλού...
Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

perseus έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 06:42
πέρασε μια δερμάτινη ζώνη στο λαιμό του και την έσφιξε. Λίγα λεπτά αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο πάτωμα.
σκηνη απο εργο μου θυμιζει αυτο
Ορισμενοι θα αρχιζετε να σκουζετε αλλα καποια παιδια καποια στιγμη πρεπει να βγαλουν αρχιδια ,το οτι εισαι γκευ η ευαισθητος δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να σηκωσεις χερι ,ο Γκλετσος ολο σε τσαμπουκαδες εμπλεκε
χαζομάρες. άμα κατέβαζε τα μούτρα μερικών, θα έρχονταν οι γονείς και θα έκαναν σκηνικό και θα τον κατηγορούσαν όλοι μαζί

γενικά οι νταήδες είναι έτσι λόγω των οικογενειών τους. οι γονείς τους έχουν τα δεκαπλάσια ψυχολογικά

η μόνη λύση είναι να έχεις δικό σου δίκτυο υποστήριξης, τόσο σε φίλους όσο και στην οικογένεια. Τα σκηνικά αυτά είναι 100% κοινωνικό θέμα και όχι θέμα πολεμικής ικανότητας ξέρω γω
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Η διευθύντρια του σχολείου φοβάται μήπως πίσω από το νέο περιστατικό είναι η ίδια ομάδα που ενοχλούσε τότε το αγόρι που αυτοκτόνησε.
δηλαδή η ομάδα που ενοχλούσε το παιδί που αυτοκτόνησε εξακολουθεί να υπάρχει.
Μάλιστα.

εδιτ : Paul ούτε εγώ ξέρω τι θα έκανα άμα ήμουν εγώ ο διευθυντής, άρα όλα καλά ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

το θεμα ειναι τι τον αφηνουν οι νομοι τον διευθυντη να κανει, εκτος απο μονιμη αποβολη απο το σχολειο;

και διασπαση της ομαδας σε διαφορετικα σχολεια το καθε παιδι.

επισης ελεγχος απο κοιν λειτουργους και παιδοψυχολογους στις οικογενειες αυτων των παιδιων, γιατι απο κει ξεκινα το προβλημα.

και ισως απομακρυνση τους απο αυτες, αν οι γονεις αδιαφορουν και τα χουν παραμελήσει.

ένα παιδι δεν γινεται στα καλα καθουμενα νταης ή τοσο ευαισθητο. απο αυτα που βλεπει σπιτι του γινεται.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Εγώ της είπα της ανηψιάς μου, βαράς δίχως αύριο όποιο μαλακηστήρι σου πει ή κάνει το παραμικρό. Αγόρι ή κορίτσι.
Μόλις θα πάει σημαδεμένο στη μάνα του ας έρθει να μας βρει.
Της είπα να τη γράψουμε κικ μποξ, καράτε κάτι τελοσπάντων αλλά δε θέλει, θέλει χορούς. Και τα δυο της λέω θα τα κάνεις, ανένδοτη αυτή. Δε ξέρω πως να της αλλάξω γνώμη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Naranjita έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 09:08 το θεμα ειναι τι τον αφηνουν οι νομοι τον διευθυντη να κανει, εκτος απο μονιμη αποβολη απο το σχολειο;

και διασπαση της ομαδας σε διαφορετικα σχολεια το καθε παιδι.

επισης ελεγχος απο κοιν λειτουργους και παιδοψυχολογους στις οικογενειες αυτων των παιδιων, γιατι απο κει ξεκινα το προβλημα.

και ισως απομακρυνση τους απο αυτες, αν οι γονεις αδιαφορουν και τα χουν παραμελήσει.

ένα παιδι δεν γινεται στα καλα καθουμενα νταης ή τοσο ευαισθητο. απο αυτα που βλεπει σπιτι του γινεται.
Εγω θα προτεινα παραδειγματικη τιμωρια των νταηδων με αποβολη τους απο ολα τα σχολειαΝα μην εχουν δηλαδη την δυνατοτητα να πανε σε κανενα σχολειο και να μην εχουν απολυτηριο ουτε γυμνασιου ουτε λυκειου.Μπορουν αν θελουν να δουλεψουν σκουπιδιαρηδες στον δημο και το απολυτηριο γυμνασιου φτανει.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

independent_44 έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 01:24 Γιατί όμως παλιά δεν γίνονταν αυτά;
Είναι πιο ευαίσθητα τα παιδιά σήμερα ή οι "πλάκες" παραχόντρυναν;
Και παλιά γινόντουσαν αυτά. Το μπούλινκ πάντα υπήρχε και θα υπάρχει σε σχολεία, στρατώνες, χώρους εργασίας.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 09:16 Εγώ της είπα της ανηψιάς μου, βαράς δίχως αύριο όποιο μαλακηστήρι σου πει ή κάνει το παραμικρό. Αγόρι ή κορίτσι.
Μόλις θα πάει σημαδεμένο στη μάνα του ας έρθει να μας βρει.
Της είπα να τη γράψουμε κικ μποξ, καράτε κάτι τελοσπάντων αλλά δε θέλει, θέλει χορούς. Και τα δυο της λέω θα τα κάνεις, ανένδοτη αυτή. Δε ξέρω πως να της αλλάξω γνώμη.
αν σε ακουσει το κοριτσι, καταστραφηκε. θα ανοιγει τρελλους τσαμπουκαδες με το παραμικρο, και μελλοντικα η καταληξη της θα ειναι στο χωμα η στη φυλακη.

ευτυχως, φαινεται να μην σε ακουει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 09:54
αν σε ακουσει το κοριτσι, καταστραφηκε. θα ανοιγει τρελλους τσαμπουκαδες με το παραμικρο, και μελλοντικα η καταληξη της θα ειναι στο χωμα η στη φυλακη.

Δε μιλάμε να γίνει αυτή ο νταής του σχολείου ή όποιος της πει κουβέντα να τον χτυπάει. Λέω να μπορεί να αντιμετωπίσει όποιον της ασκεί ψυχολογική βια ή κανονική βια. Και γι' αυτό της λέω να πάει πολεμικές τέχνες για να μάθει να ελέγχει πως θα χτυπάει και που θα χτυπάει. Εφόσον το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται, η λύση είναι απάντηση στη βια με βια. Γνώμη μου.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

paul25 έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 14:54 Εσυ φιλε μου αν ησουν διευθυντης του σχολειου τι θα εκανες;
Αλλαγη σχολικου περιβαλλοντος σε εκεινους που ο μικροκοσμος του σχολειου υποδεικνυει ως εκφοβιστες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Namrail έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 10:09
Αλλαγη σχολικου περιβαλλοντος σε εκεινους που ο μικροκοσμος του σχολειου υποδεικνυει ως εκφοβιστες.
Τα ίδια θα κάνουν και σε άλλο σχολείο. Σε αυτά τα παιδιά πρέπει να γίνει έλεγχος στο οικογενειακό τους περιβάλλον και τα ίδια να τεθούν υπό ψυχολογική παρακολούθηση υποχρεωτικά. Επίσης να υπάρξει νόμος οι γονείς των μπούληδων να αντιμετωπίζουν ποινές. Αλλά επειδή δε θα γίνουν και επειδή είναι και πολλά άλλα που δε λέγονται με κάποιο τρόπο πρέπει να προστατεύονται τα παιδιά που είναι πιο αδύναμα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

blackpaint έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 01:28 Με αλλα λογια, η ιδια παρεα που κανε μπουλινγκ στο αλλο παιδι, εκεινο που αυτοκτονησε, ξανασηκωσε κεφαλι και βρηκε νεο θυμα.
Επειδή το βλέπω αυτό το έργο και το ζω, αυτές οι ομάδες δεν έχουν σταθερή σύνθεση. Είναι λάθος να στοχοποιούνται συγκεκριμένα παιδιά. Τα μαλακιστήρια τα βρίσκουν μεταξύ τους μετά και το θύμα μπούλινκ μπορεί να μπει στην ομάδα και να κάνουν μπούλινκ σε κάποιον άλλον που ήταν στον ομάδα.
Και το θύμα του μπούλινκ μπορεί να μην είναι καμιά αθώα περιστερά. Μπορέι να έιναι κάποιο τσογλανάκι που έχει κάνει αρκετούς εχθρους οι οποιοι σε κάποια φάση συνασπίζονται εναντίον του και τον απομονώνουν και στο τέλος του ρίχνουν και ένα χέρι ξύλο. Και αφού πάρει το μάθημα του θα τα βρει με τους άλλους και θα πάνε να κάνουνε τα ίδια αλλού. Άστο σου λέω δε βγάζεις άκρη, μόνη λύση ο Ηρώδης..
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 10:06
Ασέβαστος έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 09:54

Δε μιλάμε να γίνει αυτή ο νταής του σχολείου ή όποιος της πει κουβέντα να τον χτυπάει. Λέω να μπορεί να αντιμετωπίσει όποιον της ασκεί ψυχολογική βια ή κανονική βια. Και γι' αυτό της λέω να πάει πολεμικές τέχνες για να μάθει να ελέγχει πως θα χτυπάει και που θα χτυπάει. Εφόσον το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται, η λύση είναι απάντηση στη βια με βια. Γνώμη μου.
αυτο δεν εχει απολυτως καμμια σχεση με αυτο που ειπες πριν. πριν ειπες να βαραει διχως αυριο με το παραμικρο. :102:

ενα παιδι δεν μπορει να ξεχωρισει ευκολα το ποτε χρειαζεται να απαντησει με βια, και ποση βια να χρησιμοποιησει καθε φορα. αυτο που ειπες πριν, ειναι συνταγη για το πως να γινει ο μπουλης του σχολειου η/και να καταληξει στο νοσοκομειο.

υπαρχουν σταδια. το πρωτο σταδιο ειναι να λυσει τη μη-βιαιη απειλη (ψυχολογικη βια που λες) με τα λογια, το δευτερο να απευθυνθει σε δασκαλο/γονεα, και το τριτο να του σπασει τα μουτρα του καθικιου.
στην ωμη βια πρεπει φυσικα να αντισταθει αμεσα, αλλα παλι οχι "διχως αυριο". δεν θελεις να αφησει νεκρο το αλλο παιδακι επειδη της τραβηξε τα μαλλια, ας πουμε.

πως θα αντιδρουσες αν το κοριτσακι σου, συμφωνα με τις εντολες σου, αφηνε παραλυτο η στον τοπο ενα αλλο παιδακι για καποια παιδιαστικη σαχλαμαρα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”