!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μήτσος Κουτσούμπας τώρα στη Βουλή
Re: Μήτσος Κουτσούμπας τώρα στη Βουλή
Σε όλα τα καθεστώτα υπάρχει πορνεία και κεφαλαιοποίηση σώματος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν ξέρω. Ο Γιαννόπουλος θα μας πει. Αυτός είχε πάει σαν ανηλικοςLibre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 21:47 Ρε παιδια σε ποια κομμουνιστική χώρα δεν υπήρχε εκπορνευση των γυναικών; Μήπως αντιθετα αυτές οι χώρες ήταν το άντρο της εκπόρνευσης;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Beria έγραψε: 08 Μαρ 2024, 21:13Ότι άμα γίνουν ιδιωτικα πανεπιστήμια οι φοιτήτριες θα τσιμπουκωνουν γέρους για να πληρώνουν τα δίδακτρα.vag_el έγραψε: 08 Μαρ 2024, 21:08Τι είπε ο Κουτσούμπας?Beria έγραψε: 08 Μαρ 2024, 21:02
Θα προσπεράσω το λαρπάροντας μόνο επειδή σε συμπαθώ.
Ρε συ, ο ψευτοκομμουνιστης σωγαμπρος ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας απόψε.
Τόλμησε να πει ότι όποιος κάνει κριτική στις σεξιστικές αρχιδιές του Κουτσουμπα είναι βιαστής παρέα του Μιχου!
Ο γελοίος! Ο βλαχοζντανοφ
Ο καραγκιόζης!
Αυτό είπε; Όντως;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Aitwlos έγραψε: 08 Μαρ 2024, 22:09Δεν ξέρω. Ο Γιαννόπουλος θα μας πει. Αυτός είχε πάει σαν ανηλικοςLibre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 21:47 Ρε παιδια σε ποια κομμουνιστική χώρα δεν υπήρχε εκπορνευση των γυναικών; Μήπως αντιθετα αυτές οι χώρες ήταν το άντρο της εκπόρνευσης;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Libre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 22:10Aitwlos έγραψε: 08 Μαρ 2024, 22:09Δεν ξέρω. Ο Γιαννόπουλος θα μας πει. Αυτός είχε πάει σαν ανηλικοςLibre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 21:47 Ρε παιδια σε ποια κομμουνιστική χώρα δεν υπήρχε εκπορνευση των γυναικών; Μήπως αντιθετα αυτές οι χώρες ήταν το άντρο της εκπόρνευσης;![]()
Τι βλέπουμε εδώ; Εκπόρνευση; Γιατί θυμάμαι κάτι κωλογερους και κάτι κωλογριες να φυλάνε το χέρι του Βενιζέλου, του Τσίπρα και του Μητσοτάκη. Και καλά οι κωλογριες. Θες να μας πείσεις ότι οι παραπάνω ηγέτες πηδήξαν και τους κωλογερους;
Ο καθένας κύριε δίνει την δική του οπτική .Σενέκας έγραψε: 08 Μαρ 2024, 21:59 Η αλήθεια να λέγεται, αυτή η αντίληψη ότι "στην καπιταλιστική Ευρώπη είναι όλες πουτάνες" που είναι διάχυτη στο νήμα, έχει μια εσανς απο Ινδία-Πακιστάν-Αφγανιστάν....
Ας πούμε ο τρόπος που εσείς ερμηνεύετε αυτήν την κατάσταση δείχνει ακριβώς αυτήν την εσάνς που εκφράσατε.
Δεν αναφέρθηκε κανείς στις γυναίκες της Δύσης ,παρά μόνον εσείς.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Η αλήθεια είναι ότι αυτή την αντίληψη την έχουν μόνο ηλιθιοιΣενέκας έγραψε: 08 Μαρ 2024, 21:59 Η αλήθεια να λέγεται, αυτή η αντίληψη ότι "στην καπιταλιστική Ευρώπη είναι όλες πουτάνες" που είναι διάχυτη στο νήμα, έχει μια εσανς απο Ινδία-Πακιστάν-Αφγανιστάν....
- Libre arbitre
Δεν γνωρίζεις τις Kippumjo;Aitwlos έγραψε: 08 Μαρ 2024, 22:13Libre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 22:10Aitwlos έγραψε: 08 Μαρ 2024, 22:09
Δεν ξέρω. Ο Γιαννόπουλος θα μας πει. Αυτός είχε πάει σαν ανηλικος![]()
Τι βλέπουμε εδώ; Εκπόρνευση;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Όχι. Τι είναι; Μόνο μην μου πεις κάνα χαρεμιLibre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 22:15Δεν γνωρίζεις τις Kippumjo;
Πιο παπαδιστικα και πιο χυδαία, αλλά ναι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πηγουλα;
- Libre arbitre
Έλα. Δεύτερη προσπάθειαAitwlos έγραψε: 08 Μαρ 2024, 22:16Όχι. Τι είναι; Μόνο μην μου πεις κάνα χαρεμι

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτη στο ιντρο (που μπαινει και στο 1:37) ειναι γνωστη μου. Αν κρινω απ'αυτα που εχει στο ινστα της, ή λεει ψεματα οτι δεν εχει κατι παραπανω στο of, ή αν λεει αληθεια, εχει πιάσει κότσο όποιον την πληρωνει για of ενώ μπορει να κανει παρομοια δουλεια και με το ινστα της δωρεαν.
Θα μου πεις τι είναι, περα από στημένες φωτογραφίες; Εδώ είχαμε που παράτησε το μωρό στο καρότσι να πει τι γκόμενος είναι ο ΜητσοτάκηςLibre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 22:18Έλα. Δεύτερη προσπάθεια
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 9 Απαντήσεις