Κάνεις και αστειάκια αλλιενάκι;
Τέτοια αστειάκια κάνουν όλα τα κρυμμένα και συνήθως κακοχυμένα παπαράκια, δοκίμασε κάτι άλλο.
Κάνεις και αστειάκια αλλιενάκι;
Ο Μπαζουμπα είναι ο σιδεράς;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Δεν άνοιξα καν το βίντεο αλλά το πολύ για κάποιον που φτιάχνει κοσμήματα για γκέι με μεταλλικά πιαστράκια κλπ τον κόβω.
ρε μλκ, τί παθαίνεις συνέχεια και τρελαίνεσαι
Έλα ρε συ. Χιουμοριστικό ειναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2024, 13:14 Καλώς το τημ από τις τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρες. Μόλις εντάχθηκε και το άλιεν στη φάση, ο μπαζούμπα ήταν ήδη παλιό μέλος.![]()
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
μα δεν πείθεις ρε καλό μου κορίτσι
Μα, ναι. Εννοείται. Γι'αυτό ''στόλισες '' τον Άλιεν, διότι το διασκεδάζεις. Ρε τι τραβάμε λέμε εδώ μέσα
Καλό κουράγιο να ευχηθώ. Βαράς σε τοίχο.Saturn έγραψε: 12 Μαρ 2024, 13:17μα δεν πείθεις ρε καλό μου κορίτσι
δεν ξέρω τί σου συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, στο έχω ξαναπεί οτι είσαι για το παραμικρό μέσα στη μανούρα και γράφεις πολλές φορές και αλλοκοτιές που δεν στέκουν
τεσπα, το ξέρω οτι δεν πρόκειται να καταφέρω να σου δώσω να καταλάβεις