!!! DEVELOPMENT MODE !!!

GYM

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: DYEL BRO?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

talaipwros έγραψε: 11 Μαρ 2024, 14:39
για πειτε για λαστιχα, γιατι αγορασα και τα εχω ακομα στο κουτι τους
ποια για πες;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2024, 14:06
omg kai 3 lol έγραψε: 11 Μαρ 2024, 13:58 λάστιχα
μου αρέσουν κι εμένα, τα δοκίμασα στο δημοτικό τζυμ που πήγαινα και μου αρέσανε πολύ. ποιά συστήνεις για σπιτικό σέταπ;

οπου μπορεις να το βρεις αγορασε το Tower 200 ή κατι παραπλησιο, κανεις ολες τις ασκησεις αν πατησεις στο ονομα του uploader στο παραπανω βιντεο θα δεις και τα υπολοιπα, τα λαστιχα του συγκεκριμενου ειναι εξαιρετικα, το ιδιο και οι λαβες δεν χρειαζεσαι καν γαντια, πολυ καλα καλιμπραρισμενα λαστιχα, αλλαζεις πανευκολα αντισταση, μπαινει σε πορτα αλλα μπορεις να το βαλεις και σε τοιχο, εγω εχω παρει 2 το ενα σε πορτα και τα αλλα τα προσαρμοζω σε κρικους με heavy duty ουπες που εχω βαλει ανα ζευγη σε 3 διαφορετικες θεσεις 1) λιγο πανω απτο σοβατεπι, 2) στο υψος των ωμων και 3) 10εκ κατω απτο ταβανι για χιαστι εκτασεις/ελξεις οπως κανουμε στο gym στην αντικριστη τροχαλια,
παιρνεις κι αλλο ενα σετ με λαστιχα διαβαθμισμενης αντιστασης και εισαι κομπλε

φαινεται ψευτοπραμα telemarketing αλλα κανει εξαιρετικη δουλεια:
https://www.skroutz.gr/s/15302138/Tower ... -Vari.html

Εικόνα

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 11 Μαρ 2024, 14:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2024, 14:17
vantono έγραψε: 11 Μαρ 2024, 14:10
Απο σενα δεν τα περιμέναμε τετοια κομμουνιστικά :011:
ήταν επί δημαρχίας μπακογιάννη
Ωραία για τρικέφαλους και δελτοειδείς.
Για υπόλοιπες μυϊκές ομάδες, εγώ προτιμώ τα βάρη. Βλέπω περισσότερα αποτελέσματα.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2024, 14:41
ποια για πες;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

προχθες παρηγγειλα απτο etsy κι αυτο, ετσι μπορω να γυμναζομαι οπουδηποτε σε καθε χωρο -τα βασικα εστω- χωρις να κουβαλαω κοτρωνια

https://www.etsy.com/de-en/listing/1668 ... ch_click=1
talaipwros

vantono έγραψε: 11 Μαρ 2024, 14:41
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2024, 14:17

ήταν επί δημαρχίας μπακογιάννη
Για υπόλοιπες μυϊκές ομάδες, εγώ προτιμώ τα βάρη. Βλέπω περισσότερα αποτελέσματα.
τρικεφαλους και ποδια εχεις να προτεινεις προγραμμα;
Alex Amsterdam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex Amsterdam »

Ολα αυτα τα αγοραζετε για να μην πηγαινετε γυμναστηριο; :smt005:
talaipwros

Alex Amsterdam έγραψε: 11 Μαρ 2024, 15:18 Ολα αυτα τα αγοραζετε για να μην πηγαινετε γυμναστηριο; :smt005:
παμε και γυμναστηριο, παμε και πολεμικες τεχνες, παμε και περπατημα κυριε.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Τρακη Γιαννακόπουλε εσύ;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Alex Amsterdam έγραψε: 11 Μαρ 2024, 15:18 Ολα αυτα τα αγοραζετε για να μην πηγαινετε γυμναστηριο; :smt005:
Καλά άλλοι έκαναν άλλα πράγματα στα νιάτα του. Μη. Τα θυμηθουμε τωρα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2024, 13:20
talaipwros έγραψε: 11 Μαρ 2024, 13:14 Ευγε, αν και εχομεν νημα GYm
πού; πού; να συγωνευθεί αν είναι. να επιληφθεί ο συντονισμός, να κάνει και καμιά δουλειά, όχι μόνο τσιλιμπούρδισμα με τα πιπίνια εδώ μέσα
Έχει εδώ πιπίνια; :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Re: GYM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Πρώτη φορά έπεσα κάτω από 30' στο Murph Challenge (χωρίς το τρέξιμο στην αρχή και στο τέλος, αλλά με 11kg γιλέκο αντί για 7.5). Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να είμαι κάτω από 40' μαζί με το τρέξιμο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

talaipwros έγραψε: 11 Μαρ 2024, 15:08
vantono έγραψε: 11 Μαρ 2024, 14:41

τρικεφαλους και ποδια εχεις να προτεινεις προγραμμα;
Ασκησεις, όχι πρόγραμμα ακριβως. Το προγραμμα το προσαρμόζεις εσυ αναλόγως με τις δυνατότητές σου (ή ο περσοναλ σου στο προσαρμοζει που σε ξερει, αν εισαι σε γυμναστηριο).

Skull crusher μου κανει εμενα δουλεια. Με αλτήρες. Αυτος εδω προτεινει 3 τροπους όπου ο ενας ειναι με στραβόμπαρα.

Εγώ κάνω συνδυασμό του 2ου με του 3ου, δηλαδη αλτήρες αλλά τα χερια πίσω απο το κεφαλι. Με αλτήρες δηλαδη, αλλά όχι ετσι οπως δειχνει την κινηση με τους αλτηρες στο παραπανω βιντεο, αλλα ετσι οπως τη δειχνει στο τελος, με την τροχαλία.
Εγω έχω παγκο. Αν εσυ δεν εχεις πχ, μπορεις να τις κανεις ξαπλωμένος αναποδα στο κρεβατι σου.

Αλλη επισης πολυ καλη, ειναι οι κλασικες εκτάσεις τρικεφάλου
Εικόνα

Από πόδια κανω
1) καθίσματα (παλι με αλτήρες) με σχετικά εκρηκτικό ανέβασμα και αρκετά αργό κατέβασμα.
2) Προβολές με μπαρα, παλι στο ιδιο μοτίβο με το παραπανω. Η διαφορά ειναι οτι στις προβολες με βολευει περισσότερο η μπαρα, οχι οι αλτήρες. Αν εχεις προσβαση σε μηχανηματα γυμναστηρίου, κάνε πόδια και στα μηχανήματα, μια χαρά safe είναι. Εγω το παω πιο ολντ σκουλ στα ποδια επειδη δεν εχω μηχανηματα για ποδια.
3) Ανεβοκατέβασμα σκάλας irl (μένω 3ο όροφο και δεν παιρνω ασανσερ ποτέ. Και με ψωνια απο το σουπερ οταν ερχομαι, αν δω οτι ειμαι σε φάση να τα κουβαλήσω ποδαράτα, το κάνω).

Γενικά πόδια αν τα νιώθεις ξεκουραστα, δίνε πονο. Ειναι οι μόνες μυικές ομάδες που αναρρώνουν πάρα πολυ γρηγορα. Σχεδον και καθε μέρα μπορεις να κανεις, αν δεν κάνεις κανενα πολυ βαρυ προγραμμα. Τρικεφάλους, δικεφάλους, ώμους κτλ, δινε πονο με αρκετά κιλά (με όσο περισσότερα νιώθεις άνετα στο προγραμμα ομως, όχι να αγκομαχάς και να τραυματιστείς) αλλά μην ξεπερνάς τις 2-3 φορές την εβδομάδα.
Το στηθος, κι αυτό ειναι μυικη ομαδα που αναρρώνει σχετικά γρηγορα (οπως το βλεπω σε μενα τουλαχιστον) οπότε κι εκει εχεις ενα καλο περιθωριο να κανεις λιγο παραπανω.

Με κοιλιακούς μην κάθεσαι καν να κοπανιεσαι, κανε μόνο την κλασική σανίδα, όσα σετ αντέχεις και οσα δευτερολεπτα αντεχεις μέχρι να τα φτύσεις. Αν δεις ότι σου ειναι πολυ ευκολο, απομάκρυνε οσο το δυνατον τους αγκωνες απο το στηθος, προς τα πανω (αγκωνες στο υψος των ματιων σου δηλαδη) και μεινει εκει οσο αντεχεις.
Ουτε ολντ σκουλ κοιλιακοί γκράκα-γκρούκα που σε κανουν καμπούρη και άκωλο, ούτε τιποτα. Σανιδάρα μονο. Γυμνάζει οσο πρέπει, καίει λίπος και σου ισιώνει τη μεση, δεν σου την ανοιγει στο πλάι όπως συμβαινει με αλλου τυπου κοιλιακούς.
Αλλη καλή άσκηση κοιλιακών ειναι στο μονόζυγο με σηκωμα ποδιών, αλλά δεν ξερω σε τι καλλισθενικό λεβελ βρισκεσαι για να την κανεις σωστα. Ας κρατησουμε τη σανίδα.

Και γενικά δεν θελει πολύ κοπανημα. Εκτός απο πόδια που εχεις περιθωριο να γυμναζεις αρκετά συχνα, όλο το αλλο σώμα χρειαζεται και την αποθεραπεία του. Και 2-3 φορές την εβδομαδα, οταν οι ασκησεις γινονται σωστά και τις φτανεις στα όριά σου, πολυ καλα ειναι.
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia »

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί βαριέμαι το γυμναστήριο και σέρνω τον εαυτό μου να πάω με το ζόρι μια ώρα,ακόμη και βαρακια να κάνω στο δωμάτιο μου για 15 λεπτά,μου φαίνεται ζορικο.

Πώς να ξεκινήσω για να μπω σε μια ροή,πρέπει να πιεσω τον εαυτό μου αν νιώθω πως δεν έχω όρεξη για γυμναστική?
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Δε ταιριάζουν σε όλους τα ίδια είδη γυμναστικής.
Το απλό γυμναστήριο και ειδικά με τον κόσμο που μαζεύει είναι χειρότερο από καταναγκαστικα έργα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”