!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Re: Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Αν δεν σήκωσε χέρι κάποιος, κακώς γίνεται η όλη φασαρία. Άμα είναι έτσι, να αρχίσουμε να αγανακτουμε και να ζητάμε φυλακές και για αυτούς που βρίζουν εν χορώ κόσμο στο γήπεδο ξέρω γω.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Scouser έγραψε: 12 Μαρ 2024, 10:35 Αν δεν σήκωσε χέρι κάποιος, κακώς γίνεται η όλη φασαρία. Άμα είναι έτσι, να αρχίσουμε να αγανακτουμε και να ζητάμε φυλακές και για αυτούς που βρίζουν εν χορώ κόσμο στο γήπεδο ξέρω γω.
Ή αυτούς που την πέφτουν ασυστόλως σε όποιον κυκλοφορεί με κασκόλ αντίθετης ομάδας σε οπαδικά στέκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Θάνος Τζήμερος αναδημοσίευσε
Κουφοκώτσιος Μάλαμας
@GdtlJ3lAQ0TA5fW
1. Γυναίκα πηγαίνει στην Αϊτή για να γράψει ότι οι βιασμοί στην Αϊτή δεν είναι υπερβολικοί όπως τους παρουσιάζουν.
2. Βιάζεται επανειλημμένα από άνδρα από την Αϊτή.
3. Λέει ότι φταίει η κακώς κατευθυνόμενη «Μαύρη οργή» ενάντια στον «λευκό κόσμο».
4. Λέει ότι είναι «ευγνώμων για την εμπειρία».

αυτος ειναι ο καινουργιος κοσμος
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Ασέβαστος έγραψε: 11 Μαρ 2024, 12:54οχι, δεν ειναι ομοφοβια. 1000 πουστηδες μπορει να ηταν εκει την ιδια στιγμη, κανεις δεν τους ενοχλησε, ιδανικα κανεις δεν καταλαβε οτι ηταν πουστηδες.

αν θες να δωσεις τιτλο με-φοβια, ειναι καραγκιοζοφοβια. εγινε πεσιμο επειδη ηταν ετσι οπως ηταν, οχι για το πουστριλικι τους.
Είναι ομοφοβία (αλλά και τρανσφοβία), διότι από το ντύσιμό τους ο όχλος έκανε τον συνειρμό ότι είναι ομοφυλόφιλοι ή γενικότερα "ανώμαλοι" αφού στο μυαλό του αμόρφωτου αυτού όχλου οι έννοιες ταυτίζονται. Άλλη παρατήρηση του όχλου ήταν ότι περπάταγαν πιασμένοι χέρι χέρι σαν ζευγάρι. Γι' αυτό και στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει ακούγονται και αποδοκιμαστικές εκφάσεις όπως "π@ύστηδες", "όξω ρε" (συνηθισμένο επιφώνημα ενάντια σε gay άτομα).

Ακόμα και με κυριλέ, τυπικά αντρικό ντύσιμο να ήταν τα δύο άτομα, αν ο όχλος διέκρινε κάτι "ανώμαλο" όπως να πιάνονται χέρι, χέρι, να έδιναν ένα φιλί ή να αντάλλαζαν κανά δυο χάδια, πάλι θα τους χλευάζε αρχικά και αν οι gay ανταπαντούσαν ο όχλος θα επιχειρούσε ό,τι ακριβώς εκείνο το σαββατόβραδο. Μην το ψάχνεις. Η ελληνική κοινωνία δεν έχει ακόμα ωριμάσει σε τέτοια θέματα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Jimmy81 έγραψε: 12 Μαρ 2024, 11:00
Ασέβαστος έγραψε: 11 Μαρ 2024, 12:54οχι, δεν ειναι ομοφοβια. 1000 πουστηδες μπορει να ηταν εκει την ιδια στιγμη, κανεις δεν τους ενοχλησε, ιδανικα κανεις δεν καταλαβε οτι ηταν πουστηδες.

αν θες να δωσεις τιτλο με-φοβια, ειναι καραγκιοζοφοβια. εγινε πεσιμο επειδη ηταν ετσι οπως ηταν, οχι για το πουστριλικι τους.
Είναι ομοφοβία (αλλά και τρανσφοβία), διότι από το ντύσιμό τους ο όχλος έκανε τον συνειρμό ότι είναι ομοφυλόφιλοι ή γενικότερα "ανώμαλοι" αφού στο μυαλό του αμόρφωτου αυτού όχλου οι έννοιες ταυτίζονται. Άλλη παρατήρηση του όχλου ήταν ότι περπάταγαν πιασμένοι χέρι χέρι σαν ζευγάρι. Γι' αυτό και στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει ακούγονται και αποδοκιμαστικές εκφάσεις όπως "π@ύστηδες", "όξω ρε" (συνηθισμένο επιφώνημα ενάντια σε gay άτομα).

Ακόμα και με κυριλέ, τυπικά αντρικό ντύσιμο να ήταν τα δύο άτομα, αν ο όχλος διέκρινε κάτι "ανώμαλο" όπως να πιάνονται χέρι, χέρι, να έδιναν ένα φιλί ή να αντάλλαζαν κανά δυο χάδια, πάλι θα τους χλευάζε αρχικά και αν οι gay ανταπαντούσαν ο όχλος θα επιχειρούσε ό,τι ακριβώς εκείνο το σαββατόβραδο. Μην το ψάχνεις. Η ελληνική κοινωνία δεν έχει ακόμα ωριμάσει σε τέτοια θέματα.
Καλό μου, εσύ έγραψες ότι έχουμε πόλεμο. Οπότε, άσε τα νιανιανιά και τις συστάσεις ή εκτιμήσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2024, 11:02
Jimmy81 έγραψε: 12 Μαρ 2024, 11:00

Καλό μου, εσύ έγραψες ότι έχουμε πόλεμο. Οπότε, άσε τα νιανιανιά και τις συστάσεις ή εκτιμήσεις.
Εγώ χρησιμοποίησα (προφανώς) τη μεταφορική χρήση του όρου σε άλλο θέμα. Τι σχέση έχει τώρα αυτό που γράφεις με την προσπάθειά μου να τεκμηριώσω ότι υπήρξε ομοφοβία από τον συγκεκριμένο όχλο;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Βγαίνει η κάθε κούφια αγοραφοβική πορδίτσα και μιλάει χαλαρά για όχλο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Jimmy81 έγραψε: 12 Μαρ 2024, 11:05
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2024, 11:02
Jimmy81 έγραψε: 12 Μαρ 2024, 11:00 Είναι ομοφοβία (αλλά και τρανσφοβία), διότι από το ντύσιμό τους ο όχλος έκανε τον συνειρμό ότι είναι ομοφυλόφιλοι ή γενικότερα "ανώμαλοι" αφού στο μυαλό του αμόρφωτου αυτού όχλου οι έννοιες ταυτίζονται. Άλλη παρατήρηση του όχλου ήταν ότι περπάταγαν πιασμένοι χέρι χέρι σαν ζευγάρι. Γι' αυτό και στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει ακούγονται και αποδοκιμαστικές εκφάσεις όπως "π@ύστηδες", "όξω ρε" (συνηθισμένο επιφώνημα ενάντια σε gay άτομα).

Εγώ χρησιμοποίησα (προφανώς) τη μεταφορική χρήση του όρου σε άλλο θέμα. Τι σχέση έχει τώρα αυτό που γράφεις με την προσπάθειά μου να τεκμηριώσω ότι υπήρξε ομοφοβία από τον συγκεκριμένο όχλο;
Απάντησα ήδη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2024, 10:39
Scouser έγραψε: 12 Μαρ 2024, 10:35 Αν δεν σήκωσε χέρι κάποιος, κακώς γίνεται η όλη φασαρία. Άμα είναι έτσι, να αρχίσουμε να αγανακτουμε και να ζητάμε φυλακές και για αυτούς που βρίζουν εν χορώ κόσμο στο γήπεδο ξέρω γω.
Ή αυτούς που την πέφτουν ασυστόλως σε όποιον κυκλοφορεί με κασκόλ αντίθετης ομάδας σε οπαδικά στέκια.
Όχι, αυτοί να πάνε μέσα. Για αυτούς που βρίζουν λέω.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Scouser έγραψε: 12 Μαρ 2024, 11:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2024, 10:39
Όχι, αυτοί να πάνε μέσα. Για αυτούς που βρίζουν λέω.
Για αυτούς που βρίζουν πού και πώς; Από το πληκτρολόγιο; Κατά πρόσωπο; Εν μέσω προστατευμένης ή μη πανίδας; Κάτι άλλο; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81

Από τα βίντεο που έχω δει τους πέταξαν ένα-δυο μπουκάλα νερό. Το ζήτημα είναι να μην περιμένουμε να φτάσει σε σωματικές βλάβες ένα κοινωνικό φαινόμενο αλλά να το προλάβουμε και να το αντιμετωπίσουμε επιτυχώς. Αν τα δύο queer άτομα δεν έμπαιναν στο μαγαζί όπου τους προστάτευσαν πελάτες και προσωπικό μπορεί να θρηνούσαμε θύματα σήμερα. Υπάρχει και νόμος που τιμωρεί αυτούς που δημόσια υποκινούν πλημμελήματα ή κακουργήματα, αλλά αυτά ας τα κρίνουν οι αρμόδιοι.

https://twitter.com/Sacco_69/status/1767242673159582046
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Libre arbitre έγραψε: 12 Μαρ 2024, 08:42
Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2024, 08:19
Δημοκράτης έγραψε: 12 Μαρ 2024, 06:33

Όταν λες αναίτια τι ακριβώς εννοείς;

Αναίτια εννοώ βάσει της μαρτυρίας που έβαλε ο άλλος:

Ξεκινώντας την περιγραφή του τι συνέβη, είπε στον ΑΝΤ1 ότι «περνάγμαε μπροστά στην πλατεία με φίλη μου και μια ομάδα ατόμων ξεκίνησε να μας χλευάζει και να μας βρίζει».

«Μετά με προσέγγισαν με τράβηξα, με έφτυσαν και εγώ τους πέταξα το παγωτό που είχα αγοράσει...Ενώ προσπαθούσα να τους αποφύγω, όσο με πλησίαζαν τόσο προσπαθούσα να καταγράφω πρόσωπα."

Αν υποθέσουμε ότι έγινε έτσι, αναίτια ήταν.
Μπορεί να έγινε όντως έτσι. Πιο δύσκολο μου φαίνεται να προκάλεσαν ένα όχλο.
δηλαδη δε μοιαζουν να θελουν να προκαλουν;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Κάποια ζαβά δεν έχουν αντιληφθεί καν τι σημαίνει πρόκληση. Ακτιβιστική ή μη. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δηλαδή θα σου φαινόταν καθόλου επιλήψιμο να σου την πέσει ένας όχλος ενώ κυκλοφορείς, γιατί γήπεδο αφού.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Ασέβαστος έγραψε: 12 Μαρ 2024, 11:23
Libre arbitre έγραψε: 12 Μαρ 2024, 08:42
Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2024, 08:19

Αναίτια εννοώ βάσει της μαρτυρίας που έβαλε ο άλλος:

Ξεκινώντας την περιγραφή του τι συνέβη, είπε στον ΑΝΤ1 ότι «περνάγμαε μπροστά στην πλατεία με φίλη μου και μια ομάδα ατόμων ξεκίνησε να μας χλευάζει και να μας βρίζει».

«Μετά με προσέγγισαν με τράβηξα, με έφτυσαν και εγώ τους πέταξα το παγωτό που είχα αγοράσει...Ενώ προσπαθούσα να τους αποφύγω, όσο με πλησίαζαν τόσο προσπαθούσα να καταγράφω πρόσωπα."

Αν υποθέσουμε ότι έγινε έτσι, αναίτια ήταν.
Μπορεί να έγινε όντως έτσι. Πιο δύσκολο μου φαίνεται να προκάλεσαν ένα όχλο.
δηλαδη δε μοιαζουν να θελουν να προκαλουν;
Μοιάζουν να θέλουν; Άλλο προκαλούν και άλλο μοιάζει να θέλουν.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”