Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
adon99 έγραψε: 11 Μαρ 2024, 17:11
Βλεπω εδω εχουμε ομολογια για ενδεχομενα αδικηματα
Ξεκινώντας την περιγραφή του τι συνέβη, είπε στον ΑΝΤ1 ότι «περνάγμαε μπροστά στην πλατεία με φίλη μου και μια ομάδα ατόμων ξεκίνησε να μας χλευάζει και να μας βρίζει».
«Μετά με προσέγγισαν με τράβηξα, με έφτυσαν και εγώ τους πέταξα το παγωτό που είχα αγοράσει...Ενώ προσπαθούσα να τους αποφύγω, όσο με πλησίαζαν τόσο προσπαθούσα να καταγράφω πρόσωπα."
Καταγραφη προσωπων και ριψη αντικειμενου
Εσύ τι θα έκανες αν εκεί που περπατούσες αρχιζαν κάποιοι αναίτια να σε βρίζουν και στο καπάκι σε εφτυναν;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ξεκινώντας την περιγραφή του τι συνέβη, είπε στον ΑΝΤ1 ότι «περνάγμαε μπροστά στην πλατεία με φίλη μου και μια ομάδα ατόμων ξεκίνησε να μας χλευάζει και να μας βρίζει».
«Μετά με προσέγγισαν με τράβηξα, με έφτυσαν και εγώ τους πέταξα το παγωτό που είχα αγοράσει...Ενώ προσπαθούσα να τους αποφύγω, όσο με πλησίαζαν τόσο προσπαθούσα να καταγράφω πρόσωπα."
Εσύ τι θα έκανες αν εκεί που περπατούσες αρχιζαν κάποιοι αναίτια να σε βρίζουν και στο καπάκι σε εφτυναν;
Πολλά άλλα τους μάζεψε ο Σαμαράς.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Η κοινωνια αντιδρα στα σουργελα ειτε σας αρεσει ειτε οχι. https://www.pentapostagma.gr/koinonia/7 ... -paristane Με λουγκρονομοσχεδια δεν αλλαζει η θεωρηση του φυσιολογικου και του "παρα φυση'' στη συνειδηση του λαου. Η ομοφυλοφιλια δεν ειναι το προβλημα, παντα υπηρχε και παντα θα υπαρχει. Το προβλημα ειναι οτι μια κλικα ψυχανωμαλοι προσπαθουν να επιβαλλουν με το στανιο αφυσικα και γελοια πραγματα ως φυσιολογικα. Γαμους, ζαρτιερες, καρναβαλους απροσδιοριστου φυλου, γαμους,υιοθεσιες βρεφων και οτι αλλο τους ελθει, με αθλιους σκοπους που εντελει βλαπτουν και τους αξιοπρεπεις ομοφυλοφιλους. Τι θα ελεγε αραγε ενας Χατζιδακης η ενας Καβαφης βλεποντας τη γελοιοτητα του λοατκι κινηματος και τους καρναβαλους των gay pride....
Εντωμεταξυ στην πλατεία Αριστοτέλους κάθε Σάββατο βράδυ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Καλά, εσύ αν όταν περνάς από την πλατεία της γειτονιάς σου μαζεύονται τίποτα δεκαπενταχρονα και σε βρίζουν και σε φτύνουν στη μούρη, να τους λες ευχαριστώ παιδιά, δε θα το κάνω θέμα γιατί στα Εξάρχεια...
...τί στα Εξάρχεια;
Ολοκλήρωσε τη σκέψη σου, καλό μου.
Γίνονται μπάχαλα για τα οποία κάνεις δεν κάνει τίποτα (;;;) άρα φτυστε με στην μούρη, σιγά το θέμα.
να ειστε το ιδιο ευαισθητοι και οταν την πεφτουν 30 ατομα σε 2 φανταρους που βγηκαν εξοδουχοι στο Θησειο και τους λυντσαρανε ... τοτε θα σας παρουν σοβαρα
Γίνονται μπάχαλα για τα οποία κάνεις δεν κάνει τίποτα (;;;) άρα φτυστε με στην μούρη, σιγά το θέμα.
να ειστε το ιδιο ευαισθητοι και οταν την πεφτουν 30 ατομα σε 2 φανταρους που βγηκαν εξοδουχοι στο Θησειο και τους λυντσαρανε ... τοτε θα σας παρουν σοβαρα
εσύ να ασχοληθείς με τις καταγγελίες του Σπάρτακου με τους φαντάρους να πέφτουν συνέχεια θύματα κακοποιητικων συμπεριφορών από τους ανώτερους τους, και άσε τη δήθεν ευαισθησία. Σιγά μην υπάρχει φανταροσειμινγκ στην ελληνική κοινωνία. Εδώ στην επίθεση που συζητάμε, τα μισά σχόλια στα σοσιαλ ήταν υπέρ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
(Στο ΣΚΑΙ, η έκφυλη εκπομπή #MyStyleRocksGr παρουσίασε αγόρι που 11 ετών ήθελε να γίνει κορίτσι (!) και αντί να το στείλουν σε παιδοψυχίατρο να γίνει καλά, έκαναν ότι συγκινούνται και χειροκροτούσαν..! Και όλα αυτά στις 6 το απόγευμα!!_)
και στραβο υπαρχει στον ψυχικο σας οταν επιλεγετε την διαφορετικοτητα
Όταν λες αναίτια τι ακριβώς εννοείς;
Αναίτια εννοώ βάσει της μαρτυρίας που έβαλε ο άλλος:
Αν υποθέσουμε ότι έγινε έτσι, αναίτια ήταν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Καταρχάς δεν υπάρχει περίπτωση να εγινε έτσι
Ας ξεκινήσουμε από τα απλά η φίλη ρου δεν ήταν φίλη αλλά φιλος. Δηλαδή ξεκινάμε με ψέμα από την πρώτη γραμμή
Κατά δεύτερον και εγώ αν βγω έξω σαν καρναβαλος υποθέτω ότι κάποιος θα γελάσει και θα με κοροϊδέψει. Δεν θα είναι αναίτια η αντίδραση. Δεν χρειάζεται καν να βγω έξω σαν το συγκεκριμένο σουργελο. Αν απλα βγεις με βερμούδα τον χειμώνα όλο και κάποια παπαρια θα ακούσεις γιατί πολύ απλά κάποιοι θα παραξενευτουν από το θέαμα
Τώρα αν κυκλοφορείς σαν αυτόν προφανώς θα ακούσεις 100 φορές παραπάνω σχόλια
Μπορεί να έγινε όντως έτσι. Πιο δύσκολο μου φαίνεται να προκάλεσαν ένα όχλο.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Εν τω μεταξύ, οι ψευτόμαγκες έχουν κλάσει μέντες κι ανεβάζουν βιντεάκια στα ΜΚΔ με μισοσυγγνώμες, του τύπου: ένα λάθος έκανα πρέπει να το ξεχάσεις, ήταν μια άτυχη στιγμή, κανείς δεν είναι τέλειος κλπ
Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει η (ποινική) πλάκα με τους ανήλικους χούλιγκανς/γκάνγκστερς και να λειτουργήσουν αναμορφωτήρια.
Αυτός δεν έχει συγκλονισθεί από το κάψιμο των σημαιών της χώρας του ή πορείες εναντίον της στην πρεσβεία και αλλού για τα οποία ποτέ δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο αλλά συγκλονίσθηκε από το επεισόδιο της Θεσσαλονίκης.
Το εσωτερικό πρόβλημα βέβαια είναι να χωνέψουν οι "προοδευτικοί" που είχαν συνηθίσει να κατακρίνουν τις ΗΠΑ ότι είναι το κέντρο της προώθησης των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων παγκοσμίως και οι συντηρητικοί που είχαν συνηθίσει να συμπορεύονται το αντίστοιχο.Αλλά αυτό είναι δικό μας θέμα αντίληψης της πραγματικότητος.Η πίεση υπέρ των ομοφυλοφίλων βέβαια αυξάνεται όταν είναι στην κυβέρνηση το Δημοκρατικό Κόμμα του οποίου μέλος είναι ο Τσούνης,το οποίο εφευρίσκει συνέχεια καινούργια "δικαιώματα".