Η ηλικία είναι cheat, έχει ειπωθεί πολλές φορές τουλάχιστον εμμέσως. Χρώμα μαλλιών, ύψος και μυωπία σιγά τις προβλέψεις. Έλληνας είσαι, κατά 90% είσαι καστανός και 1,75. Η μυωπία είναι πολύ συχνή, περίπου το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού έχει, αλλά υψηλή μυωπία έχει μόνο το 1/20.000.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Φεβ 2024, 13:23Έπεσες μέσα σε ηλικία, ύψος, χρώμα μαλλιών, μυωπία (αλλά φοράω τα γυαλιά).GoBzi έγραψε: 21 Φεβ 2024, 10:17 Λοιπόν, φωτογραφία που να μου μοιάζει με τον Νανο δεν μπόρεσα να βρω. Μέχρι και με AI προσπάθησα να την κάνω generate αλλά μάταιο, οπότε θα δώσω περιγραφή.
Ηλικία, στα mid 30s. Μαξ 1,75, περίπου 65 κιλά. Μαλλί χωρίστρα, καστανό. Έχει μυωπία, αλλά όχι αρκετή ώστε να φοράει συνεχόμενα γυαλιά. Στην δουλειά φοράει κολλητά παντελόνια, all stars (ή κάτι παρεμφερές) και ένα polo μπλουζάκι ή ένα απλό πουκάμισο. Η δουλειά του έχει να κάνει κάτι με support, προσπαθεί να είναι ευγενικός αλλά η πλειοψηφία αυτών με τους οποίους συνεργάζεται είναι ηλίθιοι. Κρατάει μεν την ψυχραιμία του, αλλά πολλές φορές πιάνει τον εαυτό του να σκέφτεται πως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι άνθρωποι όταν επιτέλους έρθει ο σοσιαλισμός.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=108 έπεσα μέσα σε τίποτα ρε τύπε;
Και στο τι φοράω not far off.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
- hellegennes
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
The Rebel έγραψε: 06 Μαρ 2024, 21:30 memberlist.php?mode=viewprofile&u=3620
[img]https://i.postimg.cc/0yT0PX2Q/para ... .jpg[/img]
(Δεν έχω μαλλάκι
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ειχες ομως καποτε...
Ή αλλιώς: το σπασικλάκι της γειτονιάς σας, σας εύχεται καλή Σαρακοστή.hellegennes έγραψε: 29 Φεβ 2024, 01:02Η ηλικία είναι cheat, έχει ειπωθεί πολλές φορές τουλάχιστον εμμέσως. Χρώμα μαλλιών, ύψος και μυωπία σιγά τις προβλέψεις. Έλληνας είσαι, κατά 90% είσαι καστανός και 1,75. Η μυωπία είναι πολύ συχνή, περίπου το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού έχει, αλλά υψηλή μυωπία έχει μόνο το 1/20.000.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Φεβ 2024, 13:23Έπεσες μέσα σε ηλικία, ύψος, χρώμα μαλλιών, μυωπία (αλλά φοράω τα γυαλιά).GoBzi έγραψε: 21 Φεβ 2024, 10:17 Λοιπόν, φωτογραφία που να μου μοιάζει με τον Νανο δεν μπόρεσα να βρω. Μέχρι και με AI προσπάθησα να την κάνω generate αλλά μάταιο, οπότε θα δώσω περιγραφή.
Ηλικία, στα mid 30s. Μαξ 1,75, περίπου 65 κιλά. Μαλλί χωρίστρα, καστανό. Έχει μυωπία, αλλά όχι αρκετή ώστε να φοράει συνεχόμενα γυαλιά. Στην δουλειά φοράει κολλητά παντελόνια, all stars (ή κάτι παρεμφερές) και ένα polo μπλουζάκι ή ένα απλό πουκάμισο. Η δουλειά του έχει να κάνει κάτι με support, προσπαθεί να είναι ευγενικός αλλά η πλειοψηφία αυτών με τους οποίους συνεργάζεται είναι ηλίθιοι. Κρατάει μεν την ψυχραιμία του, αλλά πολλές φορές πιάνει τον εαυτό του να σκέφτεται πως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι άνθρωποι όταν επιτέλους έρθει ο σοσιαλισμός.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=108 έπεσα μέσα σε τίποτα ρε τύπε;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- hellegennes
Έτσι είναι καλό μου «παιδί».Isildur έγραψε: 09 Μαρ 2024, 07:57Ή αλλιώς: το σπασικλάκι της γειτονιάς σας, σας εύχεται καλή Σαρακοστή.hellegennes έγραψε: 29 Φεβ 2024, 01:02Η ηλικία είναι cheat, έχει ειπωθεί πολλές φορές τουλάχιστον εμμέσως. Χρώμα μαλλιών, ύψος και μυωπία σιγά τις προβλέψεις. Έλληνας είσαι, κατά 90% είσαι καστανός και 1,75. Η μυωπία είναι πολύ συχνή, περίπου το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού έχει, αλλά υψηλή μυωπία έχει μόνο το 1/20.000.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Φεβ 2024, 13:23
Έπεσες μέσα σε ηλικία, ύψος, χρώμα μαλλιών, μυωπία (αλλά φοράω τα γυαλιά).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
The Rebel έγραψε: 21 Φεβ 2024, 21:55 memberlist.php?mode=viewprofile&u=50 και memberlist.php?mode=viewprofile&u=90.
[img]https://i.postimg.cc/zGL7bbmM/4286 ... .jpg[/img]
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
The Rebel έγραψε: 21 Φεβ 2024, 21:59 memberlist.php?mode=viewprofile&u=149.
[img]https://i.postimg.cc/QCH947qZ/4174 ... .jpg[/img]
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Dwarven Blacksmith
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ça va péter je vous dis !Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2024, 11:04 Libre Arbitre
https://twitter.com/narrative_hole/stat ... 5555148191
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
vag_el έγραψε: 11 Μαρ 2024, 23:37 Αυτο σε πείραξε εσένα αγαπητέ?
Η βρώμα και η λίγδα δε σε πειράζει?![]()
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-