stergiosbik έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 12:16
Naida έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 11:12
Ασέβαστος έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 11:03
στα σωματα ασφαλειας ειναι ελαχιστες γυναικες, οι περισσοτερες σε γραφεια. μονες σας δεν αλλαξατε τιποτα. αν οι αντρες εξακολουθουσαν να σας θελουν σκλαβες, θα ηταν οπως στο ισλαμ. οι γυναικες του ισλαμ, μονες τους δεν μπορουν να αλλαξουν τιποτα. η μονη ελπιδα που εχουν, ειναι να υπαρξουν αντρες, (ειτε οι δικοι τους ειτε αλλοι) που θα τις υποστηριξουν. χωρις τετοια υποστηριξη, θα μεινουν σκλαβες για παντα.
το μονο που εκαναν/μπορουν να κανουν οι γυναικες, ειναι να πεισουν τους αντρες να αλλαξουν, οχι να τους υποχρεωσουν.
και βεβαια η βια ειναι θεμα σωματικης δυναμης.τι αλλο;
Φυσικά και μπορούν ν' αλλάξουν οι γυναίκες στο Ισλάμ την κατάσταση, όπως την αλλάξαμε και εμείς εδώ. Πολύ πιο δύσκολα για εκείνες καθότι είναι πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα από εδώ.
Σίγουρα βρήκαν και άντρες υποστηρικτές αλλά εννοείτε πως η πλειοψηφία των αντρών δεν θα στήριζε κάτι τέτοιο. Άρα είτε υπάρχουν μεμονωμένα υποστηρικτές είτε όχι δεν βοηθάει σε κάτι. Αντιθέτως αλλάζοντας η δική μας στάση θέλοντας και μη άλλαξε και η δική σας. Σας επιβάλλαμε την αξία μας.
Μπορεί εσύ να είσαι πιο δυνατός σωματικά αλλά εγώ να έχω πχ όπλο ή να ξέρω κάποιες κινήσεις που να σε βγάζουν άχρηστο. Ποιος έχει τη δύναμη;
Ρε συ Naida τι λες;
Πιστευεις πραγματικα οτι οι γυναικες μπορουν ν αλλαξουν την κατασταση στις Ισλαμιστικες χωρες;
Πιο πιθανο ειναι να βγει ο Ηλιος απο την Δυση παρα αυτο.
Γενικα αν για τον χ,ψ λογο οι αντρες αποφασισουν να σας ξαναεχουν σκλαβες,τοτε αυτο θα γινει που να χτυπατε τον κωλο σας κατω.
Απλα η δυτικη αντρικη κοινωνια ωριμασε και καταλαβε οτι οι γυναικες ειναι ισοτιμες με τους αντρες και γι αυτο αποκτησατε ελευθεριες.
Αυτο εχει ηδη γινει στις μουσουλμανικες χωρες.
Ενα ωραιο πρωινο οι αντιαμερικανοι αντικαπιταλιστες μουλαδες πηραν την εξουσια και οι γυναικες γυρισαν 200 χρονια πισω.
Το ιδιο εγινε και στην Αιγυπτο, το ιδιο γινεται και στην Τουρκια σιγα σιγα και καμια γυναικα δεν μπορει να το εμποδισει.
Μονο οι ανδρες μπορουν αν κρινουν οτι τους συμφερει γιατι αυτοι εχουν την βια μεσα τους και μπορουν να ανατρεψουν μεσω της βιας το υπαρχον καθεστως.
Στο Αφγανισταν ξαναρχισαν μερικα κοριτσια να πηγαινουν σχολειο επειδη τους βομβαρδιζουν αμερικανοι στρατιωτες και οχι λογω των αφγανων σουφραζετων.