!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Ειρήνη υμιν
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Πάνα;
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
Όχι, ΔΕΝ μπορεί. Άστηνα να βρίζει, μπας και ξεχαρμανιάσει για σήμερα. Αύριο είναι άλλος κύκλος μανούρας. Και μεθαύριο κλπ κλπSaturn έγραψε: 12 Μαρ 2024, 13:38 Ορίστε, βλέπεις απειλές εκεί που δεν υπάρχουν ρε άνθρωπε!
Και από την άλλη μπαίνεις με μονίμως απειλητικό υφάκι σε όλα σχεδόν τα νήματα
Μπορείς να αντιληφθείς τί κάνεις, ρε γυναίκα;;;;;;
Ά.Και τσεκάρει βρε κουτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 12 Μαρ 2024, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ούτε καν
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Ε ποιος είσαι.Aitwlos έγραψε: 12 Μαρ 2024, 13:42
Ούτε καν
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
ακόμα δεν έχεις καταλαβει ποιος είναι; ντροπή.
Ρε άσε τις μαλακίες τώρα, και κάτσε κάτω να κατανοήσεις πως αυτό θα αρχίσει σε λίγο να μοιάζει με παράνοια, μαλάκω
Όσο και να τσακωνόμαστε δω πέρα, κλαιν, ένα γαμωφόρουμ είναι που μπαίνει ο καθένας για δικούς του λόγους.
Αλλά αυτό το πράγμα, όσο και να μην χωνεύει κανείς κάποιον για τις απόψεις του ή το στυλάκι του ή δεν ξέρω γω τί, είναι απόλυτα στενάχωρο.
Συγκεντρώσου λίγο και κούλαρε και βάλε τον γαμωκώλο σου κάτω να γελάς κι εσύ μαζί μας και σε μερικά νήματα όκ, μπορούμε και να τσακωνόμαστε
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Σταμάτα να ασχολείσαι, όπως κάνουμε όλοι μας.Saturn έγραψε: 12 Μαρ 2024, 13:38 Ορίστε, βλέπεις απειλές εκεί που δεν υπάρχουν ρε άνθρωπε!
Και από την άλλη μπαίνεις με μονίμως απειλητικό υφάκι σε όλα σχεδόν τα νήματα
Μπορείς να αντιληφθείς τί κάνεις, ρε γυναίκα;;;;;;
Μπλοκ και όταν έχεις ενημέρωση πως σε έχει κάνει παράθεση, της υπενθυμίζεις ότι δεν θέλεις πάρε-δώσε μαζί της και να σε αφήσει ήσυχη, όπως κάνεις και εσύ.
Για χάρη σου έγραψα αυτήν τη δημοσίευση, επειδή σε βλέπω να ταλαιπωρείται, αν και τώρα υπάρχει κίνδυνος να πιάσει εμένα στο στόμα της.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ποιός είναι; Πες μου εμένα Έναον.enaon έγραψε: 12 Μαρ 2024, 13:44ακόμα δεν έχεις καταλαβει ποιος είναι; ντροπή.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
O geoponos.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 12 Μαρ 2024, 13:43Ε ποιος είσαι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
enaon έγραψε: 12 Μαρ 2024, 13:44ακόμα δεν έχεις καταλαβει ποιος είναι; ντροπή.
Δεν έχω ψάξει ακόμα, εραβα την γούνα της ναιδος
πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 12 Μαρ 2024, 13:43Ε ποιος είσαι.
Δεν είμαι γνωστός. Αλλά ισχύει ότι είναι ο δεύτερος λογαριασμός μου. Δεν το αρνιεμαι
Σε είπε κακοχυμενο παπαρακι η δαπιτομάνα;Bazoomba έγραψε: 12 Μαρ 2024, 13:45O geoponos.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-