!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μήτσος Κουτσούμπας τώρα στη Βουλή
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Μήτσος Κουτσούμπας τώρα στη Βουλή
Αυτό δεν ειναι καπως αυθαίρετο συμπερασμα? Πώς προκυπτει?Maspoli έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:31Στο ότι η μητρότητα αντιμετωπίζεται ως βάρος από τις επιχειρήσεις και ότι εξ αυτού ασκούνται πολύμορφες πιέσεις στις γυναίκες να αναβάλλουν την μητρότητα, όχι επειδή οι ίδιες το θέλουν αλλά επειδή συνιστά βάρος για τις επιχειρήσεις, έχεις ακούσει τίποτα ή όχι;vantono έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:27Σε αυτά τα θεματα, καταπληκτικά τα λέει το ΚΚΕ. Δεν σχολιάσαμε αυτά. Αλλα όσοι δεν ειμαστε θρησκόληπτοι (με την κομματική εννοια, όχι μονο με τη θρησκευτική) οφειλουμε να το κρινουμε και για τα αρνητικά του.Rakomelofronas έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:20 Όταν το ΚΚ μιλάει για τις συνέπειες της εμπορευματοποίησης στην εκπαίδευση, την περίθαλψη, την επίλυση διαφορών, τα λέει καλά. Όταν το ΚΚ μιλάει για τις συνέπειες της εμπορευματοποίησης στο ανθρώπινο σώμα, στην αναπαραγωγή, στη γονεϊκότητα κτλ, είναι εκτός τόπου και χρόνου. Α ρε αριστεριστές, γι' αυτό σας γλεντάει ο "γουρλομάτης", ο "μίστερ μπιν", ο "μη εκλέξιμος": αφού συμφωνείτε μαζί του! Αλλά αυτή είναι η ξεφτίλα του my body my choice χωρίς ταξικό κριτήριο: είσαι ελεύθερη να γίνεις "σεξεργάτρια", να πουλάς τη μήτρα σου, να πουλάς ωάρια διότι σε ενδυναμώνει να βγάζεις ΛΕΦΤΑ. Μεταμοντέρνος μεσαίωνας.
Εγώ οσες καριερίστριες ξερω, οι ίδιες ειναι που δεν θελουν να γκαστρωθούν (ακόμα). Ναι, πολλές επιχειρήσεις δεν φέρονται ετσι οπως θα επρεπε στις μητέρες, φέρονται απο αδιάφορα στην καλύτερη έως εντελως αλητήρια στη χειρότερη, αλλά ποτέ δεν εχω συναντήσει καριερίστρια (και ξερω παρα πολλες) που να μου κλαφτεί ότι "θέλει να κανει παιδι και η επιχείρηση δεν την αφηνει".
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Βρήκαν την ευκαιρία όλοι οι ακροδεξιοί και ναζιστες να πλέξουν εγκώμια στο ΚΚΕ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:33 βρήκαν ευκαιρία όλοι οι αντικομμουνιστές να βγουν από τα λαγούμια τους
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
Τι ζούμε!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εξυπνάκια, όταν εγώ άνοιγα νήματα υπέρ του ΚΚΕ εσύ δεν είχες γραφτεί καν στο φόρουμ. άντεLibre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:40Βρήκαν την ευκαιρία όλοι οι ακροδεξιοί και ναζιστες να πλέξουν εγκώμια στο ΚΚΕ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:33 βρήκαν ευκαιρία όλοι οι αντικομμουνιστές να βγουν από τα λαγούμια τους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εγώ πάλι έχω συναντήσει γυναίκες εργαζόμενες που αναβάλουν τη μητρότητα και άλλες που έχουν βγάλει από το σχεδιασμό την απόκτηση επιπλέον παιδιού γιατί θα το πλήρωναν εργασιακά. Όπως έχω συναντήσει και άλλες που πλήρωσαν την απόκτηση παιδιού ως προς την εξέλιξη του εργασιακού τους βίο.vantono έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:39Αυτό δεν ειναι καπως αυθαίρετο συμπερασμα? Πώς προκυπτει?Maspoli έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:31Στο ότι η μητρότητα αντιμετωπίζεται ως βάρος από τις επιχειρήσεις και ότι εξ αυτού ασκούνται πολύμορφες πιέσεις στις γυναίκες να αναβάλλουν την μητρότητα, όχι επειδή οι ίδιες το θέλουν αλλά επειδή συνιστά βάρος για τις επιχειρήσεις, έχεις ακούσει τίποτα ή όχι;vantono έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:27
Σε αυτά τα θεματα, καταπληκτικά τα λέει το ΚΚΕ. Δεν σχολιάσαμε αυτά. Αλλα όσοι δεν ειμαστε θρησκόληπτοι (με την κομματική εννοια, όχι μονο με τη θρησκευτική) οφειλουμε να το κρινουμε και για τα αρνητικά του.
Εγώ οσες καριερίστριες ξερω, οι ίδιες ειναι που δεν θελουν να γκαστρωθούν (ακόμα). Ναι, πολλές επιχειρήσεις δεν φέρονται ετσι οπως θα επρεπε στις μητέρες, φέρονται απο αδιάφορα στην καλύτερη έως εντελως αλητήρια στη χειρότερη, αλλά ποτέ δεν εχω συναντήσει καριερίστρια (και ξερω παρα πολλες) που να μου κλαφτεί ότι "θέλει να κανει παιδι και η επιχείρηση δεν την αφηνει".
Ναι έχω συναντήσει και κάποιες από αυτές που υποθέτω ότι αποκαλείς καριερίστριες, ο λόγος δεν γίνεται γι' αυτές αν και ποτέ δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι στην απόφασή τους δεν έχει συντελέσει και η ύπαρξη των προηγούμενων περιπτώσεων (ως αντιπαράδειγμα).
- Libre arbitre
Call me convertisseurΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:45εξυπνάκια, όταν εγώ άνοιγα νήματα υπέρ του ΚΚΕ εσύ δεν είχες γραφτεί καν στο φόρουμ. άντεLibre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:40Βρήκαν την ευκαιρία όλοι οι ακροδεξιοί και ναζιστες να πλέξουν εγκώμια στο ΚΚΕ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:33 βρήκαν ευκαιρία όλοι οι αντικομμουνιστές να βγουν από τα λαγούμια τους
- Libre arbitre
Α, ναι αυτό που αποκαλούμε ως "το εγχειρίδιο του καλού κνίτη". Πως το ξέχασα!Beria έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:29Σιγά μη χρειάζεται τους Αγιατολάχ για να βγάλει φετφα για τη συμπεριφορά των κορασίδων.Libre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:18 Επίκειται συνεργασία του ΚΚΕ με τους Αγιατολάχ του Ιράν για να καθορίσουν τους όρους συμπεριφοράς των Ελληνίδων κορασίων.
Είχε το βιβλίο του αρχιεπισκόπου Φαρακου που ήταν καλύτερο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
zteo έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:48https://www.kke.gr/article/Katoxyrosi-t ... os-Ygeias/
Ιδού η θέση του
...στα πλαίσια ενός αποκλειστικά δημόσιου και δωρεάν συστήματος Υγείας
Με τα σημερινά πλαίσια, όπου το σύστημα υγείας δεν το λες και αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν, τί γινεται?
- Libre arbitre
Ξαποκλειστικάvantono έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:55zteo έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:48https://www.kke.gr/article/Katoxyrosi-t ... os-Ygeias/
Ιδού η θέση του...στα πλαίσια ενός αποκλειστικά δημόσιου και δωρεάν συστήματος Υγείας
![]()
Με τα σημερινά πλαίσια, όπου το σύστημα υγείας δεν το λες και αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν, τί γινεται?![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ θα σε αποκαλέσω ό,τι θες εσύLibre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:51Call me convertisseurΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:45εξυπνάκια, όταν εγώ άνοιγα νήματα υπέρ του ΚΚΕ εσύ δεν είχες γραφτεί καν στο φόρουμ. άντεLibre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:40
Βρήκαν την ευκαιρία όλοι οι ακροδεξιοί και ναζιστες να πλέξουν εγκώμια στο ΚΚΕ.
εσύ μην αποκαλείς τους άλλους όπως εσύ γουστάρεις
το βρίσκω προσβλητικό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Ληστοσυμμορίτης
ξανά στο βήμα ο γραμματέας
θα πάει το πόρισμα του κκε απο την εξεταστική για το εγκλημα στα τεμπη στην εισαγγελία του αρειου παγου
θα πάει το πόρισμα του κκε απο την εξεταστική για το εγκλημα στα τεμπη στην εισαγγελία του αρειου παγου
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Libre arbitre
Καλά, δεν σε είπαμε και... καμπούρη!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μαρ 2024, 11:02εγώ θα σε αποκαλέσω ό,τι θες εσύLibre arbitre έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:51Call me convertisseurΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μαρ 2024, 10:45
εξυπνάκια, όταν εγώ άνοιγα νήματα υπέρ του ΚΚΕ εσύ δεν είχες γραφτεί καν στο φόρουμ. άντε
εσύ μην αποκαλείς τους άλλους όπως εσύ γουστάρεις
το βρίσκω προσβλητικό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 186 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-