Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
kongrosian έγραψε: 12 Μαρ 2024, 23:01
o vag_el είναι καλό παιδί, και μου δίνει την εντύπωση ότι είναι στα όρια του αυτισμού/asperger. το λέω εντελώς καλοπροαίρετα. δεν θέλω να τον προσβάλλω. είναι προφανές ότι δεν κατανοεί πλήρως και δεν συναισθάνεται τις προθέσεις των συνομιλητών του και όσα λέγονται. δεν θα του επιτιθόμουν σε καμία περίπτωση.
κατά τα άλλα το κομμάτι της σαττι είναι μάπα και ακόμα χειρότερη η επιλογή της να πάει στη γιουροβίζιον.
καλησπέρα """"φίλε""""
πώς κυλάει η ζωή;
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
o vag_el είναι καλό παιδί, και μου δίνει την εντύπωση ότι είναι στα όρια του αυτισμού/asperger. το λέω εντελώς καλοπροαίρετα. δεν θέλω να τον προσβάλλω. είναι προφανές ότι δεν κατανοεί πλήρως και δεν συναισθάνεται τις προθέσεις των συνομιλητών του και όσα λέγονται. δεν θα του επιτιθόμουν σε καμία περίπτωση.
κατά τα άλλα το κομμάτι της σαττι είναι μάπα και ακόμα χειρότερη η επιλογή της να πάει στη γιουροβίζιον.
καλησπέρα """"φίλε""""
πώς κυλάει η ζωή;
Εσύ ποιος είσαι;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
καλησπέρα """"φίλε""""
πώς κυλάει η ζωή;
Εσύ ποιος είσαι;
ένας αποτυχημένος κατά τον Taliban
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Μαπα τραγουδι στελνουμε. Κριμα για τη Σατι θα ξεφτιλιστει. Αν πχ στελναμε το τραγουδι της μαντισσα θα λεγα οκ. Αλλα με το ζαρι καλυτερα να παιξουμε κανα φευγα παρα να το στειλουμε γιουροβιζιον. Τι κιτσαρια ειναι αυτη ελεος καπου δηλαδη.
vag_el έγραψε: 12 Μαρ 2024, 22:27
κόντεψε να μας δαγκώσει όλους η Σερτάμπ για να πάρει τον τελικό.
τι εννοείτε κ.Βαγγέλη; Επίσης επειδή ανεβάσατε ένα πτυχίο μουσικής απ' ότι αντελήφθην, αυτό σας καθιστά ειδικό για να κρίνετε ένα τραγούδι;
Ενα πτυχίο μπορεί να μη σου κάνει τίποτα.Η γενικότερη ενασχόληση με το αντικείμενο προσδίδει τα εχέγγυα και τη νοημοσύνη ώστε να μπορείς να εκφράζεις άποψη .Αυτο γίνεται ή όχι.Τι να κάνουμε που οι πρακτικές της μουσικής βιομηχανίας κατευθύνει τον κόσμο και ιδίως την νεολαία σε θολά νερά ,εκεί όπου δε θα μπορούν ούτε άποψη να έχουν αλλά και να γίνονται απόπατος της τέχνης?Η ποιότητα θα πρέπει να είναι ο στόχος για την νεολαία.
Στην ερώτησή σου τώρα.Είμαι σε θέση τωρα πια να κρίνω ένα τραγούδι ....τελεία.
Αν θα εκφράσω τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο είναι ένα άλλο θέμα.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
lonelyrider έγραψε: 12 Μαρ 2024, 23:07
Μαπα τραγουδι στελνουμε. Κριμα για τη Σατι θα ξεφτιλιστει. Αν πχ στελναμε το τραγουδι της μαντισσα θα λεγα οκ. Αλλα με το ζαρι καλυτερα να παιξουμε κανα φευγα παρα να το στειλουμε γιουροβιζιον. Τι κιτσαρια ειναι αυτη ελεος καπου δηλαδη.
αυτό είναι το ζητούμενο πια
όσο πιο κιτς, τόσο το καλύτερο
vag_el έγραψε: 12 Μαρ 2024, 23:08
Άρα εάν κάποιος έφερε φιλολογικές περγαμηνές και χρόνια ενασχόληση με την λογοτεχνία, θα δεχόσασταν την παρατήρησή του ότι δεν σκαμπάζετε από Ποίηση;
Σωστά. Το μέγεθος της αντισυμβατικότητας, έστω και της φαινομενικής, είναι ανάλογο των πιθανοτήτων επιτυχίας. Τουτέστιν, αν ο τραγουδιστής π.χ. μπορούσε να βγάλει όλο το ρεφραίν κλάνοντας, θα έπιανε μονάδα στις στοιχηματικές.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
vag_el έγραψε: 12 Μαρ 2024, 23:08
Άρα εάν κάποιος έφερε φιλολογικές περγαμηνές και χρόνια ενασχόληση με την λογοτεχνία, θα δεχόσασταν την παρατήρησή του ότι δεν σκαμπάζετε από Ποίηση;
Γνωρίζω πολλούς πράγματι που έχουν φιλολογικές περγαμηνές και χρόνια ενασχόλησης με την λογοτεχνία και δεν ξέρουν τι τους γίνεται απο ποίηση.
Αλλά εδώ είναι διαφορετικό .Αλλο η ποιηση και η λογοτεχνία ,άλλο η μουσική μη τα συγχέουμε.Στην συγκεκριμένη περίπτωση ,ορισμένοι μπορούν να χασκογελάνε κάνοντας αστειάκια στο μάθημα του Ομήρου και πλακίτσα για λόγου χάρη.
Δέχομαι οποιαδήποτε κριτική,αλλά δε το βρίσκω ρεαλιστικό το να πάς σε κάποιον και να του πείς ''δεν σκαμπάζεις απο ποίηση'',εκτός άν είναι στα ανεκτά όρια της υποτιθέμενης πλακίτσας.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Σωστά. Το μέγεθος της αντισυμβατικότητας, έστω και της φαινομενικής, είναι ανάλογο των πιθανοτήτων επιτυχίας. Τουτέστιν, αν ο τραγουδιστής π.χ. μπορούσε να βγάλει όλο το ρεφραίν κλάνοντας, θα έπιανε μονάδα στις στοιχηματικές.
Ελληνικη επιτροπη be like :
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Οταν οι αντίκ τραγούδησαν on-stage το die for you, υπήρξε ένα κύμα αντιδράσεων και αμφισβήτησης για τη συμμετοχή τους, που βασιζόταν στο στοιχείο ότι δεν υπήρχε τίποτα το ελληνότροπο στο τραγούδι. Κάποιοι προτιμούσαν μπουζούκι ή κάτι παρεμφερές.
Ομως οι αντιδράσεις αυτές αμβλύνθηκαν από το γεγονός ότι οι αντίκ πήρανε τη τρίτη θέση. Οπότε σου λέει για να φτάσανε τόσο κοντά στην κορυφή, κάτι καλό θα κάνανε.
Τα επόμενα χρόνια, δεν υπήρχε καμία απολύτως αντίδραση τις φορές που στέλναμε κονσέρβες τύπου αντίκ. π.χ. στη συμμετοχή της Καλομοίρας, ή της Παπαρίζου που κέρδισε, αλλά και του Ρουβά που πλησίασε κοντά στην κορυφή κι αυτός.
Στη συνείδηση του μέσου έλληνα, αυτός είναι ο γιουροβιζιονικός ήχος που είναι safe, επομένως ακόμη κι αν πατώσει δεν μας χαλάει.
Πλέον αυτός ο ήχος είναι ξεπερασμένος, όχι μόνο στη eurovision, αλλά γενικότερα.
Τώρα, όσον αφορά της αντιδράσεις για το "ζάρι", ίσως θα έπρεπε όσοι βγαίνουν επωνύμως να κατακρίνουν, να δούνε πρώτα τα παγκόσμια reactions που είναι στην πλειοψηφία τους θετικά και μιλούν για potential winner.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι ξεφτίλα να μη κράζει κανείς μια συμμετοχή τύπου Ρουβά ή Καλομοίρα και να θεωρεί ότι το "ζάρι" μας ξεφτιλίζει.
Δηλαδή αν κάποιος έκραζε συμμετοχές τύπου Ρουβά ή Καλομοίρα, θα το δεχόμουν να κράξει και το ζάρι.
Γνωρίζουμε μήπως αρχισε τα πολλά κολλητηλίκια με τον Καρβέλα, η Δρούτσα? Και της πασάρει τίποτα σκόνες ή φουντίτσες?
Εχει γουστο να τη δουμε κι αυτην στο ΛΑΟΣ.