!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μήτσος Κουτσούμπας τώρα στη Βουλή
Re: Μήτσος Κουτσούμπας τώρα στη Βουλή
Ουσιαστικά ο Κούλης δήλωσε ότι δεν θέλει να αναφέρεται μια πραγματικότητα που υπάρχει και να την κρύψουμε κάτω από το χαλάκι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Αυτό. Ο Κουτσουμπας περιέγραψε μια πραγματικότητα. Αν ενοχληθηκαν το τμήμα φεμινισμού του ΣΥΡΙΖΑ ( τρομάρα του) ο ΚΟυλης και ο Ανδρουλάκης να πάνε να γαμηθουν. Όταν τρως τα σκατα είναι γελοίο να σε πειράζει μόνο η λέξη που τα περιγράφει.zteo έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:47 Ουσιαστικά ο Κούλης δήλωσε ότι δεν θέλει να αναφέρεται μια πραγματικότητα που υπάρχει και να την κρύψουμε κάτω από το χαλάκι.
Υ.Γ Το να μιλάνε τα αρδακια του Σκάι για χυδαιότητες, έχει πολύ πλακα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Libre arbitre
«Εξοργιστική, αισχρή, ακραία σεξιστική και βαθιά υποτιμητική» χαρακτήρισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου τη δήλωση Κουτσούμπα και κάλεσε τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ να την ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
γω παλι βλεπω να αναβαλλουν τη μητροτητα μεχρι να προσληφθουν, ειδικα στο δημοσιο και μετα να κανουν παιδια με την προοπτικη να πληρονωνται και να καθονται σπιτι.Maspoli έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:50Εγώ πάλι έχω συναντήσει γυναίκες εργαζόμενες που αναβάλουν τη μητρότητα και άλλες που έχουν βγάλει από το σχεδιασμό την απόκτηση επιπλέον παιδιού γιατί θα το πλήρωναν εργασιακά. Όπως έχω συναντήσει και άλλες που πλήρωσαν την απόκτηση παιδιού ως προς την εξέλιξη του εργασιακού τους βίο.vantono έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:39Αυτό δεν ειναι καπως αυθαίρετο συμπερασμα? Πώς προκυπτει?Maspoli έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:31
Στο ότι η μητρότητα αντιμετωπίζεται ως βάρος από τις επιχειρήσεις και ότι εξ αυτού ασκούνται πολύμορφες πιέσεις στις γυναίκες να αναβάλλουν την μητρότητα, όχι επειδή οι ίδιες το θέλουν αλλά επειδή συνιστά βάρος για τις επιχειρήσεις, έχεις ακούσει τίποτα ή όχι;
Εγώ οσες καριερίστριες ξερω, οι ίδιες ειναι που δεν θελουν να γκαστρωθούν (ακόμα). Ναι, πολλές επιχειρήσεις δεν φέρονται ετσι οπως θα επρεπε στις μητέρες, φέρονται απο αδιάφορα στην καλύτερη έως εντελως αλητήρια στη χειρότερη, αλλά ποτέ δεν εχω συναντήσει καριερίστρια (και ξερω παρα πολλες) που να μου κλαφτεί ότι "θέλει να κανει παιδι και η επιχείρηση δεν την αφηνει".
Ναι έχω συναντήσει και κάποιες από αυτές που υποθέτω ότι αποκαλείς καριερίστριες, ο λόγος δεν γίνεται γι' αυτές αν και ποτέ δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι στην απόφασή τους δεν έχει συντελέσει και η ύπαρξη των προηγούμενων περιπτώσεων (ως αντιπαράδειγμα).
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Για θύμιστε μου. Όταν ο γιδογαμης ο Πολακης αποκαλούσε τσουλακι την γυναίκα του Τσοχατζόπουλου, είχε βρεθεί κανείς να του τραβήξει το αυτι;Libre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:47 Έκπληξη και θλίψη προκαλούν οι σημερινές αναφορές του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα από το βήμα της Βουλής.
Ο σεξισμός και ο μισογυνισμός δεν χωρούν στην Αριστερά» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Βούλα Κεχαγιά.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ο σεξισμός και ο μισογυνισμός δε χωρούν στην αριστερά και όποιος δε γουστάρει πλούσιοι γέροι να πηδάνε φτωχές νέες για λεφτά θα έχει να κάνει μαζί της.
-
phorumaster
Εάν ιδρυθούν ιδιωτικά πανεπιστήμια θα εξαναγκασθουννα εκπορνευονται οι κοπέλες και όχι οι άντρες;foscilis έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:58 Ο σεξισμός και ο μισογυνισμός δε χωρούν στην αριστερά και όποιος δε γουστάρει πλούσιοι γέροι να πηδάνε φτωχές νέες για λεφτά θα έχει να κάνει μαζί της.
- Libre arbitre
Και ποιος είπε ότι ο Πολακης είναι καλύτερος από τον Κουτσουμπα;Aitwlos έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:57Για θύμιστε μου. Όταν ο γιδογαμης ο Πολακης αποκαλούσε τσουλακι την γυναίκα του Τσοχατζόπουλου, είχε βρεθεί κανείς να του τραβήξει το αυτι;Libre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:47 Έκπληξη και θλίψη προκαλούν οι σημερινές αναφορές του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα από το βήμα της Βουλής.
Ο σεξισμός και ο μισογυνισμός δεν χωρούν στην Αριστερά» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Βούλα Κεχαγιά.
Ενας κνίτης είναι και ο ΠολάκηςLibre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:11Και ποιος είπε ότι ο Πολακης είναι καλύτερος από τον Κουτσουμπα;Aitwlos έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:57Για θύμιστε μου. Όταν ο γιδογαμης ο Πολακης αποκαλούσε τσουλακι την γυναίκα του Τσοχατζόπουλου, είχε βρεθεί κανείς να του τραβήξει το αυτι;Libre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:47 Έκπληξη και θλίψη προκαλούν οι σημερινές αναφορές του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα από το βήμα της Βουλής.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μόνο οι γυναίκες τα κάνουν αυτάphorumaster έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:04Εάν ιδρυθούν ιδιωτικά πανεπιστήμια θα εξαναγκασθουννα εκπορνευονται οι κοπέλες και όχι οι άντρες;foscilis έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:58 Ο σεξισμός και ο μισογυνισμός δε χωρούν στην αριστερά και όποιος δε γουστάρει πλούσιοι γέροι να πηδάνε φτωχές νέες για λεφτά θα έχει να κάνει μαζί της.
Οι άνδρες έχουν αξιες
Δηλαδή το πρόβλημα είναι στην λέξη όχι στην πραγματικότητα.phorumaster έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:04Εάν ιδρυθούν ιδιωτικά πανεπιστήμια θα εξαναγκασθουννα εκπορνευονται οι κοπέλες και όχι οι άντρες;foscilis έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:58 Ο σεξισμός και ο μισογυνισμός δε χωρούν στην αριστερά και όποιος δε γουστάρει πλούσιοι γέροι να πηδάνε φτωχές νέες για λεφτά θα έχει να κάνει μαζί της.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
+1Rakomelofronas έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:20 Όταν το ΚΚ μιλάει για τις συνέπειες της εμπορευματοποίησης στην εκπαίδευση, την περίθαλψη, την επίλυση διαφορών, τα λέει καλά. Όταν το ΚΚ μιλάει για τις συνέπειες της εμπορευματοποίησης στο ανθρώπινο σώμα, στην αναπαραγωγή, στη γονεϊκότητα κτλ, είναι εκτός τόπου και χρόνου. Α ρε αριστεριστές, γι' αυτό σας γλεντάει ο "γουρλομάτης", ο "μίστερ μπιν", ο "μη εκλέξιμος": αφού συμφωνείτε μαζί του! Αλλά αυτή είναι η ξεφτίλα του my body my choice χωρίς ταξικό κριτήριο: είσαι ελεύθερη να γίνεις "σεξεργάτρια", να πουλάς τη μήτρα σου, να πουλάς ωάρια διότι σε ενδυναμώνει να βγάζεις ΛΕΦΤΑ. Μεταμοντέρνος μεσαίωνας.
Διαστρεβλώνουν λεγόμενα. Εγώ έκανα κριτική στο ΚΚΕ για τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά εδώ δεν λέει τίποτα "παλαιοχριστιανικό".
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν τους πειράζει το φαινόμενο, τους πειράζει ο κουτσούμπας που αναδεικνύει την ύπαρξή του
πόσο υποκριτές ρε γμτ
πόσο υποκριτές ρε γμτ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Σοκάρονται από τον σεξισμό του ΚΚΕ, οι οπαδοί του Πάγκαλου και του ΦαηλουΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:38 δεν τους πειράζει το φαινόμενο, τους πειράζει ο κουτσούμπας που αναδεικνύει την ύπαρξή του
πόσο υποκριτές ρε γμτ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 9 Απαντήσεις