Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:17
Καλά να είναι ο άνθρωπος, η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν το βρίσκω τόσο offensive να κάνεις πλάκα με αυτό. Ποιος θα θιχτεί δηλαδή επειδή του είπαν ότι δεν φταίνε οι αρτηρίες του αλλά το πολύ σεξ; 1 στους 100 και αν.
το επόμενο στάδιο είναι να πετάς στάμνες απο τα μπαλκόνια.ξεκόλλα με την βασιλειάδου
Καλά να είναι ο άνθρωπος, η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν το βρίσκω τόσο offensive να κάνεις πλάκα με αυτό. Ποιος θα θιχτεί δηλαδή επειδή του είπαν ότι δεν φταίνε οι αρτηρίες του αλλά το πολύ σεξ; 1 στους 100 και αν.
το επόμενο στάδιο είναι να πετάς στάμνες απο τα μπαλκόνια.ξεκόλλα με την βασιλειάδου
Ο νάνος είναι στη φάση των τυπακίων που πετάνε στάμνες-μπαλόνια απ' τα παραθύρια και μετά κλείνουν την κουρτίνα. Τόσο όσο, που λένε.
Χμ δεν το πιασα. Εννοείς old school?
There are decades where you fuck around and days where you find out
Δεν είπα ότι είναι η δική μου κούπα τσάι πάντως, απλά ότι δεν το βρίσκω τόσο άξιο της αντίδρασης που προκάλεσε.
Οπότε, συνέχισε με τα χαμομηλάκια σου, γιατί είτε τσάι, είτε λουίζα με στέβια, είτε μπλακ κόφυ πλασάρετε, την ίδια εμβέλεια έχει. Και προσοχή στις κούπες.
Δεν είπα ότι είναι η δική μου κούπα τσάι πάντως, απλά ότι δεν το βρίσκω τόσο άξιο της αντίδρασης που προκάλεσε.
Οπότε, συνέχισε με τα χαμομηλάκια σου, γιατί είτε τσάι, είτε λουίζα με στέβια, είτε μπλακ κόφυ πλασάρετε, την ίδια εμβέλεια έχει. Και προσοχή στις κούπες.
Αχ ρε θεία, πως τα λες πως τα λες!
There are decades where you fuck around and days where you find out
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2024, 15:42
ότι το cup of tea είναι ανάλογο του offensive ξερωγώ.[γι αυτές τις 10 λεξούλες χρειάστηκε να πατήσω 4+2 φορές alt shift και μου ρθε να μασουλήσω τα χέρια μου από τον αγκώνα]