Northern Spirit έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 22:43
Nandros έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 20:15
Northern Spirit έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 19:47
Tι δεν χρωστας; Ποιος σου πληρωνει τη συνταξη τα τελευταια χρονια; το ελ δημοσιο;
Εγω κανω παρεα και με μαυρους και με μεσνατολιτες Εσενα ευχομαι να αποκτησεις συντομα κι εσυ τετοιους γειτονες..
Η πατρίδα ΜΟΥ (όχι δική σου) δεν χρωστά σε κανένα μπστ, απ'αυτούς που μας καταριέσαι:
τους μαύρους από την Αφρική και μεσανατολίτες (δες στην υπογραφή μου το κείμενο σου)
Όσο για μένα:
Nandros έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 19:33
Έχω 5 χρόνια δωρεάν σπουδές και τα υπόλοιπα 8
πληρωμένα.
Οι μισθοί μου για μια 35ετία (στα καράβια και τις ναυτιλιακές εταιρείες)
ήταν εισαγόμενο συνάλλαγμα. Το ίδιο και χιλιάδων συναδέλφων μου. Και το συνάλλαγμα το είχε/έχει/θα έχει πάντα ανάγκη η χώρα. (
Ο Νάνδρος καί οι σύν αυτώ)
Οι φόροι που πλήρωσα/ώνω ήταν/είναι αυτοί που μου αναλογούν και την τελευταία 15ετία βαρβάτοι.
Έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστο ποσοστό από τις κρατήσεις, δικές μου ή του πατέρα μου (όταν ήμουν ανήλικος), για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Δεν χρωστάω στην πατρίδα μου, δεν θεωρώ ότι μου χρωστάει και έχει την αγάπη μου.
Ο Νάνδρος καί οι σύν αυτώ μπορούμε να καυχόμαστε πως ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί!
Εσύ Τί έκανες για την Ελλάδα είπαμε, πέραν από τις βρισιές σου;
Σαν μουσλίμ που είσαι, τί έχεις προσφέρει;
καλα εκανες και πληρωνες για 35 χρονια αλλα η συνταξη σου επιδοτειται...Ειναι γνωστο εξαλλου το χάλι τους ΝΑΤ ιστορικα. Αρα η συνταξη σου επιδοτειται απο τον προυπολογισμο οπως και των υπολοιπων συνταξιουχων στην Ελλαδα..
Οσο για το τι εσυ εκανες για την ελλαδα δεν προκυπτει απο τα λεγομενα σου αφου λες οτι δουλευες για 35 χρονια εξω..
Εγω αυτο που εκανα ητανε να σηκωθω να φυγω ωστε να μην χρειαζεται να μου πληρωνουνε τιποτε..Και ουτε τους πληρωνω αφου εχω μηδενικο εισοδημα στην Ελλαδα..Και δεν ζηταω και τιποτε απο την χωρα..
Και φυσικα δεν ειμαι μουσλιμ...
Σου πήρε 4 μέρες να απαντήσεις και το έκανες νύχτα, μπας και δεν το δω και να φανεί πως με τάπωσες!
Τα λεφτά του ΝΑΤ τα έφαγε το κράτος, με δάνεια σχεδόν άτοκα και έπεσε έξω το '80, όταν έμπασαν μέσα βουνήσιους για να τους δώσουν σύνταξη.
Η σύνταξη μου πληρώνεται από τις κρατήσεις συναδέλφων μου, τα λεφτά των οποίων ληστεύει το κράτος, μας δίνει ψίχουλα και δίνει το δικαίωμα στον κάθε άσχετο να μιλάει για επιδότηση.
Δούλεψα σε καράβια με ελληνική σημαία και σε ναυτιλιακές εταιρίες στον Πειραιά, επί 35 χρόνια και όχι στο εξωτερικό. Δεν ξέρεις καν τί σημαίνει εισαγόμενο συνάλλαγμα!
Εσύ κονομήθηκες όσο σε έπαιρνε, σπούδασες με λεφτά του κράτους (και δικά μου) ΔΕΝ προσέφερες, ούτε προσφέρεις σέντσι, αλλά έχεις μεγάλη γλωσσάρα και ασχολείσαι συνεχώς με την χώρα, υποτιμώντας την, βρίζοντας την, συκοφαντώντας την.
Ασχολήσου λοιπόν με τους κοκκινόκωλους που συγκατοικείς και παράτα μας, μουσλίμι.
.