Εσύ ΓΑΛΗ ειρωνεύεσαι τα προβλήματα που έχει η Saturn με τις αρθρώσεις της κάτι μέρες τώρα.
Αυτό όντως τα σπάει υποθέτω.
Εσύ ΓΑΛΗ ειρωνεύεσαι τα προβλήματα που έχει η Saturn με τις αρθρώσεις της κάτι μέρες τώρα.
Σου αρέσει να σε χλευάζουν ε?Μαδουραίος έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:49Ελα με το κανονικο σου nickname ΓΓgiotis2005 έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:42 Ακόμα ένα post του Μαδουραίου που στο τέλος τον κράζουν όλοι.
Λέγεται και μαζοχισμός αυτό.
ναι αλλά αν γίνει ένα ατύχημα δεν φταίει πάντα ο μεθυσμένος, μπορεί να φταίει ο ξεμέθυστος. Εχεις ένα μεθυσμένο με μηχανάκι που δεν βλέπει και καλά και είναι και πρεζόνια κια εγκληματίας και βιαστής και έκανε φυλακη για κλοπές. Από την άλλα έχεις ένα οικογενειάρχη με τέλεια υγεία καλό μισθό και ενδιαφέρεται και για την κλιματική αλλαγή δηλαδή το πρότυπο ανθρώπου. Μεταφέρει βουλευτή έξω απο τη βουλή και σκοτώνει τον άλλο με το μηχανάκι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:49Δεν είναι μόνο ότι δεν ξέρουμε, είναι ότι είναι παιχνίδι πιθανοτήτων. Όλοι μπορούν να πάθουν τα πάντα, απλά κάποιες επιλογές αυξάνουν τις πιθανότητες να πάθουμε κάτι. Κι εγώ μπορεί να τρακάρω ξεμέθυστος, δεν σημαίνει ότι έλεγα μπούρδες ότι το να οδηγάς μεθυσμένος αυξάνει τις πιθανότητες ατυχήματος.Σέλευκας έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:46καλά δεν μιλάω για τα αυτονόητα αλλά υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε, ας πούμε υπήρχε κάποτε ένας καθηγητής Τριχόπουλος ο οποίος έλεγε ένα σωρό διατροφικές οδηγίες και τελικά πέθανε ο ίδιος απο καρκίνο. Μπορώ λοιπόν και εγώ να γίνω δικαστής και να πω οτι έλεγε μπούρδες.vantono έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:38
Και ο προ-παππους μου πεθανε στα 98 του, απο τα 40 του εμοιαζε με 70 και εκανε του κοσμου τις καταχρήσεις. Αυτά ειναι οι εξαιρέσεις των εξαιρέσεων ομως, όχι ο κανόνας. Ο κανόνας ισχύει και ειναι αμείλικτος.
Υπομονή, ψάχνει φωτό ο Rebel, τα κείμενα τον δυσκολεύουν λίγο.omg kai 3 lol έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:38
καπου, καποιο τρολ στη μπλογκοσφαιρα θα τοχει τουιταρει κι αυτο, ειναι θεμα χρονου να το κοπυπασταρει εδω μεσα
Σέλευκας έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:58ναι αλλά αν γίνει ένα ατύχημα δεν φταίει πάντα ο μεθυσμένος, μπορεί να φταίει ο ξεμέθυστος. Εχεις ένα μεθυσμένο με μηχανάκι που δεν βλέπει και καλά και είναι και πρεζόνια κια εγκληματίας και βιαστής και έκανε φυλακη για κλοπές. Από την άλλα έχεις ένα οικογενειάρχη με τέλεια υγεία καλό μισθό και ενδιαφέρεται και για την κλιματική αλλαγή δηλαδή το πρότυπο ανθρώπου. Μεταφέρει βουλευτή έξω απο τη βουλή και σκοτώνει τον άλλο με το μηχανάκι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:49Δεν είναι μόνο ότι δεν ξέρουμε, είναι ότι είναι παιχνίδι πιθανοτήτων. Όλοι μπορούν να πάθουν τα πάντα, απλά κάποιες επιλογές αυξάνουν τις πιθανότητες να πάθουμε κάτι. Κι εγώ μπορεί να τρακάρω ξεμέθυστος, δεν σημαίνει ότι έλεγα μπούρδες ότι το να οδηγάς μεθυσμένος αυξάνει τις πιθανότητες ατυχήματος.Σέλευκας έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:46
καλά δεν μιλάω για τα αυτονόητα αλλά υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε, ας πούμε υπήρχε κάποτε ένας καθηγητής Τριχόπουλος ο οποίος έλεγε ένα σωρό διατροφικές οδηγίες και τελικά πέθανε ο ίδιος απο καρκίνο. Μπορώ λοιπόν και εγώ να γίνω δικαστής και να πω οτι έλεγε μπούρδες.
Με τη λογική «μπισμπίκη τρως πινεις και ψεύδεσαι» ολοι θα πουν οτι έφταιγε η κακή ζωή του πρώτου και τα επικίνδυνα που έκανε, ομως έφταιγε ο καλός.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:53Εσύ ΓΑΛΗ ειρωνεύεσαι τα προβλήματα που έχει η Saturn με τις αρθρώσεις της κάτι μέρες τώρα.
Αυτό όντως τα σπάει υποθέτω.
Πες τα ρε δικέ μου, που μας πρήξανε με τον λεβέντη τον Μπισμπίκαρο, που δεν μπορούσε να πάρει μία στροφή στο ζεϊμπέκικο από τις καταχρήσεις, ότι είναι πρότυπο ανδρός...vantono έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:21 Ερχεται το πλήρωμα του χρόνου καποια στιγμή νομοτελειακά, με το αλκοολ, τα τσιγάρα και λοιπές καταχρήσεις. Εχω γαμηθεί να φωνάζω και στον πατέρα μου.
Εν προκειμένω, ανθρωπος 45 χρονων που μοιαζει 60άρης, και ημιπαχύσαρκος, και πολυ άργησε να τον βρει το κακό. Καλη ανάρρωση.
Σέλευκας έγραψε: 08 Μαρ 2024, 13:18 δεν ξέρουμε αν έφταιγε η ανθυγιεινή ζωή γι αυτό που έπαθε, μπορεί κάποιος ιός
Ματαιότης ματαιοτύπων, τύπε.Σέλευκας έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:34 Οταν κάποιος παθαίνει κάτι όλοι οι άλλοι γίνονται δικαστές οτι κάτι δεν έκανε καλά. Προχθές πέθανε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου στα 42 της απο καρδιά που ούτ5ε έπινε ουτε κάπνιζε ούτε ειχε κιλά.
Feindflug έγραψε: 08 Μαρ 2024, 13:24 Αλλά τέτοιους άνδρες θέλουν, για να μπορούν να τους κάνουν ότι θέλουν με ένα παστίτσιο, ρετσίνες, τσιγάρα, καναπέ και Netflix.
οχι ειμαι ο τύπος που αποδέχεται τα στερεότυπα γιατί πάντα σχεδόν ισχύουν, αλλά ήθελα σήμερα λόγω καρναβαλιού να το παίξω αλλιώςFeindflug έγραψε: 08 Μαρ 2024, 13:26Ματαιότης ματαιοτύπων, τύπε.Σέλευκας έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:34 Οταν κάποιος παθαίνει κάτι όλοι οι άλλοι γίνονται δικαστές οτι κάτι δεν έκανε καλά. Προχθές πέθανε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου στα 42 της απο καρδιά που ούτ5ε έπινε ουτε κάπνιζε ούτε ειχε κιλά.
Είσαι μηδενιστής γενικά στην ζωή σου ή έτσι απλά γουστάρεις να τρως πακοτίνια και ψάχνεις μια φιλοσοφία γύρω από αυτό;
Τις γυναίκες εννοούσα Αρίστο, τύπε...omg kai 3 lol έγραψε: 08 Μαρ 2024, 13:27Feindflug έγραψε: 08 Μαρ 2024, 13:24 Αλλά τέτοιους άνδρες θέλουν, για να μπορούν να τους κάνουν ότι θέλουν με ένα παστίτσιο, ρετσίνες, τσιγάρα, καναπέ και Netflix.
ωχ! μη μου πεις ποιοι.. ο sορος..
Έβαλες αυτό το "σχεδόν" γαμώτο και μου το χάλασες. Θα σε ρωτούσα για κάτι γαβρο-στερεότυπα που κυκλοφορούν εβραίος...Σέλευκας έγραψε: 08 Μαρ 2024, 13:28οχι ειμαι ο τύπος που αποδέχεται τα στερεότυπα γιατί πάντα σχεδόν ισχύουν, αλλά ήθελα σήμερα λόγω καρναβαλιού να το παίξω αλλιώςFeindflug έγραψε: 08 Μαρ 2024, 13:26Ματαιότης ματαιοτύπων, τύπε.Σέλευκας έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:34 Οταν κάποιος παθαίνει κάτι όλοι οι άλλοι γίνονται δικαστές οτι κάτι δεν έκανε καλά. Προχθές πέθανε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου στα 42 της απο καρδιά που ούτ5ε έπινε ουτε κάπνιζε ούτε ειχε κιλά.
Είσαι μηδενιστής γενικά στην ζωή σου ή έτσι απλά γουστάρεις να τρως πακοτίνια και ψάχνεις μια φιλοσοφία γύρω από αυτό;
Feindflug έγραψε: 08 Μαρ 2024, 13:30Τις γυναίκες εννοούσα Αρίστο, τύπε...omg kai 3 lol έγραψε: 08 Μαρ 2024, 13:27Feindflug έγραψε: 08 Μαρ 2024, 13:24 Αλλά τέτοιους άνδρες θέλουν, για να μπορούν να τους κάνουν ότι θέλουν με ένα παστίτσιο, ρετσίνες, τσιγάρα, καναπέ και Netflix.
ωχ! μη μου πεις ποιοι.. ο sορος..