!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μήτσος Κουτσούμπας τώρα στη Βουλή

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
zteo

Re: Μήτσος Κουτσούμπας τώρα στη Βουλή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Ουσιαστικά ο Κούλης δήλωσε ότι δεν θέλει να αναφέρεται μια πραγματικότητα που υπάρχει και να την κρύψουμε κάτω από το χαλάκι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

zteo έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:47 Ουσιαστικά ο Κούλης δήλωσε ότι δεν θέλει να αναφέρεται μια πραγματικότητα που υπάρχει και να την κρύψουμε κάτω από το χαλάκι.
Αυτό. Ο Κουτσουμπας περιέγραψε μια πραγματικότητα. Αν ενοχληθηκαν το τμήμα φεμινισμού του ΣΥΡΙΖΑ ( τρομάρα του) ο ΚΟυλης και ο Ανδρουλάκης να πάνε να γαμηθουν. Όταν τρως τα σκατα είναι γελοίο να σε πειράζει μόνο η λέξη που τα περιγράφει.

Υ.Γ Το να μιλάνε τα αρδακια του Σκάι για χυδαιότητες, έχει πολύ πλακα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

«Εξοργιστική, αισχρή, ακραία σεξιστική και βαθιά υποτιμητική» χαρακτήρισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου τη δήλωση Κουτσούμπα και κάλεσε τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ να την ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Maspoli έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:50
vantono έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:39
Maspoli έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:31

Στο ότι η μητρότητα αντιμετωπίζεται ως βάρος από τις επιχειρήσεις και ότι εξ αυτού ασκούνται πολύμορφες πιέσεις στις γυναίκες να αναβάλλουν την μητρότητα, όχι επειδή οι ίδιες το θέλουν αλλά επειδή συνιστά βάρος για τις επιχειρήσεις, έχεις ακούσει τίποτα ή όχι;
Αυτό δεν ειναι καπως αυθαίρετο συμπερασμα? Πώς προκυπτει?
Εγώ οσες καριερίστριες ξερω, οι ίδιες ειναι που δεν θελουν να γκαστρωθούν (ακόμα). Ναι, πολλές επιχειρήσεις δεν φέρονται ετσι οπως θα επρεπε στις μητέρες, φέρονται απο αδιάφορα στην καλύτερη έως εντελως αλητήρια στη χειρότερη, αλλά ποτέ δεν εχω συναντήσει καριερίστρια (και ξερω παρα πολλες) που να μου κλαφτεί ότι "θέλει να κανει παιδι και η επιχείρηση δεν την αφηνει".
Εγώ πάλι έχω συναντήσει γυναίκες εργαζόμενες που αναβάλουν τη μητρότητα και άλλες που έχουν βγάλει από το σχεδιασμό την απόκτηση επιπλέον παιδιού γιατί θα το πλήρωναν εργασιακά. Όπως έχω συναντήσει και άλλες που πλήρωσαν την απόκτηση παιδιού ως προς την εξέλιξη του εργασιακού τους βίο.
Ναι έχω συναντήσει και κάποιες από αυτές που υποθέτω ότι αποκαλείς καριερίστριες, ο λόγος δεν γίνεται γι' αυτές αν και ποτέ δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι στην απόφασή τους δεν έχει συντελέσει και η ύπαρξη των προηγούμενων περιπτώσεων (ως αντιπαράδειγμα).
γω παλι βλεπω να αναβαλλουν τη μητροτητα μεχρι να προσληφθουν, ειδικα στο δημοσιο και μετα να κανουν παιδια με την προοπτικη να πληρονωνται και να καθονται σπιτι. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Aitwlos

Libre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:47 Έκπληξη και θλίψη προκαλούν οι σημερινές αναφορές του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα από το βήμα της Βουλής.
Ο σεξισμός και ο μισογυνισμός δεν χωρούν στην Αριστερά» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Βούλα Κεχαγιά.
Για θύμιστε μου. Όταν ο γιδογαμης ο Πολακης αποκαλούσε τσουλακι την γυναίκα του Τσοχατζόπουλου, είχε βρεθεί κανείς να του τραβήξει το αυτι;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ο σεξισμός και ο μισογυνισμός δε χωρούν στην αριστερά και όποιος δε γουστάρει πλούσιοι γέροι να πηδάνε φτωχές νέες για λεφτά θα έχει να κάνει μαζί της.
phorumaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumaster »

foscilis έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:58 Ο σεξισμός και ο μισογυνισμός δε χωρούν στην αριστερά και όποιος δε γουστάρει πλούσιοι γέροι να πηδάνε φτωχές νέες για λεφτά θα έχει να κάνει μαζί της.
Εάν ιδρυθούν ιδιωτικά πανεπιστήμια θα εξαναγκασθουννα εκπορνευονται οι κοπέλες και όχι οι άντρες;
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Aitwlos έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:57
Libre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:47 Έκπληξη και θλίψη προκαλούν οι σημερινές αναφορές του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα από το βήμα της Βουλής.
Ο σεξισμός και ο μισογυνισμός δεν χωρούν στην Αριστερά» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Βούλα Κεχαγιά.
Για θύμιστε μου. Όταν ο γιδογαμης ο Πολακης αποκαλούσε τσουλακι την γυναίκα του Τσοχατζόπουλου, είχε βρεθεί κανείς να του τραβήξει το αυτι;
Και ποιος είπε ότι ο Πολακης είναι καλύτερος από τον Κουτσουμπα;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Libre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:11
Aitwlos έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:57
Και ποιος είπε ότι ο Πολακης είναι καλύτερος από τον Κουτσουμπα;
Ενας κνίτης είναι και ο Πολάκης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

phorumaster έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:04
foscilis έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:58 Ο σεξισμός και ο μισογυνισμός δε χωρούν στην αριστερά και όποιος δε γουστάρει πλούσιοι γέροι να πηδάνε φτωχές νέες για λεφτά θα έχει να κάνει μαζί της.
Εάν ιδρυθούν ιδιωτικά πανεπιστήμια θα εξαναγκασθουννα εκπορνευονται οι κοπέλες και όχι οι άντρες;
Μόνο οι γυναίκες τα κάνουν αυτά
Οι άνδρες έχουν αξιες
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

phorumaster έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:04
Δηλαδή το πρόβλημα είναι στην λέξη όχι στην πραγματικότητα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Rakomelofronas έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:20 Όταν το ΚΚ μιλάει για τις συνέπειες της εμπορευματοποίησης στην εκπαίδευση, την περίθαλψη, την επίλυση διαφορών, τα λέει καλά. Όταν το ΚΚ μιλάει για τις συνέπειες της εμπορευματοποίησης στο ανθρώπινο σώμα, στην αναπαραγωγή, στη γονεϊκότητα κτλ, είναι εκτός τόπου και χρόνου. Α ρε αριστεριστές, γι' αυτό σας γλεντάει ο "γουρλομάτης", ο "μίστερ μπιν", ο "μη εκλέξιμος": αφού συμφωνείτε μαζί του! Αλλά αυτή είναι η ξεφτίλα του my body my choice χωρίς ταξικό κριτήριο: είσαι ελεύθερη να γίνεις "σεξεργάτρια", να πουλάς τη μήτρα σου, να πουλάς ωάρια διότι σε ενδυναμώνει να βγάζεις ΛΕΦΤΑ. Μεταμοντέρνος μεσαίωνας.
+1

Διαστρεβλώνουν λεγόμενα. Εγώ έκανα κριτική στο ΚΚΕ για τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά εδώ δεν λέει τίποτα "παλαιοχριστιανικό".
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

δεν τους πειράζει το φαινόμενο, τους πειράζει ο κουτσούμπας που αναδεικνύει την ύπαρξή του
πόσο υποκριτές ρε γμτ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Aitwlos

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μαρ 2024, 12:38 δεν τους πειράζει το φαινόμενο, τους πειράζει ο κουτσούμπας που αναδεικνύει την ύπαρξή του
πόσο υποκριτές ρε γμτ
Σοκάρονται από τον σεξισμό του ΚΚΕ, οι οπαδοί του Πάγκαλου και του Φαηλου
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”