!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Eurovision 2024

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Eurovision 2024

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:42
AlienWay έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:37

Όλες οι πρώην :) δυτικές χώρες στέλνουν τα τελευταία χρόνια, τέρμα αδιάφορα τραγούδια.

Απλώς γιατί όλες μπήκαν στο κόνσεπτ της πολιτικαλικορεκτίστικης ξεπέτας, έτσι για τα μάτια του κόζμου.
Ναι είναι γεγονός ότι πλην ελάχιστων εξαιρέσεων (που συνήθως ήταν ροκ) οι περισσότερες συμμετοχές ήταν αδιάφορες.
Ε, ακριβώς γι' αυτό αναφέρθηκα σε ξεπέτες. Στην εποχή των σοσιαλμήντια, που το κάθε βλημμένο τη βλέπει ινφλουένσερ και βγάζει χρήματα από αυτό, στέλνεις αυτό που θα πιάσει το συγκεκριμένο τάργκετ γκρουπ. Ριάλιτυ γουέι.
Η eurovision είναι ένα πανηγύρι που στερείται ποιοτικών αρετών και αυτό το καταλαβαίνεις από το γεγονός ότι χώρες που φημίζονται για τη μουσική τους (ακόμη και την "ελαφριά") όπως Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Βέλγιο, συνήθως στέλνουν τραγούδια β διαλογής.

Αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Θεωρώ ότι ακόμη και τα σόσιαλ μίντια να μην υπήρχαν, αυτό δεν θα άλλαζε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:42
Είδαν κι απόειδαν αυτοί της ΕΡΤ με το περσινό που ήταν ο,τι πιο παπάρια έχω ακούσει στη ζωή μου από το βουτυροπαιδο των εφοπλιστών, που δεν πέρασε καν από τον ημιτελικό, και σου λένε οκ, φέτος ας στείλουμε κάτι πραγματικά καλό και ας κερδίσουμε, χαλάλι τα έξοδα, αλλά όχι άλλη ξεφτίλα!

Το βουτυροπαιδο ας πάει κανένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο, τώρα που πέρασε και το νομοσχέδιο, κι ας αφήσει τη μουσική δια παντός. Μας είχε σκοτώσει τα αυτιά.
Βρε ζουζούνο, έχω κάνει ήδη πρόταση για το καλό που προτείνεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2024, 22:41
vantono έγραψε: 12 Μαρ 2024, 22:31 Η eurovision ενώνει τον κόσμο!
Έτσι, ακριβώς έτσι. :)
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2024, 19:17
Ως μπαλέτο της Θώδη, ο vantono μας παίζει ήδη ως πρώτη επιλογή για τον επόμενο χρόνο. Τη δεύτερη θέση την έχω κλείσει εγώ. :P Ζητούνται εθελοντές για πλαισίωση.
Και τρεις σελίδες παρακάτω, διαβάζω αυτό:
vantono έγραψε: 12 Μαρ 2024, 22:05
viewtopic.php?t=16949&start=420#p968007 :102:

έχω παίξει και σε ένα βίντεοκλιπ (όχι τράπερ). Πιάνεται?
Τα μυρίζομαι τα ταλέντα λέμε. :P
Είσαι ή δεν είσαι μέσα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

AlienWay έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:43
AlienWay έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:31

Εγώ έχω να ασχοληθώ από το 2013 γιατί -κακά τα ψέματα- οι ελληνικές συμμετοχές παίζανε άμυνα, δηλαδή δεν αποσκοπούσαν στην πρωτιά, μην τυχόν πάρουν τη πρώτη θέση και υποχρεωθεί η χώρα σε διοργάνωση, που σημαίνει κρατικά ΕΞΟΔΑ.

Κατ' εμέ, έκανε μπαμ ότι ο λόγος που στέλναμε αδιάφορα τραγούδια ήταν ο οικονομικός.
Είδαν κι απόειδαν αυτοί της ΕΡΤ με το περσινό που ήταν ο,τι πιο παπάρια έχω ακούσει στη ζωή μου από το βουτυροπαιδο των εφοπλιστών, που δεν πέρασε καν από τον ημιτελικό, και σου λένε οκ, φέτος ας στείλουμε κάτι πραγματικά καλό και ας κερδίσουμε, χαλάλι τα έξοδα.

Το βουτυροπαιδο ας πάει κανένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο, τώρα που πέρασε και το νομοσχέδιο, κι ας αφήσει τη μουσική δια παντός. Μας είχε σκοτώσει τα αυτιά.
Να σου πω την αλήθεια το τελευταίο που θυμάμαι να μου λέει κάτι και να μου μένει, ήταν του Αγάθωνα.
Κι εγώ αυτό θυμάμαι ως το τελευταίο που να αξίζει. Εμένα βέβαια μ'αρεσε λίγο και το last dance της Στεφανίας της Ολλανδεζας. Ήταν μπαμ γιουροβιζιονικο, δεν ξεχώριζε, δεν είχε χαρακτήρα, αλλά σαν μουσική και μελωδία μου άρεσε.

Κάτι άλλο που ήταν κάπως διαφορετικό από τη γιουροβιζιονικη πεπατημένη, και θα έβρισκε και υποστηρικτές κι εδώ μέσα στο πχορουμ πιστεύω, λόγω πολλών "Ποντίων μακεδονομάχων" (χαχαχαχ) πχορουμιτων που έχομεν (και απορώ πως και δεν βρήκε τότε) ήταν αυτό, το 2016.

Κακό σαν τραγούδι, αλλά το θεωρώ φιλότιμη και risky προσπάθεια.
Άβαταρ μέλους
vantono

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:48
Είδαν κι απόειδαν αυτοί της ΕΡΤ με το περσινό που ήταν ο,τι πιο παπάρια έχω ακούσει στη ζωή μου από το βουτυροπαιδο των εφοπλιστών, που δεν πέρασε καν από τον ημιτελικό, και σου λένε οκ, φέτος ας στείλουμε κάτι πραγματικά καλό και ας κερδίσουμε, χαλάλι τα έξοδα, αλλά όχι άλλη ξεφτίλα!

vantono έγραψε: 12 Μαρ 2024, 22:31 Η eurovision ενώνει τον κόσμο!
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2024, 19:17
Ως μπαλέτο της Θώδη, ο vantono μας παίζει ήδη ως πρώτη επιλογή για τον επόμενο χρόνο. Τη δεύτερη θέση την έχω κλείσει εγώ. :P Ζητούνται εθελοντές για πλαισίωση.
vantono έγραψε: 12 Μαρ 2024, 22:05
viewtopic.php?t=16949&start=420#p968007 :102:

έχω παίξει και σε ένα βίντεοκλιπ (όχι τράπερ). Πιάνεται?
Είσαι ή δεν είσαι μέσα;
Ε όχι και Θώδη :e040:
Αν θέλει η ΜΑΡΙΝΑΡΑ να μου κάνει κάποια πρόταση για να την πλαισιωσω στη σκηνή, δέχομαι! Ειμαι διατεθειμενος να κάνω ο,τι πιο woke μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.
Μέχρι και χορό με ζαρτιερες μπορώ να κάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

vantono έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:49
Είδαν κι απόειδαν αυτοί της ΕΡΤ με το περσινό που ήταν ο,τι πιο παπάρια έχω ακούσει στη ζωή μου από το βουτυροπαιδο των εφοπλιστών, που δεν πέρασε καν από τον ημιτελικό, και σου λένε οκ, φέτος ας στείλουμε κάτι πραγματικά καλό και ας κερδίσουμε, χαλάλι τα έξοδα.

Να σου πω την αλήθεια το τελευταίο που θυμάμαι να μου λέει κάτι και να μου μένει, ήταν του Αγάθωνα.
Κι εγώ αυτό θυμάμαι ως το τελευταίο που να αξίζει. Εμένα βέβαια μ'αρεσε λίγο και το last dance της Στεφανίας της Ολλανδεζας. Ήταν μπαμ γιουροβιζιονικο, δεν ξεχώριζε, δεν είχε χαρακτήρα, αλλά σαν μουσική και μελωδία μου άρεσε.

Κάτι άλλο που ήταν κάπως διαφορετικό από τη γιουροβιζιονικη πεπατημένη, και θα έβρισκε και υποστηρικτές κι εδώ μέσα στο πχορουμ πιστεύω, λόγω πολλών "Ποντίων μακεδονομάχων" (χαχαχαχ) πχορουμιτων που έχομεν (και απορώ πως και δεν βρήκε τότε) ήταν αυτό, το 2016.

Αυτό που έβαλες δεν το θυμάμαι καν. Καλούλι είναι, αλλά λογικά εκείνη τη χρονιά οι πανυγηρτζίδικες συμμετοχές του διαγωνισμού, αξίζανε περισσότερο.

Επίσης δεν έχει κάποιο hook να γαντζωθεί κανείς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
vantono

AlienWay έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:52

Αυτό που έβαλες δεν το θυμάμαι καν. Καλούλι είναι, αλλά λογικά εκείνη τη χρονιά οι πανυγηρτζίδικες συμμετοχές του διαγωνισμού, αξίζανε περισσότερο.

Υπέρτατη κριντζιά το ραπ στα ποντιακά αλλά οκ, σίγουρα καλύτερο από τη σημερινή τραπ που μαστίζει τον τόπο.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

vantono έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:54
AlienWay έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:52

Υπέρτατη κριντζιά το ραπ στα ποντιακά αλλά οκ, σίγουρα καλύτερο από τη σημερινή τραπ που μαστίζει τον τόπο.
Δεν τους έκοψε ότι ο μη ελληνόφωνος ακροατής αγνοεί ότι το ραπ είναι στα ποντιακα. Επομένως δεν θα το εκτιμήσει.

Η μάλλον τους έκοψε, αλλά προφανώς το στείλανε για τους εγχώριους ακροατές και όχι για αυτούς των άλλων χωρών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 13 Μαρ 2024, 16:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:52
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:48

Είσαι ή δεν είσαι μέσα;
Ε όχι και Θώδη :e040:
Αν θέλει η ΜΑΡΙΝΑΡΑ να μου κάνει κάποια πρόταση για να την πλαισιωσω στη σκηνή, δέχομαι! Ειμαι διατεθειμενος να κάνω ο,τι πιο woke μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.
Μέχρι και χορό με ζαρτιερες μπορώ να κάνω.
Για belly dancers, έχω και καλύτερες προτάσεις βρε κουτό. Εσύ θα ήσουν τέρμα άχαρος σε κάτι τέτοιο, δεν το 'χεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Εντωμεταξύ όποτε στέλνουμε ως χώρα κάτι χλιαρό, σοβαροφανές, ή με σταγονίδια πχιότητας, δεν ασχολείται κανείς με τον διαγωνισμό.

Οταν στέλνουμε κάτι controversial, που να το θάβει το 50% του εγχώριου πληθυσμού και πάνω, ΤΟΤΕ ασχολούνται όλοι.

Αλλά... αυτοί είμαστε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

vantono έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:42 Είδαν κι απόειδαν αυτοί της ΕΡΤ με το περσινό που ήταν ο,τι πιο παπάρια έχω ακούσει στη ζωή μου από το βουτυροπαιδο των εφοπλιστών, που δεν πέρασε καν από τον ημιτελικό, και σου λένε οκ, φέτος ας στείλουμε κάτι πραγματικά καλό και ας κερδίσουμε, χαλάλι τα έξοδα, αλλά όχι άλλη ξεφτίλα!
Ναι... βέβαια εγώ έχω μια λίγο διαφορετική ιδέα για το πώς έγιναν τα πράγματα:

2023: -Ρε μεγάλε, πήρε τηλέφωνο εκείνος ο εφοπλιστής και θέλει λέει να σπρώξουμε τον ανηψιό του. -Ναι ρε, ξέρω. Δεν υπάρχει πρόβλημα πέστου, θα το φτιάξουμε

2024: -Ρε μαλάκα τί θα κάνουμε φέτος με τη Eurovision, αν πάθουμε την ίδια νίλα με πέρσι παίζει να μας κόψουν κανένα κονδύλι. -Άσε, το σκέφτομαι κι εγώ, δεν είμαστε τώρα για να αρχίσουν πάλι να φωνάζουν για το χαράτσι της ΕΡΤ και τέτοιες μαλακίες. Να στείλουμε ένα σιγουράκι και από το '25 βλέπουμε πάλι.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
vantono

:sal13:
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

Ο Δημήτρης Σταρόβας, μέσω του πρόσφατου βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, εκφράζει την δυσαρέσκεια του σχετικά με το τραγούδι «Zari» της Μαρίνας Σάττι, το οποίο εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

«Η μουσική δεν είναι: βάλε λίγο Beat, βάλε κι αυτό και Ζουρνά, θα ταιριάξει, αυτά είναι ντουντούκες από την Ανατολή με κάτι περικεφαλαίες που είχε ένα κλιπ. Για μένα αισθητικά απαράδεκτο. Όλος αυτός ο αχταρμάς βαπτίζεται και ως ελληνικό. Καμία σχέση», αναφέρει αρχικά.

«Η μουσική τουλάχιστον – και κάτι ξέρω από μουσική – πρέπει να είναι προϊόν καρδιάς. Αυτά τα φασόν για να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη γκάμα και να πάρουμε και κάνα δεκάρι από καμιά χώρα. Δεν έχει καμία σχέση με τη μουσική. Κακώς για μένα βαπτίζεται και μουσικός διαγωνισμός», ολοκληρώνει ο Δημήτρης Σταρόβας.

δείτε το απο το 3:10 και μετά

Ηρεμα και ευγενικά μιλάει ο άνθρωπος και βέβαια δεν είναι ανώνυμος όπως εγώ.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
vantono

Καιρό ειχες να φανείς μπαρμπαΒαγγέλα, καλώς τον και πάλι.

Τωρα ηρθες να μου ποστάρεις τον μίστερ "ειναι μυθος το δασύτριχό μου στήθος" για ποιο λόγο? Αυτος ως τί κρίνει τη Μαρινάρα? Ως ο ορισμός της υπερπχιότητας? :smt017
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

vantono έγραψε: 13 Μαρ 2024, 19:21 Καιρό ειχες να φανείς μπαρμπαΒαγγέλα, καλώς τον και πάλι.

Τωρα ηρθες να μου ποστάρεις τον μίστερ "ειναι μυθος το δασύτριχό μου στήθος" για ποιο λόγο? Αυτος ως τί κρίνει τη Μαρινάρα? Ως ο ορισμός της υπερπχιότητας? :smt017
:Hρεμα μίλησα Βαντονε υπερπαραγωγέ
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

vag_el έγραψε: 13 Μαρ 2024, 19:25 Βαντονε υπερπαραγωγέ
:smt005:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”