!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Eurovision 2024

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
xioni

Re: Eurovision 2024

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni »

Μπράβο φιλενάδα, συμφοιτητές πρέπει να ήμασταν.
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

vantono έγραψε: 12 Μαρ 2024, 22:05
vag_el έγραψε: 12 Μαρ 2024, 21:34..

viewtopic.php?t=16949&start=420#p968007 :102:

έχω παίξει και σε ένα βίντεοκλιπ (όχι τράπερ). Πιάνεται?

Ωραίος κι εσύ, τα είδα, καλός είσαι. Αυτό πολύ φοβάμαι ότι αποτελεί backfire όμως. :102:
Για τις γνώσεις που έχεις, δεν είσαι πραγματικός Καλλιτέχνης, είσαι μονοδιάστατος, αρτηριοσκληρωτικός, παρωπιδοφόρος και φυσικά μπούμερ. Οι Καλλιτέχνες έχουν ανοιχτούς ορίζοντες και δεν μέμφονται το καινοτόμο. Το κρίνουν αλλά δεν το μέμφονται, δεν το λιθοβολούν, όπως κάνεις εσύ.

Καλύτερα να ήσουν εντελώς άσχετος, θα το καταλάβαινα. Αλλά τώρα είναι που είσαι εντελώς αδικαιολόγητος.
Ακουσε κάτι που δεν το γνωρίζεις προφανώς και περνώντας τα χρόνια μπορεί να το δείς και μόνος σου.

Οταν έχεις μικρά παιδιά για μαθητές πρέπει να τα διδάξεις και το κυριότερο να τα μεταλαμπαδεύσεις σ΄αυτούς.
Οταν λοιπόν η γενεαλογική σου κληρονομιά είναι το Τούρκικο τσιφτετέλι και ο Αμανές καμία αντίρρηση να σ΄αρέσει και να το υποστηρίζεις.
Οχι όμως όταν έχεις Πολιτιστική Κληρονομιά το Ελληνικό Τραγούδι που είναι πέρα και μακριά απο το Χιπ Χοπ και την Τράπ που είναι Αμερικανιές και μάλιστα του εσχάτου είδους σύν το Εθνικ νομίζω εκεί δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το περνάς στις επόμενες γενιές.
Αν μου χρεώνεις λοιπόν οτι ειμαι παρωπιδοφόρος ,ιδού ας είμαι και θα το περηφανεύομαι για την υποστήριξή μου στην Ελληνική Μουσική.
Δεν καταλαβαίνω γιατί λες καινοτομία το Εθνικ.Υπάρχει εδώ και δεκάδες χρόνια.Η Τουρκία νίκησε στον διαγωνισμό αυτόν με εθνικ τραγούδι (kai υποψίες ποπ)αλλά κόντεψε να μας δαγκώσει όλους η Σερτάμπ για να πάρει τον τελικό.

Αλλα είπαμε ,αυτή η μεθοδευμενη εμπορικότητα αντί να μας κάνει να χαρούμε θα κλαίμε με τα χάλια μας
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Μικρος που ειναι ο κοσμος αγαπουλινι...
Να δεις που θα βρεθει και αλλος ΠΑΜΑΚιασμενος.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Η eurovision ενώνει τον κόσμο!
xioni

Έχει κουράσει ο πιανίστας και ο ελιτισμός του αρχίζει και γίνεται ανυπόφορος. Η μόνη λύση που βλέπω για να μας αδειάσει τη γωνιά είναι να αρχίσω να γράφω ποιήματα (καλύτερα από αυτόν φυσικά) στην γωνιά της ποίησης.
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Δεν έχω πρόβλημα με την κριτική της μουσικής της Σαττι.
Έχω πρόβλημα με τους καραγκιοζηδες που λένε αυτό δεν είναι Ελλάδα και μετά καταναλώνουν 20 φορές χειρότερα σκουπίδια. Είδα και κάποιον ακροδεξιο ψεκα να γράφει πως πρόκειται για μια νέα εικόνα μιας αφροασιατικης Ελλάδας που προωθεί η νέα τάξη.😂
Την Αφροασιατικη Ελλάδα την ξεκίνησε ο Μέγας Αλέξανδρος καμπόσους αιώνες προ Χριστού, δεν χριεαζεται να ρθει καμία νέα τάξη να την φέρει. Αυτή υπάρχει και υπήρχε εδώ και χιλιετίες, μαλακες μπαστουρνοβλαχοι ευρωπαίοι που θιχτήκατε κιόλας.
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

xioni έγραψε: 12 Μαρ 2024, 22:33 Έχει κουράσει ο πιανίστας και ο ελιτισμός του αρχίζει και γίνεται ανυπόφορος. Η μόνη λύση που βλέπω για να μας αδειάσει τη γωνιά είναι να αρχίσω να γράφω ποιήματα (καλύτερα από αυτόν φυσικά) στην γωνιά της ποίησης.
Μήν ανησυχείς ,θα φύγω και γράψε ποιήματα 10 φορές καλύτερα απο τα δικά μου . :102:
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αφήστε τα μίση και αρχίστε τις πρόβες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 12 Μαρ 2024, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 12 Μαρ 2024, 22:31 Η eurovision ενώνει τον κόσμο!
Έτσι, ακριβώς έτσι. :)
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2024, 19:17
Ως μπαλέτο της Θώδη, ο vantono μας παίζει ήδη ως πρώτη επιλογή για τον επόμενο χρόνο. Τη δεύτερη θέση την έχω κλείσει εγώ. :P Ζητούνται εθελοντές για πλαισίωση.
Και τρεις σελίδες παρακάτω, διαβάζω αυτό:
vantono έγραψε: 12 Μαρ 2024, 22:05
viewtopic.php?t=16949&start=420#p968007 :102:

έχω παίξει και σε ένα βίντεοκλιπ (όχι τράπερ). Πιάνεται?
Τα μυρίζομαι τα ταλέντα λέμε. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

xioni έγραψε: 12 Μαρ 2024, 22:33 Έχει κουράσει ο πιανίστας και ο ελιτισμός του αρχίζει και γίνεται ανυπόφορος. Η μόνη λύση που βλέπω για να μας αδειάσει τη γωνιά είναι να αρχίσω να γράφω ποιήματα (καλύτερα από αυτόν φυσικά) στην γωνιά της ποίησης.
Ξεκιναω με ενα δικο μου:

Στων ποιητων την ολόμαυρη ράχη
περπατώντας η Δόξα μονάχη
μελετά τα λαμπρά παλικάρια
και στην κόμη στεφάνι φορεί
γεναμένο από λίγα χορτάρια
που είχαν μείνει στην έρημη γη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
xioni

Bazoomba έγραψε: 12 Μαρ 2024, 22:46
Ξεκιναω με ενα δικο μου:

Στων ποιητων την ολόμαυρη ράχη
περπατώντας η Δόξα μονάχη
μελετά τα λαμπρά παλικάρια
και στην κόμη στεφάνι φορεί
γεναμένο από λίγα χορτάρια
που είχαν μείνει στην έρημη γη.
Πάρα πολύ όμορφο και πρωτότυπο. Δεν έχω ξαναδιαβάσει κάτι σαν αυτό. Μπορείς να δεις την δικιά μου προσπάθεια στα χνάρια της ποίησης. Είναι το νήμα της ποιοτικής ποίησης. Απλά πρόσεξε να μπεις κρυφά γιατί ο βαγγέλης μαλώνει και κάνει αναφορούλες ο πονηρούλης.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Έλεος, συγκεντρώστε σε ένα σημείο τα ποιήματα, ή εδώ ή εκεί
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας »

vag_el έγραψε: 12 Μαρ 2024, 22:27 κόντεψε να μας δαγκώσει όλους η Σερτάμπ για να πάρει τον τελικό.

τι εννοείτε κ.Βαγγέλη; Επίσης επειδή ανεβάσατε ένα πτυχίο μουσικής απ' ότι αντελήφθην, αυτό σας καθιστά ειδικό για να κρίνετε ένα τραγούδι; :giggle:
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Δεν ξέρω από μουσική, και το παραδέχομαι, κατά την γνώμη μου, οποιος δεν καταλαβαίνει την πολυπλοκότητα κάθε νότας δεν ξέρει από μουσική,και συμπεριλαμβάνω σε αυτούς που δεν ξερουν και μένα.
Όντας άσχετος όμως θα πω πως η Σαττι και το τραγούδι της μου βγάζουν κάτι πολύ περισσότερο ελληνικό και καλλιτεχνικό από τις ποπ κονσέρβες στυλ Ντέμης και Στεφανίας που στέλνανε τόσα χρόνια οι διάνοιες της ΕΡΤ.
Αυτές ήταν η Ευρωπαϊκή Ελλάδα, πουτσες μπλε δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

o vag_el είναι καλό παιδί, και μου δίνει την εντύπωση ότι είναι στα όρια του αυτισμού/asperger. το λέω εντελώς καλοπροαίρετα. δεν θέλω να τον προσβάλλω. είναι προφανές ότι δεν κατανοεί πλήρως και δεν συναισθάνεται τις προθέσεις των συνομιλητών του και όσα λέγονται. δεν θα του επιτιθόμουν σε καμία περίπτωση.

κατά τα άλλα το κομμάτι της σαττι είναι μάπα και ακόμα χειρότερη η επιλογή της να πάει στη γιουροβίζιον.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”