Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
vantono έγραψε: 08 Μαρ 2024, 23:00Το τοπ5 μεχρι στιγμής, ειμαστε εμεις, Νορβηγία, Ουκρανία, Ιταλία και Ιρλανδία (τα εχω ποσταρει στην πρωτη σελιδα του νηματος). Και πρωτιά εμεις, φυσικά. Πρέπει να κανουμε ετοιμασίες απο τωρα για τη διοργάνωση του χρονου στην Αθήνα.
Η ελπίδα (ότι ΔΕΝ θα κερδίσουμε) πεθαίνει τελευταία.
Νομιζω οτι δεν υπαρχει καταλληλοτερος απο εμενα να μιλησει για το νεο τραγουδι της Ελληνικης συμμετοχης στην γιουρο-βυζιον
Θα ειμαι λακωνικος.Τα τελευταια 5 χρονια πονταρω 100€ στην νικη του Ελληνικου τραγουδιου.Φετος δεν θα πονταρω.
Alex Amsterdam έγραψε: 09 Μαρ 2024, 12:35
Νομιζω οτι δεν υπαρχει καταλληλοτερος απο εμενα να μιλησει για το νεο τραγουδι της Ελληνικης συμμετοχης στην γιουρο-βυζιον
Θα ειμαι λακωνικος.Τα τελευταια 5 χρονια πονταρω 100€ στην νικη του Ελληνικου τραγουδιου.Φετος δεν θα πονταρω.
Μ'αρεσει που ψάχνεις να επενδύσεις κιόλας, τρομάρα σου, και δεν μπορείς να μυριστεις ούτε την πασιφανεστατη νίκη της Μαρινάρας μας.
Αν εννοείς τις άλλες συμμετοχές, δεν τις έχω ακόμα ακούσει. Αλλά, δεν μπορεί. Σίγουρα θα υπάρχουν καλύτερα.
Οκ το αλλόκοτο δεν σημαίνει ότι είναι αυτόματα και ποιοτικό (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη).
για τα δικά της τραγούδια λέω..
Κοίτα, από τα ελάχιστα που έχω ακούσει μπορώ να πω ότι μου αρέσουν τα άλλα της. Ενδιαφέρουσα παρουσία στον χώρο, θεωρώ ότι κάτι έχει να προσφέρει. Το μέλλον θα δείξει.
Πάντα μου άρεζαν τα γαλλικά τραγούδια αλλά η φωνή του Σλιμάν είναι όλα τα λεφτά. Δεν πιστεύω πως θα διακριθεί γιατί θα ψηφίσουν πολλοί την Ουκρανία κ την Ιταλία αλλά ήθελα να πω πως η φωνή του Σλιμάν ραγίζει πέτρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 09 Μαρ 2024, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Περίεργο τραγούδι το δικό μας... Εκ πρώτης... ακροάσεως δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Το καλό είναι ότι έχει, ως επι το πλείστον, Ελληνικούς στίχους
εμενα το ασμα μου φαινεται αθλιο ακομα και αν κερδισει το ολο πανηγυρακι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.