Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Μαρ 2024, 13:23
Εκπορνευε και 12χρονο χωρίς κανένα χρηματικό κέρδος, αυτό πρέπει να είναι πρωτοφανές στα ιστορικά χρόνικα.
ένα βασικό πράγμα για τη δικαιοσύνη είναι να καταδικάζεται κάποιος για αυτά που έκανε και οχι να βρούμε έναν αποδιοπομπαίο τράγο να του τα φορτώσουμε όλα.
Αν κατάλαβα καλά αυτός ο τύπος που φυσικά δεν έχει τη συμπάθειά μου και είναι οτι πιο γλοιώδες και παρακμιακό έχω στη λίστα μου , βρήκε το εκδιδόμενο και πήγαινε μαζί του. Μπορεί η πράξη του να ονομαστεί όπως γουστάρει ο καθένας αλλά νομικά οι πράξεις ονομάζονται σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα και σύμφωνα με αυτον απαγγέλονται και οι κατηγορίες και οι ποινές.
κατι τετοιο σκεφτομαι κι εγω.
δηλαδη η προταση για αθωωση ειναι για ενα απο τα αδικηματα, θα φαει 500 χρονια για τα υπολοιπα, δεν ειναι οτι θα γλυτωσει.
Η πρόταση για αθώωση είναι οντως για δύο από τα περισσότερα αδικήματα, αλλά για τα δύο με τη μεγαλύτερη ηθική απαξία.
Ο βιασμός (δηλαδή η αποδοχή ότι αυτό που έκανε ο Μίχος εμπεριέχει βία απέναντι σε ένα κορίτσι 12 ετών) και η εξώθηση σε πορνεία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το θέμα δεν είναι η ποινή που θα φάει αλλά ότι υπάρχει ένα παραδικαστικο κύκλωμα που ουσιαστικά προστατεύει εγκληματίες που διαπλεκονται με την εξουσία.
Ουσιαστικά η πρόταση της εισαγγελέα είναι ένα μυνημα στην κοινωνία ότι οι έχοντες εξουσία μπορούν να διαπράττουν εγκλήματα και να πέφτουν στα μαλακά ενώ οι αδύναμοι να μην μπορούν να βρουν το δίκιο τους.
Το αποτέλεσμα ποιο θα είναι.
1. Να νομιμοποιηθει η αυτοδικαίως στην συνείδηση πολλών.
2. Να οργιάσει τι οργανωμένο έγκλημα με την ανοχή και την υποστήριξη της διεφθαρμένη δικαιοσύνη
Τέλος πληροφορίες η εισαγγελέας φέρεται να πρότεινε ενοχή της μητέρας και για το αδίκημα της εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος της συζύγου του Ηλία Μίχου.
Ρε σεις, τι φάρσα είναι αυτή;
αυτο γιατι να ειναι φαρσα; της ζητησε λεφτα γιανα το βουλωσει, δεν ειναι αδικημα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Τέλος πληροφορίες η εισαγγελέας φέρεται να πρότεινε ενοχή της μητέρας και για το αδίκημα της εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος της συζύγου του Ηλία Μίχου.
Ρε σεις, τι φάρσα είναι αυτή;
αυτο γιατι να ειναι φαρσα; της ζητησε λεφτα γιανα το βουλωσει, δεν ειναι αδικημα;
Την ίδια ώρα που προτείνει την απαλλαγή του Μίχου για τον βιασμό της 12χρονης και την μαστροπεία; Εμένα για φάρσα μου κάνει.
Η εισαγγελική πρόταση χωρίς να την έχω ακούσει αλλά απο Ότο διαβάζω έχει μια σοβαρή αντίφαση.
Αποβτη μια η εισαγγελέας τονίζει πολλαπλως στην αγόρευσή της πως ότι λέει το παιδί είναι αλήθεια 100% και την πιστεύει.
Αλλά αμέσως μετά αναιρεί τον εαυτό της και προτείνει την απαλλαγή από 2 κατηγορίες λόγω αμφιβολιών.
Δεν μπορεί να υπάρχουν αυτά τα δύο μέσα στην ίδια αγόρευσή.
Είτε πιστεύεις ότι έγιναν όπως τα εξιστόρησε το θύμα άρα δεν υπάρχουν αμφιβολίες.
Είτε ότι το θύμα δεν μας τα λέει καλά και υπάρχουν αμφιβολίες για το τι έγινε στην πραγματικότητα.
Βασικά η εισαγγελική πρόταση έτσι όπως έχει μεταφερθεί γιατί δεν την άκουσα είναι μια φάρσα η οποία δεν πρέπει να μετρήσει στο δικαστήριο και πιθανότατα δεν θα μετρήσει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Beria έγραψε: 13 Μαρ 2024, 15:54
Η πρόταση για αθώωση του βιασμού είναι προκλητική
Αποδέχεται ότι η μικρή τα ήθελε
Ο βιασμός, αν δεν κάνω λάθος, νομικά προϋποθέτει χρήση σωματικής βίας και επίθεση.
Στην υπόθεση του Κολωνού δε νομίζω ότι υπήρχε κάτι τέτοιο αλλά ασέλγεια με τη μέθοδο της αποπλάνησης προφανώς. Κατάχρηση σε ασέλγεια που ζητήθηκε από την Εισαγγελέα αυτό ακριβώς σημαίνει και φυσικά πρόκειται για κακούργημα όπως ο βιασμός.
Δεν ξέρω νομικά αλλά νομίζω πως για 12χρονο και με τη θέληση του να ναι .... βιασμός ειναι
ναι.
αν για τη νομικη επιστημη δεν ειναι, αλλα ειναι καταχρηση και ξερωγωτι πωσταλενε οι δικηγοροι, που ομως εχει την ιδια η μεγαλυτερη ποινη με το βιασμο, απο μενα ειναι ενταξει, δεν κολλαω στην ταμπελα.
Ερμής έγραψε: 13 Μαρ 2024, 16:46
Υπάρχει έστω ένας που να πιστεύει οτι η μάνα ειναι αθώα;
Η μανα γιατι κατηγορειται; επειδη δε μπορεσε να τα βαλει με εναν κυβερνητικο με γνωριμιες παντου που οπλοφορουσε;
Εδω βλεπεις, με οσα εγιναν και παλι τον ριχνουν στα μαλακα
επειδη του επαιρνε λεφτα για να γαμει την κορη της, και του ζητουσε να της βρει και αλλους .
Ίσως η 12χρονη (που τώρα πια θα είναι 14χρονη) αποφασίσει κάποια στιγμή να δώσει μια ανώνυμη συνέντευξη ή κάτι τέτοιο. Ειδικά αν νιώθει ότι η απόφαση που θα βγει την αδικεί.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
George_V έγραψε: 14 Μαρ 2024, 10:01
Η εισαγγελική πρόταση χωρίς να την έχω ακούσει αλλά απο Ότο διαβάζω έχει μια σοβαρή αντίφαση.
Αποβτη μια η εισαγγελέας τονίζει πολλαπλως στην αγόρευσή της πως ότι λέει το παιδί είναι αλήθεια 100% και την πιστεύει.
Αλλά αμέσως μετά αναιρεί τον εαυτό της και προτείνει την απαλλαγή από 2 κατηγορίες λόγω αμφιβολιών.
Είτε πιστεύεις ότι έγιναν όπως τα εξιστόρησε το θύμα άρα δεν υπάρχουν αμφιβολίες.
Είτε ότι το θύμα δεν μας τα λέει καλά και υπάρχουν αμφιβολίες για το τι έγινε στην πραγματικότητα.
Βασικά η εισαγγελική πρόταση έτσι όπως έχει μεταφερθεί γιατί δεν την άκουσα είναι μια φάρσα η οποία δεν πρέπει να μετρήσει στο δικαστήριο και πιθανότατα δεν θα μετρήσει.
Δεν υφισταται καποια αντιφαση,αυτοαναιρεση κτλ
Εχει υποστηριξει η κοπελα οτι βιαστηκε απο τον Μιχο;Δεν γνωριζουμε λεπτομερειες.
Απο εκει και περα δεν φτανει μονο η μαρτυρια ενος θυματος για να καταδικαστει καποιος.Γι αυτο τα περι ¨αμφιβολιων"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 14 Μαρ 2024, 10:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η μανα γιατι κατηγορειται; επειδη δε μπορεσε να τα βαλει με εναν κυβερνητικο με γνωριμιες παντου που οπλοφορουσε;
Εδω βλεπεις, με οσα εγιναν και παλι τον ριχνουν στα μαλακα
Η μάνα πρέπει να πάει μέσα για συνέργεια.
Φυσικά και ο Μιχος μαζί.
Να ξέρετε ότι όλο αυτό είναι δικό σας έργο εμετικοι δικαιωματιστες.
Το LGTBQ+(πω μλκ μου σα θανατηφόρα ασθένεια ακούγεται) στο + είναι και οι παιδεραστές. Εκεί πάτησε το μουνοπανο ο Μιχος που δηλώνει ότι είναι ερωτευμένος με το παιδί. . Αντί να έχει εκτελεστεί και το κουφάρι του να το φάνε τα σκυλιά.
Όλοι οι δικαιωματιστες είστε συνένοχοι με το Μιχο. -
Τι σχεση εχουν τα ανθρωπινα δικαιωματα με τον μιχο; ο μιχος παραβιαζε ανθρωπινα δικαιωματα.
Εδω εχουμε το πελςτειακο κρατος στην πιο αηδιαστικη και παρηκμασμενη του μορφη.
Ενας κομματαρχης της νδ, μεσιτης ρουσφετιων, που επειδη του φαινονται ψιχουλα οι απευθειας αναθεσεις που του δινουν, βαζει στο χερι μια εξαθλιωμενη οικογενεια και εκπορνευει ενα 12χρονο. Και τον ριχνουν στα μαλακα ρε πουστη μου. Που ζουμε;
Δε διαβάζεις τι γράφω. Σε μια σωστή κοινωνία το να δηλώνεις ερωτευμένος με 12χρονο θα επρεπε να σημαίνει 25 μέσα στην καλύτερη, ξέχωρα τα υπόλοιπα.
Και ξαναρωτάω, η μάνα για εσένα δεν ειναι συνένοχη;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εχει υποστηριξει η κοπελα οτι βιαστηκε απο τον Μιχο;Δεν γνωριζουμε λεπτομερειες.
Απο εκει και περα δεν φτανει μονο η μαρτυρια ενος θυματος για να καταδικαστει καποιος.Γι αυτο τα περι ¨αμφιβολιων"
Αν μου πεις εσυ οτι ξερεις "Σημερα εκοψα 10 κλαδια απο δεντρα στο κτημα σου"
Και εγω σου απαντησω "Σε πιστευω 100% οτι σημερα εκοψες 10 κλαδια απο δεντρα στο κτημα μου" και αμεσως μετα πω "Αμφιβαλλω οτι εκοψες 10 κλαδια δεντρων απο το κτημα μου"
Βλεπεις το παράδοξο ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Έτσι δημιουργείται δεδικασμένο ώστε οι καταθέσεις θυμάτων να μην λαμβάνονται υπόψη όταν ο θύτης έχει εξουσία.
Αν μου πεις εσυ οτι ξερεις "Σημερα εκοψα 10 κλαδια απο δεντρα στο κτημα σου"
Και εγω σου απαντησω "Σε πιστευω 100% οτι σημερα εκοψες 10 κλαδια απο δεντρα στο κτημα μου" και αμεσως μετα πω "Αμφιβαλλω οτι εκοψες 10 κλαδια δεντρων απο το κτημα μου"
Βλεπεις το παράδοξο ?
1.Βασικα δεν ξερουμε καν τι ακριβως εχει υποστηριξει η κοπελα.
2.Περιεγραψες μια καφενειακη συζητηση ενω εδω μιλαμε για εισαγγελεα και κατηγοριες που μπορουν η δεν μπορουν να στηριχθουν