!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Eurovision 2024

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Eurovision 2024

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Πιστεύω οτι η Δρούτσα μας διαβάζει και την έκανες να σκιαχτεί
Γύρευε τώρα ποιά περσόνα να είναι και τί απειλές μπορεί να δέχτηκε...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Πάντως καλά που γίνεται λίγο τζέρτζελο για το τί τραγούδι στέλνουμε κάθε χρόνο, επειδή ο διαγωνισμός αυτός καθ'εαυτός έχει καταντήσει πιο βαρετός κι από συνέντευξη του Χατζηνικολάου.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:21 Πιστεύω οτι η Δρούτσα μας διαβάζει και την έκανες να σκιαχτεί
Γύρευε τώρα ποιά περσόνα να είναι και τί απειλές μπορεί να δέχτηκε...
Δεν είναι ανάγκη να την έκανε ο οποιοσδήποτε να σκιαχτεί.

Προφανώς πληκτρολόγησε στο youtube "zari song reaction" ή κάτι παρόμοιο και είδε ότι το 99% των αντιδράσεων από κατοίκους όλων των χωρών είναι εκθειαστικές.

Προσωπικά βρήκα μόνο μία αρνητική από κάποιον τύπο (όχι Έλληνα) που έλεγε ότι δεν του άρεσε γιατί είναι σαν 6 διαφορετικά τραγούδια σε ένα (που δεν είναι ψέμα).

Ομως οι περισσότεροι το εκθειάζουν. Υπάρχουν πάνω από 50 τέτοια reactions.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

μα αυτή είναι η εικόνα της κατάντιας
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
micmic

Βέβαια το μεγάλο ατού του τραγουδιού είναι οι στίχοι

Εικόνα
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
AlienWay

micmic έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:23 Πάντως καλά που γίνεται λίγο τζέρτζελο για το τί τραγούδι στέλνουμε κάθε χρόνο, επειδή ο διαγωνισμός αυτός καθ'εαυτός έχει καταντήσει πιο βαρετός κι από συνέντευξη του Χατζηνικολάου.
Εγώ έχω να ασχοληθώ από το 2013 γιατί -κακά τα ψέματα- οι ελληνικές συμμετοχές παίζανε άμυνα, δηλαδή δεν αποσκοπούσαν στην πρωτιά, μην τυχόν πάρουν τη πρώτη θέση και υποχρεωθεί η χώρα σε διοργάνωση, που σημαίνει κρατικά ΕΞΟΔΑ.

Κατ' εμέ, έκανε μπαμ ότι ο λόγος που στέλναμε αδιάφορα τραγούδια ήταν ο οικονομικός.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

AlienWay έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:28
Ναι, και; Από συλλογικά μηχανιστικά reactions, άλλο τίποτα. Τη γιουροβίζιον περίμενες να το καταλάβεις; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
micmic

AlienWay έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:31
micmic έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:23 Πάντως καλά που γίνεται λίγο τζέρτζελο για το τί τραγούδι στέλνουμε κάθε χρόνο, επειδή ο διαγωνισμός αυτός καθ'εαυτός έχει καταντήσει πιο βαρετός κι από συνέντευξη του Χατζηνικολάου.
Εγώ έχω να ασχοληθώ από το 2013 γιατί -κακά τα ψέματα- οι ελληνικές συμμετοχές παίζανε άμυνα, δηλαδή δεν αποσκοπούσαν στην πρωτιά, μην τυχόν πάρουν τη πρώτη θέση και υποχρεωθεί η χώρα σε διοργάνωση, που σημαίνει κρατικά ΕΞΟΔΑ.

Κατ' εμέ, έκανε μπαμ ότι ο λόγος που στέλναμε αδιάφορα τραγούδια ήταν ο οικονομικός.
Ένα πράγμα για το οποίο δεν φείσθηκε ποτέ χρημάτων αυτή η χώρα ήταν τα θεάματα. Ίσα-ίσα, πολλοί πολιτικοί θα ήθελαν να γιορτάσουν μια "εθνική επιτυχία" και ταυτόχρονα να σερβίρουν ρεμούλα σε φιλικά λαμόγια.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:31
AlienWay έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:28
Ναι, και; Από συλλογικά μηχανιστικά reactions, άλλο τίποτα. Τη γιουροβίζιον περίμενες να το καταλάβεις; :lol:
Η ελληνική στάση απέναντι σε έναν τέτοιο "ελαφρύ" διαγωνισμό, θα πρέπει να διέπεται από έναν στοιχειώδη ορθολογισμό.

Πολλοί είναι της άποψης να πάμε με μία "αξιοπρεπή" συμμετοχή, για να δείξουμε ποιοι είμαστε και ας ΠΑΤΩΣΟΥΜΕ (στο μυαλό τους συνήθως μια τέτοια συμμετοχή θα είναι τύπου "Ρεμου").

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Οσες φορές πήγαμε με τέτοιες συμμετοχές και πατώσαμε, οι ίδιοι μετά βγαίνανε και κλαιγόντουσαν (όπως στην περίπτωση της συμμετοχής του Αλκαίου).

Επομένως θέλουμε να δείξουμε ποιοί είμαστε κι ας πατώσουμε, ή θέλουμε να στείλουμε κάτι που παρά τις αδυναμίες του, θα έχει ελπίδα για την πεντάδα;

Αυτό είναι το ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσουμε πριν κρίνουμε οποιαδήποτε ελληνική συμμετοχή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

AlienWay έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:31 Κατ' εμέ, έκανε μπαμ ότι ο λόγος που στέλναμε αδιάφορα τραγούδια ήταν ο οικονομικός.
Όλες οι πρώην :) δυτικές χώρες στέλνουν τα τελευταία χρόνια, τέρμα αδιάφορα τραγούδια.

Απλώς γιατί όλες μπήκαν στο κόνσεπτ της πολιτικαλικορεκτίστικης ξεπέτας, έτσι για τα μάτια του κόζμου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:37
AlienWay έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:31 Κατ' εμέ, έκανε μπαμ ότι ο λόγος που στέλναμε αδιάφορα τραγούδια ήταν ο οικονομικός.
Όλες οι πρώην :) δυτικές χώρες στέλνουν τα τελευταία χρόνια, τέρμα αδιάφορα τραγούδια.

Απλώς γιατί όλες μπήκαν στο κόνσεπτ της πολιτικαλικορεκτίστικης ξεπέτας, έτσι για τα μάτια του κόζμου.
Ναι είναι γεγονός ότι πλην ελάχιστων εξαιρέσεων (που συνήθως ήταν ροκ) οι περισσότερες συμμετοχές πολλών χωρών ήταν αδιάφορες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Είδαν κι απόειδαν αυτοί της ΕΡΤ με το περσινό που ήταν ο,τι πιο παπάρια έχω ακούσει στη ζωή μου από το βουτυροπαιδο των εφοπλιστών, που δεν πέρασε καν από τον ημιτελικό, και σου λένε οκ, φέτος ας στείλουμε κάτι πραγματικά καλό και ας κερδίσουμε, χαλάλι τα έξοδα, αλλά όχι άλλη ξεφτίλα!

Το βουτυροπαιδο ας πάει κανένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο, τώρα που πέρασε και το νομοσχέδιο, κι ας αφήσει τη μουσική δια παντός. Μας είχε σκοτώσει τα αυτιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 13 Μαρ 2024, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

AlienWay έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:37

Ναι είναι γεγονός ότι πλην ελάχιστων εξαιρέσεων (που συνήθως ήταν ροκ) οι περισσότερες συμμετοχές ήταν αδιάφορες.
Ε, ακριβώς γι' αυτό αναφέρθηκα σε ξεπέτες. Στην εποχή των σοσιαλμήντια, που το κάθε βλημμένο τη βλέπει ινφλουένσερ και βγάζει χρήματα από αυτό, στέλνεις αυτό που θα πιάσει το συγκεκριμένο τάργκετ γκρουπ. Ριάλιτυ γουέι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

vantono έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:42

Είδαν κι απόειδαν αυτοί της ΕΡΤ με το περσινό που ήταν ο,τι πιο παπάρια έχω ακούσει στη ζωή μου από το βουτυροπαιδο των εφοπλιστών, που δεν πέρασε καν από τον ημιτελικό, και σου λένε οκ, φέτος ας στείλουμε κάτι πραγματικά καλό και ας κερδίσουμε, χαλάλι τα έξοδα.

Το βουτυροπαιδο ας πάει κανένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο, τώρα που πέρασε και το νομοσχέδιο, κι ας αφήσει τη μουσική δια παντός. Μας είχε σκοτώσει τα αυτιά.
Να σου πω την αλήθεια το τελευταίο που θυμάμαι να μου λέει κάτι και να μου μένει, ήταν του Αγάθωνα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

vantono έγραψε: 13 Μαρ 2024, 14:42 και σου λένε οκ, φέτος ας στείλουμε κάτι πραγματικά καλό και ας κερδίσουμε, χαλάλι τα έξοδα, αλλά όχι άλλη ξεφτίλα!
:lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”