!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eurovision 2024
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Eurovision 2024
φασιστάκια του κερατά
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
To τραγούδι , στίχοι είναι της υποκουλτούρας.
Το βιντεο κλιπ δείχνει μια Ελλάδα υποκουλτούρας.
Η μουσική είναι υποκουλτούρας.
Δεν μπορεί να μας χρεώνουν αυτό το τραγούδι σαν εθνικό που αντιπροσωπεύει την χώρα μας και θα κοστίσει κάποια χρήματα στον Ελληνικό λαό.
Ξήλωμα σε όλους στην ερτ.
Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι.
Δεν μπορεί να μας χρεώνουν αυτό το τραγούδι σαν εθνικό που αντιπροσωπεύει την χώρα μας και θα κοστίσει κάποια χρήματα στον Ελληνικό λαό.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αν ο Μπαχ κατέβαινε σε διαγωνισμό ως εκπρόσωπος της χώρας μου, θα όφειλα να τον στηρίξω ακομα κι αν δε μου άρεσε. Όχι να ημουν ο ζαιοΑρβανίτης της μουσικής.vag_el έγραψε: 12 Μαρ 2024, 17:52Αγόρι μου δεν πάς καλά.
Επειδή εμένα μου αρέσει ο Μπάχ πρέπει να αρέσει και σε όλους τους υπόλοιπους?Δε στέκουν οι συλλογισμοί σου.
Παράνοια
- vantono
Και μετά ανατωτιούνται κάποιοι που ειναι ο Πατριωτικός Χώρος και γιατί δεν μπορεί να υπάρξει καμία ενωμένη αντιπολίτευση εκ δεξιών.Niki έγραψε: 12 Μαρ 2024, 18:00 To τραγούδι , στίχοι είναι της υποκουλτούρας.
Εχεις παρανοήσει τελείως.vantono έγραψε: 12 Μαρ 2024, 18:01Αν ο Μπαχ κατέβαινε σε διαγωνισμό ως εκπρόσωπος της χώρας μου, θα όφειλα να τον στηρίξω ακομα κι αν δε μου άρεσε. Όχι να ημουν ο ζαιοΑρβανίτης της μουσικής.vag_el έγραψε: 12 Μαρ 2024, 17:52Αγόρι μου δεν πάς καλά.vantono έγραψε: 12 Μαρ 2024, 17:50
Πώς λέγεται δηλαδή αυτός που σαμποτάρει τη συμμετοχή της χώρας του είτε σε ενα πόλεμο, είτε σε μια διοργάνωση αθλητική ή μουσική? Πατριώτης?
Επειδή εμένα μου αρέσει ο Μπάχ πρέπει να αρέσει και σε όλους τους υπόλοιπους?Δε στέκουν οι συλλογισμοί σου.
Παράνοια
Δεν την έβαλα εγώ την Μαρινάρα σας να με εκπροσωπήσει σαν χώρα.Εσείς τη βάλατε και θέλετε με το ζόρι να την δεχτούμε.
ΕΕΕε οχι λοιπόν.
Δεν με εκπροσωπεί .
Φασιστοκαπιτάλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vag_el την 12 Μαρ 2024, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Δεν θα συμβεί με οτιδήποτε. Θα συμβεί με περισσότερα λαμόγια και με περισσότερα λεφτά όσο περισσότερες ευκαιρίες έχουν. Φυσικά και να μην αναλάβουμε τίποτα από αυτά, εκτός αν υπάρχει εξασφαλισμένο κέρδος. Δεν είναι απομόνωση να μην τα αναλάβεις, αυτογνωσία είναι. Φαντάσου πόσα λεφτά θα είχε γλιτώσει η χώρα αν δεν είχε κάνει Ολυμπιακούς. Μόνο και μόνο τα λεφτά που δόθηκαν για εγκαταστάσεις και Ολυμπιακά χωριά που τώρα σαπίζουν, είναι για να τραβάει κανείς τα μαλλιά του. Και στο τέλος-τέλος, τί θα προσφέρει μια Eurovision στη χώρα; Τουρισμό ή διαφήμιση; Ή μήπως θα διασκεδάσουν οι Έλληνες πέραν των ελάχιστων που θα βρεθούν επιτόπου; Θα είναι μόνο έξοδα και ευκαιρία για ορισμένα λαμόγια να φάνε και πάλι δημόσιο χρήμα.vantono έγραψε: 12 Μαρ 2024, 17:56Αυτό ειναι η γνωστή μεγαλη παθογένεια της χώρας και μακάρι άμεσα να διορθωνονταν με δρακόντεια μέτρα, αλλα νομοτελειακά θα συμβεί με οτιδήποτε. Με την ιδια λογική, να μην αναλάβουμε ποτέ ξανά στο μελλον ουτε Ολυμπιακούς Αγώνες, ούτε euro/mundial, ούτε τελικούς ευρωπαϊκών κυπέλλων (CL, europa, conference κτλ) γενικώς. Να αυτοαπομονωθούμε, να Β.Κορεατοποιηθούμε.micmic έγραψε: 12 Μαρ 2024, 17:44Εγώ πάντως δεν είπα ότι αποκλείεται να κερδίσει, ίσα-ίσα. Το τραγούδι είναι ό,τι πρέπει για να κερδίσει Eurovision. Αλλά δεν είναι τραγούδι της προκοπής, πώς να το κάνουμε. Δεν έχει μελωδία. Οι δε στίχοι είναι μαλακίες που θα μπορούσε να γράψει ένα πεντάχρονο.vantono έγραψε: 12 Μαρ 2024, 17:37Οταν η Μαρινάρα επιστρέψει με τη χρυσή κούπα, δεν θα 'χετε που να κρυφτείτε.
Κατά τα άλλα, επαναλαμβάνω την απορία μου: Ακόμα κι εσείς που εκστασιάζεστε με το τραγούδι, θέλετε να κερδίσει και να διοργανώσει η Ελλάδα την επόμενη Eurovision; Δεν έχετε χορτάσει λαμογιά και διασπάθιση δημόσιου χρήματος;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Κάλλιο ο φερετζές ο χανούμικος, ο γνήσιος και ο σκληροπυρηνικός
Στηρίζουμε ούλοι Δρούτσα, και λέμε και του χρόνου η Eurovision στην Πόλη!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Είσαι και ψευτράκος κύριε βαγγελάκη που μισείς τους νέους γιατί μάλλον είσαι κωλόγερος με δυσκοιλιότητα. Πρώτος εσύ με χαρακτήρισες σαν Σουλτανομαθημένο παλιόπαιδο, όχι ότι με χαλάει και ιδιαίτερα μιας και σιχαίνομαι από τα βάθη της καρδιάς μου την αρτηριοσκληρωτική, χουντικής αντίληψης ελλαδίτσα που έχετε στο μυαλό σας εσύ κι οι όμοιοι σου. Βάλτο καλά στο μυαλό σου, εδώ είναι το νήμα που αποθεώνουμε την Μαρινάρα μας. Κι όταν θα φέρει την κούπα θα πήξεις και θα πατώσεις ακόμη περισσότερο.
Σταμάτα λοιπόν να παρενοχλείς και γύρνα στα ωδεία σου και στα κλαρινέτα σου. Όπως σου είπε και ο μύστης βαντόνο υπάρχουν δύο κατηγορίες ,Αυτοί που λατρεύουν Ζάρι και Μαρινάρα και αυτοί που δεν εχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ότι κατα βαθος λατρεύουν Ζάρι και Μαρινάρα.
Θα έρθει η στιγμή που θα κλάψεις πικρά, μόνος σου στο παγωμένο δωμάτιο σου, όταν συνειδητοποιήσεις σαν άλλος Σαλιέρι την μουσική ιδιοφυία της Μαρίνας μας.
Μέχρι τότε πήξε, πόνα, πάτωνε.
Σταμάτα λοιπόν να παρενοχλείς και γύρνα στα ωδεία σου και στα κλαρινέτα σου. Όπως σου είπε και ο μύστης βαντόνο υπάρχουν δύο κατηγορίες ,Αυτοί που λατρεύουν Ζάρι και Μαρινάρα και αυτοί που δεν εχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ότι κατα βαθος λατρεύουν Ζάρι και Μαρινάρα.
Θα έρθει η στιγμή που θα κλάψεις πικρά, μόνος σου στο παγωμένο δωμάτιο σου, όταν συνειδητοποιήσεις σαν άλλος Σαλιέρι την μουσική ιδιοφυία της Μαρίνας μας.
Αυτό με τις ονειρώξεις σας, να το κοιτάξετε, ενωτικές κάμπιες!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Saturn έγραψε: 12 Μαρ 2024, 18:06 Κάλλιο ο φερετζές ο χανούμικος, ο γνήσιος και ο σκληροπυρηνικός![]()
![]()
Εν τω μεταξύ αυτός ο Πιτσίνιαγκας ,εχει βγεί απο κάποιο ΤV show ,όπου δεν έχει ιδέα απο μουσική,ούτε απο φωνητική.
Και τον βγάλανε 2ο ή 3ο δεν είμαι και σίγουρος.
Του κάνανε ένα συμβόλαιο της συμφοράς και αρχίσαν με το Δυνατά τα τα τα κτλ να μας το πουλάνε ως Grand sουξέ.
Οτι έγινε και με την Σάτι δηλαδή.Ε να αυτά ταίζουν τα σχολιαρόπαιδα και εμείς ως μεγαλύτεροι και πιο εμπειροι που αντιδρούμε στην υποκουλτούρα γινόμαστε οι κακοί της υπόθεσης.
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
- vantono
Tωρα συγκρίνουν και Μαρινάρα Σάττι με τον τύπο με το τρολοεπίθετο που ειναι σαν βγαλμένο απο ποστ του YPERION IV. Που εχει κανει κατι "σαν επιτυχία" μια φορά στη ζωή του, και απο κει και περα δεν εχει ξανα ακουστει, δεν ξερει κανεις κανενα αλλο τραγουδι του.
Εντελώς προκλητικοί και βέβηλοι πλεον. Ειναι να αναρωτιέσαι αν τρολάρουν ή όχι. Δεν μπορει να υπαρχουν πραγματικά αυτοι οι ανθρωποι.
Εντελώς προκλητικοί και βέβηλοι πλεον. Ειναι να αναρωτιέσαι αν τρολάρουν ή όχι. Δεν μπορει να υπαρχουν πραγματικά αυτοι οι ανθρωποι.
Που 'σαι Βαντόναρε,
κάνε μου λιγάκι τα τα τα...
κάνε μου λιγάκι τα τα τα...

Μισώ τους νέους????Απο που βγήκε αυτό?xioni έγραψε: 12 Μαρ 2024, 18:09 Είσαι και ψευτράκος κύριε βαγγελάκη που μισείς τους νέους γιατί μάλλον είσαι κωλόγερος με δυσκοιλιότητα. Πρώτος εσύ με χαρακτήρισες σαν Σουλτανομαθημένο παλιόπαιδο, όχι ότι με χαλάει και ιδιαίτερα μιας και σιχαίνομαι από τα βάθη της καρδιάς μου την αρτηριοσκληρωτική, χουντικής αντίληψης ελλαδίτσα που έχετε στο μυαλό σας εσύ κι οι όμοιοι σου. Βάλτο καλά στο μυαλό σου, εδώ είναι το νήμα που αποθεώνουμε την Μαρινάρα μας. Κι όταν θα φέρει την κούπα θα πήξεις και θα πατώσεις ακόμη περισσότερο.
Νέος είμαι ακόμη ,δε θα σου πω περισσότερα και ευτυχώς που δεν ξέρεις για μένα τίποτα όπως και για την ζωή μου.Αυτος που μισεί τους πάντες είσαι εσύ και το βρωμοσυνάφι σου ληστρική αποτζιατούρα του πχώρουμ.
Μύστης????
Μουσική ιδιοφυία η Μαρίνα????
Δε μου λές ?Εσύ έχεις σπουδάσει μουσική ,φωνητική,θεωρία ,αρμονία ,κάτι που να σε κάνει τεσπά να έχεις μια κριτική άποψη?Η μας πουλάς φούμαρα και ότι πιάσεις στον αέρα?
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Την απαξίωση σου την δείχνεις συνέχεια, πάρε ένα παράδειγμαvag_el έγραψε: 12 Μαρ 2024, 18:19Μισώ τους νέους????Απο που βγήκε αυτό?xioni έγραψε: 12 Μαρ 2024, 18:09 Είσαι και ψευτράκος κύριε βαγγελάκη που μισείς τους νέους γιατί μάλλον είσαι κωλόγερος με δυσκοιλιότητα. Πρώτος εσύ με χαρακτήρισες σαν Σουλτανομαθημένο παλιόπαιδο, όχι ότι με χαλάει και ιδιαίτερα μιας και σιχαίνομαι από τα βάθη της καρδιάς μου την αρτηριοσκληρωτική, χουντικής αντίληψης ελλαδίτσα που έχετε στο μυαλό σας εσύ κι οι όμοιοι σου. Βάλτο καλά στο μυαλό σου, εδώ είναι το νήμα που αποθεώνουμε την Μαρινάρα μας. Κι όταν θα φέρει την κούπα θα πήξεις και θα πατώσεις ακόμη περισσότερο.
Νέος είμαι ακόμη ,δε θα σου πω περισσότερα και ευτυχώς που δεν ξέρεις για μένα τίποτα όπως και για την ζωή μου.Αυτος που μισεί τους πάντες είσαι εσύ και το βρωμοσυνάφι σου ληστρική αποτζιατούρα του πχώρουμ.
Μύστης????![]()
Μουσική ιδιοφυία η Μαρίνα????![]()
Δε μου λές ?Εσύ έχεις σπουδάσει μουσική ,φωνητική,θεωρία ,αρμονία ,κάτι που να σε κάνει τεσπά να έχεις μια κριτική άποψη?Η μας πουλάς φούμαρα και ότι πιάσεις στον αέρα?
Είσαι ο κλασικός, μίζερος, συντηρητικός γερος που κουνάει το δάκτυλο του σε μια νεολαία που είναι 100 φορές ανώτερη από αυτόν και που έρχεται ορμητικά να τον πάρει παραμάζωμα, αυτόν και την συντήρηση του. Μας το παίζεις καμπόσος, ειδικός, σπουδαγμένος ενώ δεν μας έχεις πει ακόμη εσύ τι σπουδές και αν έχεις κάνει. Είμαι σίγουρος πως είσαι ο σούπερ αποτυχημένος ωδειάκιας που κοροϊδεύει την κοινωνία. Πες μας εσύ λοιπόν τι έχεις σπουδάσει γιατί έχω την υποψία ότι σαν τον τενεκέ, μόνο θόρυβο κάνεις.
Θα σε παρακαλούσα λίγα λόγια για τον μύστη βαντόνο που δίνει ρεσιτάλ γνώσεων σε αυτό το νήμα και επίσης παρακαλώ μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου το ατέλειωτο αυτό πλάσμα, την Μαρινάρα μας.
Αλλά τελικά αυτό είναι το πρόβλημα σου, μισείς την ομορφιά γιατί έχεις αισθητική χούντας. Κακομοίρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xioni την 12 Μαρ 2024, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση